Gebeliğe Hazırlık ovülasyon testi ile gebelik planım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Jenyfer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
215
83
98
merhaba:) 4ay önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım. yeniden hamile kalmak istiyorum ve ovülasyon testi ile yumurtlama günümü takip ederek günleri değerlendirdik. bat 5şubat. merakla bekliyorum 10gün sonrasını :) bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemeye devam edicem ve buraya sonucu yazıcam :)

Harikasın İnşallah bebek yoldadır, güzel haberlerini bekleriz

yaaa inşallah canım, teşekkür ederim. çok istiyorum
İnşallah canım, isteyen herkes anne olsun, Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Ben de 1,5 aylık evliyim ama yaşım ileri. Bakalım sen de bana dua et inşallah bebeklerimizin haberini alalım en kısa zamanda

Ben de ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım..

Bekliyoruz ya günler geçmek bilmiyor resmen.
Inşallah bir an önce gelir miniklerimiz sağlıkla.

Bnde 4subati bekliyorum, guzel sonuclar olsun insaallah

Ben de ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım..

Bekliyoruz ya günler geçmek bilmiyor resmen.
Inşallah bir an önce gelir miniklerimiz sağlıkla.
yaşamayan anlamaz.. inşallah, umudu kaybetmeden o güzel günü bekleyelim

yaaaa inşallah canım.
erken gebelik testleri varmış. 1hafta sonra yapmayı düşünüyorum ben
Ben korkuyorum erken testlerden.gunu gecmeden yapilan testlerden.Sonradan koyulasmiyo kimyasal oluyo insan gorduguyle kaliyo.2defa geldi basima. AMA, sen istersen tabiki yapRabbim hayirla (+)gostersin, hemde ilk testte kooppppkoyu gostersin

Ben korkuyorum erken testlerden.gunu gecmeden yapilan testlerden.Sonradan koyulasmiyo kimyasal oluyo insan gorduguyle kaliyo.2defa geldi basima. AMA, sen istersen tabiki yapRabbim hayirla (+)gostersin, hemde ilk testte kooppppkoyu gostersin
ben de istemediğim sonuçla karşılaşırım diye korkuyorum ama bi yandan da aşırı merak ediyorum kelebekler uçuyo sanki içimde de öğrenince duracaklar gibi daha 10gün var nasıl geçer ki zaman yaa

ben de istemediğim sonuçla karşılaşırım diye korkuyorum ama bi yandan da aşırı merak ediyorum kelebekler uçuyo sanki içimde de öğrenince duracaklar gibi daha 10gün var nasıl geçer ki zaman yaa
Ben bilsem bi hee,biliyom Aslinda, saymayinca geciyo.Yapma gulum boswer.silik cikincada koyulasacakmi diye dusunup durmaktan iyidir

Adetime 3 kala test yaptım dayanamadım tertemiz negatif benim bu aydan pekte umudum kalmadı

Eklentiler

• IMG_20210125_133934.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…