Gebelik testi cnmBu gebelik testi mi ovulasyon testi mi canım
Korktm birazck canm doktora gidicem şimdiKötü bşey getirme aklına hem beta Hcgde saglıklı gebelik çok yükselir . Dış gebelik tek kat artar
Hcg yazıyor yaBu gebelik testi mi ovulasyon testi mi canım
Bariz pozitif o zaman ama aklına takıldıysa tekrarlayabilirsin hayırlı olsunGebelik testi cnm
Ben çizgiye odaklandım orayı görmemişimHcg yazıyor ya
Canım direk doktora gidicem endişelendim birazBariz pozitif o zaman ama aklına takıldıysa tekrarlayabilirsin hayırlı olsun
O daha iyi olur kan testi yapar direk çıkar zatenCanım direk doktora gidicem endişelendim biraz
Canım sen hamilesinKızlar sonuç bu t çok baskın yine ama c silik sanırım negatif
Hemen öğrenemezsin iki gün de bir beta ver anlarsınDış gebelikse hemen öğrenmem mümkünmü sizce ?
Ya inşallah dış gebelik değildir şıan öyle karmaşığımkiCanım sen hamilesin
Uff çok değişik bir durum içindeym şuanHemen öğrenemezsin iki gün de bir beta ver anlarsın
Niye kötü düşünüyorsun İcini ferah tut ki iyi olsun inşAllah sağlıklıdırYa inşallah dış gebelik değildir şıan öyle karmaşığımki
Birden beta hcg yüksek olduğundan t çizgisi okdr baskın olduğunu öğrenince korktm canm ilk gebeliğim olucak ve tedirginimNiye kötü düşünüyorsun İcini ferah tut ki iyi olsun inşAllah sağlıklıdır
Göremez daha yenidir şuan 4 haftalık falan 5 haftalık olmadan göremezPeki ulrtosonda keseyi görebilirmi sizce
Özele geldm ama doktor yokmuş zaten kızlar sadce kan verdm oda bi saat sonra çıkıcakmışGöremez daha yenidir şuan 4 haftalık falan 5 haftalık olmadan göremez
Hadi hayırlısı bakalımÖzele geldm ama doktor yokmuş zaten kızlar sadce kan verdm oda bi saat sonra çıkıcakmış
Hayırlısı inşallah hemen yazıcam sizeHadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?