- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 53
- 33
- Konu Sahibi birhaberbekleyen
-
Baya bi koyu geldi bana hamile olabilitsiniz bence gebelik testini tekrarlamalısınız inşallah güzel sonuç alırsınızMerhabalar nereye yazacağımı bilemedim.. Bat 27 ocak yani bugün 4 gün önce çok hafif bir lekelenmem oldu.(bu arada aşırı kasik ağrım var )3 gün önce dayanamayıp gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı dedim yoktur.. Bir de bir kaç saat sonra farkettim ikinci çizgiyi. Ertesi gün dayanmayip burdan da okuduğum ovulasyon testleri daha erken sonuç veriyor. Kanisiyla test yaptım anında ikinci çizgi belirdi ama kasıklarım bu arada çok ağrıyor bu kadar ağrı normal mi? Bu arada testi bugün tekrar yaptım sonuç aynı doktora gitmeye korkuyorum kesin bir sonuç alamayacağım diye testlere bir bakar mısınız .
Evet canım olmamış istersen akşamda yap bitane benımde sabahki testim pikken aynı gün akşam yaptığımda çatlamıştıBuda bugünki sanırım çatlama olmadı
:))) keşke öyle olsaBeklenen gelmezde Hayırlı haberlerini alırız inşallah
2 tane kaldı idareli kullanmam lazımEvet canım olmamış istersen akşamda yap bitane benımde sabahki testim pikken aynı gün akşam yaptığımda çatlamıştı
Eczaneden alabilirsin ama yapmasanda olur sen her ihtimale karşı değerlendir mutlaka2 tane kaldı idareli kullanmam lazımsipariş versemde gelmesi haftaya bulur sanırım
Merhabalar nereye yazacağımı bilemedim.. Bat 27 ocak yani bugün 4 gün önce çok hafif bir lekelenmem oldu.(bu arada aşırı kasik ağrım var )3 gün önce dayanamayıp gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı dedim yoktur.. Bir de bir kaç saat sonra farkettim ikinci çizgiyi. Ertesi gün dayanmayip burdan da okuduğum ovulasyon testleri daha erken sonuç veriyor. Kanisiyla test yaptım anında ikinci çizgi belirdi ama kasıklarım bu arada çok ağrıyor bu kadar ağrı normal mi? Bu arada testi bugün tekrar yaptım sonuç aynı doktora gitmeye korkuyorum kesin bir sonuç alamayacağım diye testlere bir bakar mısınız .
Yumurtlamadan 3,4 gün sonra gebelik böyle koyu sekilde hemde belli olmazkiKızlar bugünde test yaptım ve dünden de koyu çıktı bugün 24.gün ve regle 5 gün kaldı bir bakar mısınız bu ne anlama geliyor
Ay ins vardir rabbim gönlüne göre versinmerhabalar, bende bu ay reglime 3 gun kala dün ve bugun ovulasyon testi yaptım, sizinki kadar koyu degil ama cokta silik cıkmadı sizce gebelik ihtimali var mıdır?
Bence hamilesin inss haber verirsen kan testini sevinirimMerhaba kızlar. Kafama birşey takıldı size sormak istedim :) benim regl günüm 15 Ocak fakat gelmedi dün ovulasyon testi yaptım ve neredeyse pik olmuş ve sıvı alımına dikkat etmediğim halde. Bikaç yerde okudum regl gününde koyu çıkarsa gebelik olabilir deniyorelimde gebelik testi de yok meraktan çatlıycam bide deli gibi kasığım ağrıyor adetim geldi gelecek sürekli tuvalete çıkıyorum kasığımdaki ağrıda yanma gibi değişik bir ağrı tanımlayamıyorum bugün tekrar yaptım t hemen belirdi c ye göre çok heyecanlandım uzun zamandır bekliyoruz çünkü. Resimleri yüklüyorum bakarsanız sevinirim
Merhabalar çok şükür hamileymişim o yüzden tekrar koyulaşmış ovülasyon testimYumurtlamadan 3,4 gün sonra gebelik böyle koyu sekilde hemde belli olmazki
Canıkm benimli gebelikten dolayı koyulaşmış çok şükürMerhaba kızlar. Kafama birşey takıldı size sormak istedim :) benim regl günüm 15 Ocak fakat gelmedi dün ovulasyon testi yaptım ve neredeyse pik olmuş ve sıvı alımına dikkat etmediğim halde. Bikaç yerde okudum regl gününde koyu çıkarsa gebelik olabilir deniyorelimde gebelik testi de yok meraktan çatlıycam bide deli gibi kasığım ağrıyor adetim geldi gelecek sürekli tuvalete çıkıyorum kasığımdaki ağrıda yanma gibi değişik bir ağrı tanımlayamıyorum bugün tekrar yaptım t hemen belirdi c ye göre çok heyecanlandım uzun zamandır bekliyoruz çünkü. Resimleri yüklüyorum bakarsanız sevinirim
Merhaba evet benim bide korkularım var gece kabusu şeklinde güzndüz çok rahatım ama gündüzüde etkilemiyor değilMerhaba canım sanırım stres en büyük etken ne kadar akışına bırakmamız gereksede kafa takılıyor işte..
Merhaba canım var gibi gebelik bat bir gün geçti sanırım,gebelik testi birkaç saat sonra çıkan doğru değildir.İkinci ovulasyon testı anında çift çizgi çıkması belirleryıcı olabilir çünkü ovü ile öğrenen çok kişi var burada okuduğum kadarıyla ilk tebrik eden olayımMerhabalar nereye yazacağımı bilemedim.. Bat 27 ocak yani bugün 4 gün önce çok hafif bir lekelenmem oldu.(bu arada aşırı kasik ağrım var )3 gün önce dayanamayıp gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı dedim yoktur.. Bir de bir kaç saat sonra farkettim ikinci çizgiyi. Ertesi gün dayanmayip burdan da okuduğum ovulasyon testleri daha erken sonuç veriyor. Kanisiyla test yaptım anında ikinci çizgi belirdi ama kasıklarım bu arada çok ağrıyor bu kadar ağrı normal mi? Bu arada testi bugün tekrar yaptım sonuç aynı doktora gitmeye korkuyorum kesin bir sonuç alamayacağım diye testlere bir bakar mısınız .
Ben sanırım o gün tekrar yumurtladım biz o günü değerlendirdik daha doğrusu bilemeden değerlendirmiş oldukCanıkm benimli gebelikten dolayı koyulaşmış çok şükürSen ne yaptın belli oldu mu
Aminn inşAllah duanı eksik etme canım benimBen sanırım o gün tekrar yumurtladım biz o günü değerlendirdik daha doğrusu bilemeden değerlendirmiş oldukbugün adetim gecikeli 12 gün oldu ben 3 gün arka arkaya test yaptım 2 sinde silik çizgi gördüm bugün yaptığımda göremedim kasıklarımda ani giren kramplar var yarın işe giderken verebilirsem kan vericem. İyice strese girdim canım çok sevindim senin adına hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahh
Gercektenmi cok ama cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli olsunMerhabalar çok şükür hamileymişim o yüzden tekrar koyulaşmış ovülasyon testimAyrıca yumurtlamadan 3 4 gün sonra değil tam 11 gün sonra tekrar koyulaştı
Belirtilerin neydi canmMerhabalar çok şükür hamileymişim o yüzden tekrar koyulaşmış ovülasyon testimAyrıca yumurtlamadan 3 4 gün sonra değil tam 11 gün sonra tekrar koyulaştı
Sonuc ne peki hamilemisinBu da testlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?