- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
- Konu Sahibi birhaberbekleyen
-
Bakarmisnz banadaRabbim hayırlısıyla güzel haberler alabilmeni nasip etsin canım benim bu hafta sevincin artacak inşAllahEvet benim beta baya yükselmişti doktor artık kan testine gerek yok dedi ama ben yinede yarın tekrar vereceğim içim rahat etsin diye
Henuz tam pik gibi degil yarin pik olur diye dusunuyorumBakarmisnz banada
Evet silikleşince çatlamış demek ama pik için yeteri koyuluğu bilmiyorum işte
Sanki biraz daha var ama bence degerlendirmeye baslayin cunku belli olmuyor bunlara bir anda pik olup siliklesiyor ama o arada test yapmadigimiz icin kaciriyoruz olmasi saniyoruz. Kolay gelsin:)Bakarmisnz banada
Durumlar nasill benim reglim bugundu daha olmadim dunde test yapmistim negatiff bi sancisi yokladi ama gelen giden olmadii yarin olucam kesinn
6 gun cok erken zaten varsada cikmaz bas donmesi falanda hemen olmuyoHimm dur bakalim gelmedik reglden umit kesilmez ama negatif cikmasi dusunduyor, nadiren de olsa gec dollenme diyorlar belki oyledir. Olmazsa da bu ay daha bi uzerine dusersin. Folik asid kullaniyorsun di mi?
Benim 6 gun var regl icin. Karnim bacaklarim agriyo ama hastanacakmisim gibi, bazen erken olurum heralde yine oyle olcak hic belirti yok ne bas donmesi ne bisey dipcik gibiyimEvde testim yoktu az once siparsi ettim. Cumaya gelecek diyor internet bakalim gelir gelmez hemen patlatirim bi tanesini saat kac olursa olsun affetmem:) tabi o zamana kadar hastalanmazsam..
Öylemi diyorsunuzbana gayet koyu geldi. Benim asla bu kadar olmaz mesela en fazla esit oluyor.
Iyi olur tabi. bazen ufacik bir sey eksik oluyor mesela D vitamini, o bile etkileyebiliyor diyolla. Folik ic ama aksatma hergun 400 mg. ne kadar erken baslanirsa o kadar iyi folic.6 gun cok erken zaten varsada cikmaz bas donmesi falanda hemen olmuyo
Yok yok yarin olurum ben biliyorum yokluyo cunku
Folik asit duzensiz kullaniyorum bir gun icip iki gun icmiyorum onada bu ay basladim zaten adet olayim bi kontrole gidicem ne var ne yoksa cikar ona gore takviye kullanirim 5 aydir korunmuyorum cunku adetimde duzenli olmasina ragmen olmuyo
Bende aynı durumdayım benimde oğlum var 8 yaşında ıkı yıldır çok stres yaptım olmuyor hiç bir sorunda yok eşim test yaptırdı bügün çıkacak sonuçlar hayırlısı inşaallahValla canım ben yumurtlama zamanı öncesi gün aşırı vs vs ne yaptıysam tutmuyor hormon testlerimide yaptırdım muayenede oldum sprali çıkarttırırken herşey yolundaydı ilk ay kalırım dedim ilk çocuk ceket atınca olduğu içinama zamanı var sanırım böyle çok istedikçede kendime kızıyorum aslında çok şükür sağlıklı bi yavrum var neden bukadar takıyorum diye ama burda takılmakta hoşuma gitmeye başladı :)))
bende 22 annelik oğlum 8 yaşındaMoral bozmak yok canım ben yapmadım bugun daha 2 gün olduğu için ama çok fazla umudum yok önümüze bakıcazz, anne olmak çok farklı küçük yaştada olsak hemen kanatlarımızı sarıyoruz bende 22 yaşında anne oldum kızım 8 yaşında
Merhaba canım sanırım stres en büyük etken ne kadar akışına bırakmamız gereksede kafa takılıyor işte..bende 22 annelik oğlum 8 yaşında
Kesinlikle yumurtlama bu :))Kızlar merhaba geçen aydan ovülasyon testim kalmıştı bugün bel kasık ağrısı oldu 14.günümdeyim yapayom dedim böyle çıktı sizce yumurtlama olmuşmu geçen ay 13 14 15. Günler yumurtlama var gibiydi yakındı c ye yumurtlama zannetmiştim instagramda birebeningünlüğü diye sayfa var ebru abla ona attım vr yumurtlama olmadığını söylemişti geçen ay olmadı yani bu ay onun yumurtlama masajlarını yaptım etkili oldu sanırım
Cevabın için teşekkürler canım değerlendirdik dünü birazdan birdaha test yapacağım silikleştimi meraktayımKesinlikle yumurtlama bu :))
Süper.. silikleşme olmazsa bugünde yumurtlama yine değerlendir yumurtlama 2,3,4,6 gün sürenler bile var sıkıntı değil iyi çalışmalar:))))Cevabın için teşekkürler canım değerlendirdik dünü birazdan birdaha test yapacağım silikleştimi meraktayım
Beklenen gelmezde Hayırlı haberlerini alırız inşallahKızlar benımde regl günüm bugun. Sabah bildiğin regl oacagımı hissettim ama olmadım daha bugun bekliyorum stresten düzenimi bozmam inş
Buda bugünki sanırım çatlama olmadıSüper.. silikleşme olmazsa bugünde yumurtlama yine değerlendir yumurtlama 2,3,4,6 gün sürenler bile var sıkıntı değil iyi çalışmalar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?