Ovülasyon testi ile gebelik

Sizce benim attığımda pozitifmi ? İnşllh ikimizde hamileyizdir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşllah
Merhaba siz geciktiniz mi ? Test normal hcg testi ise kesin hamilesin bence...ovulasyon testi yapanlar var fakat yine gün gecikince doğru çıkabiliyor bi foto koyarmısın..

Ovılasyon pozitif ancak yumurtluyorda olabilirsiniz iki gün üst üste tekrarlayın. Gebelik testi almicaksanız eger
Zaten bugün ikinci gün iki gün üst üste yaptım direk t kopkoyu çıkıyor sonra c silik şekilde çıkıyor yarn bir test daha yapacağım oda aynı şekilde çıkarsa gebelik testi yapacağım

Merhaba siz geciktiniz mi ? Test normal hcg testi ise kesin hamilesin bence...ovulasyon testi yapanlar var fakat yine gün gecikince doğru çıkabiliyor bi foto koyarmısın..
Şuan yaptığım ovülasyon testi adetim 10 gün geçikti ama zaten heray düzenli olmuyorum fakat mide bulantım ve mide yanmam var iki gündür ovülasyon testi yaptım ikisindede ilk t beliriyor ve çok koyu sonra c beliriyor yarında böyle olursa gebelik testi yapacağım bildiğim kadarıyla en fazla iki gün yumurtlama oluyor çnkü

Eklentiler

• 44144BB1-A441-421E-A989-B85234155E24.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 53
^^ ınsallah yuzun guler rabbım hayırlısını versın. adet gecıkmeden once t cok koyuydu ama boyle c nın sılıklestıgı donem adetım 3 gun falan gecıktıgınde cıkmıstı:)) normalde c kırmızı t bordo oluyodu bhcg arttıkca c pembe t kopkoyu bordo oluyo :)) bugunu ne olur nolmmaz dıye degelendır. ama ıhmal etmeden bı gebelık testı de yap.:))

Amin çok sağol canım dünde aynı şekildeydi dünü değerlendirdim ama bugün eşim rahatsız malesef değerlendiremiyorm yarın tekrar yapacağım böyle çıkarsa gebelik testi yapacağım aslında gidip aldım test ama boşa umutlanmamak için yarnı bekleyeceğim ilk defa böyle çıktı bende yapar yapmaz t koyu beliriyo biraz araştırdm genelde hamilerle böyle oluyomuş ama işte bir yanım umutlu ama bit yanım test yapıp hüsrana uğramak istemiyo içim içimi yiyor ama şimdi hemen kalkıp yapasımda var

yok ınsallah ugramazsın bence yarın ilk ıdrarla yap ve bu meraktan topluca kurtulalım

İnşallah ❤ Olumlu veya olumsuz buraya yazacağım mutlaka
Bence yap şimdi yarını neden bekliorusn ki ha ovılasyon harcamışsın He gebelik aynı şey yani merakını yenmiş olursun hem . Zaten hamileysen eğer ilk idrar falan bahane yani ben akşam öğrendim hep

Bence yap şimdi yarını neden bekliorusn ki ha ovılasyon harcamışsın He gebelik aynı şey yani merakını yenmiş olursun hem . Zaten hamileysen eğer ilk idrar falan bahane yani ben akşam öğrendim hep
Kızlar sonuç bu t çok baskın yine ama c silik sanırım negatif

Eklentiler

• image.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 69
  • EE865779-BA56-4D37-9742-C37D8333E7FE.jpeg
    43,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 79FDC876-A548-4708-A364-29CBA0024232.jpeg
    42,4 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…