yaaa inşallah canım, teşekkür ederim. çok istiyorumHarikasınİnşallah bebek yoldadır, güzel haberlerini bekleriz
İnşallah canım, isteyen herkes anne olsun, Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Ben de 1,5 aylık evliyim ama yaşım ileri. Bakalım sen de bana dua et inşallah bebeklerimizin haberini alalım en kısa zamandayaaa inşallah canım, teşekkür ederim. çok istiyorum
Bnde 4subati bekliyorum, guzel sonuclar olsun insaallahmerhaba:) 4ay önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım. yeniden hamile kalmak istiyorum ve ovülasyon testi ile yumurtlama günümü takip ederek günleri değerlendirdik. bat 5şubat. merakla bekliyorum 10gün sonrasını :) bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemeye devam edicem ve buraya sonucu yazıcam :)
Sevgililer gunu hediyen olur inşallah eşineBnde 4subati bekliyorum, guzel sonuclar olsun insaallah
yaşamayan anlamaz.. inşallah, umudu kaybetmeden o güzel günü bekleyelimBen de ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım..
Bekliyoruz ya günler geçmek bilmiyor resmen.
Inşallah bir an önce gelir miniklerimiz sağlıkla.
inşallahAllah gönlüne göre versin inşaallah bu ay tutar önümüzdeki ay takibe gerek kalmaz
yaaaaBnde 4subati bekliyorum, guzel sonuclar olsun insaallah
pozitif sonuç alayım inşaallah da ona da güzel bi sürpriz düşünüyorum  çok teşekkür ederimSevgililer gunu hediyen olur inşallah eşine
Ben korkuyorum erken testlerden.gunu gecmeden yapilan testlerden.Sonradan koyulasmiyo kimyasal oluyo insan gorduguyle kaliyo.2defa geldi basima. AMA, sen istersen tabiki yapyaaaainşallah canım.
erken gebelik testleri varmış. 1hafta sonra yapmayı düşünüyorum ben
Bu yorumu yazarken ayni seyi gecirdim aklimdan biliyomusunSevgililer gunu hediyen olur inşallah eşine
ben de istemediğim sonuçla karşılaşırım diye korkuyorum ama bi yandan da aşırı merak ediyorumBen korkuyorum erken testlerden.gunu gecmeden yapilan testlerden.Sonradan koyulasmiyo kimyasal oluyo insan gorduguyle kaliyo.2defa geldi basima. AMA, sen istersen tabiki yapRabbim hayirla (+)gostersin, hemde ilk testte kooppppkoyu gostersin ❣
Ben bilsem biben de istemediğim sonuçla karşılaşırım diye korkuyorum ama bi yandan da aşırı merak ediyorumkelebekler uçuyo sanki içimde de öğrenince duracaklar gibi daha 10gün var nasıl geçer ki zaman yaa
İnşallah canım, isteyen herkes anne olsun, Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Ben de 1,5 aylık evliyim ama yaşım ileri. Bakalım sen de bana dua et inşallah bebeklerimizin haberini alalım en kısa zamanda
İnşallah kuzum, umudumuz olsun, önce umut ve dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?