Ovülasyon testi ile gebelik

Baya bi koyu geldi bana hamile olabilitsiniz bence gebelik testini tekrarlamalısınız inşallah güzel sonuç alırsınız

Merhaba bi kere neden doktora gitmeye korkuyosun kesin sonuc alamayacagin icin anlamadim. Kan testinden kesin sonuc alirsin. Ayrica gebelik testinde hafif silik bir cizgi gordum. Bir kac gun once yasadigin lekelenme nedir bilemiyorum ama yerlesme kanamasi olabilecegi gibi dusuk riski de olabilir. Bunlari kork diye yazmiyorum ama eger gebelik varsa ve hafif kanama olduysa doktora gidersen hemen gorur ve mudahale eder. Sen de dikkat edersi gibi gibi. Bence hic vakit kaybetmeden bir kan testi yaptir, aile hekimlikleri yapiyor diye biliyorum.

Bence hamilesin inss haber verirsen kan testini sevinirim

Kızlar bende bugun henuz regl olmadım gebelik testim negatif ama ovuslasyon koyu çıktı sankii

Bu da testlerim

Eklentiler

• 5C4AAD3F-837D-4B71-AADD-9EB07C9E33EE.jpeg
    145,1 KB · Görüntüleme: 70
Canıkm benimli gebelikten dolayı koyulaşmış çok şükür Sen ne yaptın belli oldu mu

Merhaba canım var gibi gebelik bat bir gün geçti sanırım,gebelik testi birkaç saat sonra çıkan doğru değildir.İkinci ovulasyon testı anında çift çizgi çıkması belirleryıcı olabilir çünkü ovü ile öğrenen çok kişi var burada okuduğum kadarıyla ilk tebrik eden olayım

Canıkm benimli gebelikten dolayı koyulaşmış çok şükür Sen ne yaptın belli oldu mu
Ben sanırım o gün tekrar yumurtladım biz o günü değerlendirdik daha doğrusu bilemeden değerlendirmiş olduk bugün adetim gecikeli 12 gün oldu ben 3 gün arka arkaya test yaptım 2 sinde silik çizgi gördüm bugün yaptığımda göremedim kasıklarımda ani giren kramplar var yarın işe giderken verebilirsem kan vericem. İyice strese girdim canım çok sevindim senin adına hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahh

Aminn inşAllah duanı eksik etme canım benim Ah Rabbim umudunu kırmasın inşAllah hayırlı haberler alasım tabiki sağlıkla hayırla inşAllah Rabbim önündeki süreci hayırlı etsin haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…