Merhaba siz geciktiniz mi ? Test normal hcg testi ise kesin hamilesin bence...ovulasyon testi yapanlar var fakat yine gün gecikince doğru çıkabiliyor bi foto koyarmısın..Sizce benim attığımda pozitifmi ? İnşllh ikimizde hamileyizdir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşllah
Anladım hayırlısı artık o zamanAnladım okudum zaten gecikme çok şeyden kaynaklı olabilir . Ancak bu süreçte yumurtlamada gerçekleşebilir
Kaç gün geciktin peki?Testi sabah mı yapayım sizce
8 gün olduKaç gün geciktin peki?
Umudu yitirmek yok veren rabbim herşey mümkünAnladım hayırlısı artık o zaman
Aynen öyle canımUmudu yitirmek yok veren rabbim herşey mümkün
Zaten bugün ikinci gün iki gün üst üste yaptım direk t kopkoyu çıkıyor sonra c silik şekilde çıkıyor yarn bir test daha yapacağım oda aynı şekilde çıkarsa gebelik testi yapacağımOvılasyon pozitif ancak yumurtluyorda olabilirsiniz iki gün üst üste tekrarlayın. Gebelik testi almicaksanız eger
Şuan yaptığım ovülasyon testi adetim 10 gün geçikti ama zaten heray düzenli olmuyorum fakat mide bulantım ve mide yanmam var iki gündür ovülasyon testi yaptım ikisindede ilk t beliriyor ve çok koyu sonra c beliriyor yarında böyle olursa gebelik testi yapacağım bildiğim kadarıyla en fazla iki gün yumurtlama oluyor çnküMerhaba siz geciktiniz mi ? Test normal hcg testi ise kesin hamilesin bence...ovulasyon testi yapanlar var fakat yine gün gecikince doğru çıkabiliyor bi foto koyarmısın..
ama tatlım herkesın lh testı boyle cıkar. pik olmadan hamılelık ıcın emın konusulmaz kı :S ama ınsallah vardır:))Tebrik ederim hamilesiniz... bizlerde dua istiyoruz lütfen...
^^ ınsallah yuzun guler rabbım hayırlısını versın. adet gecıkmeden once t cok koyuydu ama boyle c nın sılıklestıgı donem adetım 3 gun falan gecıktıgınde cıkmıstı:)) normalde c kırmızı t bordo oluyodu bhcg arttıkca c pembe t kopkoyu bordo oluyo :)) bugunu ne olur nolmmaz dıye degelendır. ama ıhmal etmeden bı gebelık testı de yap.:))Şuan yaptığım ovülasyon testi adetim 10 gün geçikti ama zaten heray düzenli olmuyorum fakat mide bulantım ve mide yanmam var iki gündür ovülasyon testi yaptım ikisindede ilk t beliriyor ve çok koyu sonra c beliriyor yarında böyle olursa gebelik testi yapacağım bildiğim kadarıyla en fazla iki gün yumurtlama oluyor çnkü
Amin çok sağol canım dünde aynı şekildeydi dünü değerlendirdim ama bugün eşim rahatsız malesef değerlendiremiyorm^^ ınsallah yuzun guler rabbım hayırlısını versın. adet gecıkmeden once t cok koyuydu ama boyle c nın sılıklestıgı donem adetım 3 gun falan gecıktıgınde cıkmıstı:)) normalde c kırmızı t bordo oluyodu bhcg arttıkca c pembe t kopkoyu bordo oluyo :)) bugunu ne olur nolmmaz dıye degelendır. ama ıhmal etmeden bı gebelık testı de yap.:))
yok ınsallah ugramazsınAmin çok sağol canım dünde aynı şekildeydi dünü değerlendirdim ama bugün eşim rahatsız malesef değerlendiremiyormyarın tekrar yapacağım böyle çıkarsa gebelik testi yapacağım aslında gidip aldım test ama boşa umutlanmamak için yarnı bekleyeceğim ilk defa böyle çıktı bende yapar yapmaz t koyu beliriyo biraz araştırdm genelde hamilerle böyle oluyomuş ama işte bir yanım umutlu ama bit yanım test yapıp hüsrana uğramak istemiyo içim içimi yiyor ama şimdi hemen kalkıp yapasımda var
İnşallahyok ınsallah ugramazsınbence yarın ilk ıdrarla yap ve bu meraktan topluca kurtulalım
Bence yap şimdi yarını neden bekliorusn ki ha ovılasyon harcamışsın He gebelik aynı şey yani merakını yenmiş olursun hem . Zaten hamileysen eğer ilk idrar falan bahane yani ben akşam öğrendim hepİnşallah ❤ Olumlu veya olumsuz buraya yazacağım mutlaka
Kızlar sonuç bu t çok baskın yine ama c silik sanırım negatifBence yap şimdi yarını neden bekliorusn ki ha ovılasyon harcamışsın He gebelik aynı şey yani merakını yenmiş olursun hem . Zaten hamileysen eğer ilk idrar falan bahane yani ben akşam öğrendim hep
Kız ne sonuç negatifi bariz hamilesin yaKızlar sonuç bu t çok baskın yine ama c silik sanırım negatif
Anlamadıgım t neden bu kadar böyleKızlar sonuç bu t çok baskın yine ama c silik sanırım negatif
Korktum biraz beta hcg yüksek olunca bu şekil çıkıyomuş ama ondada genelde dış gebelik oluyormuşAnlamadıgım t neden bu kadar böyleama hamilesin
Kötü bşey getirme aklına hem beta Hcgde saglıklı gebelik çok yükselir . Dış gebelik tek kat artarKorktum biraz beta hcg yüksek olunca bu şekil çıkıyomuş ama ondada genelde dış gebelik oluyormuş
Bu gebelik testi mi ovulasyon testi mi canımKızlar sonuç bu t çok baskın yine ama c silik sanırım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?