• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovülasyon testi ile gebelik planım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım..

Bekliyoruz ya günler geçmek bilmiyor resmen. 🤭
Inşallah bir an önce gelir miniklerimiz sağlıkla. 🤍
İnşallah canım, Allah sağlık versin, iyice kendine gel, sonra da bebek gelsin inşallah ❤️

bat 5şubat. dün predictor erken gebelik testini yaptım, negatif😔 bu aydan umudum kalmadı :((

Adetime 3 kala test yaptım dayanamadım 😢😢 tertemiz negatif benim bu aydan pekte umudum kalmadı
Canım daha dur bakalım henüz erken benim bi tanıdığım da istiyordu kendinden emin olduğu ay test yapmış negatif adeti geçince kaşıntısı çok olmuş o da mantar var diye doktora gitmiş tesadüfen keseyi görmüşler şok olmuştu bende 3 aydın ovulasyon ile deniyorum inşallah bat 9 Şubat geçerse test yaparım çünkü geçmeden yapınca insan üzülüyor ☺️🤦🏻‍♀️

Canım daha dur bakalım henüz erken benim bi tanıdığım da istiyordu kendinden emin olduğu ay test yapmış negatif adeti geçince kaşıntısı çok olmuş o da mantar var diye doktora gitmiş tesadüfen keseyi görmüşler şok olmuştu bende 3 aydın ovulasyon ile deniyorum inşallah bat 9 Şubat geçerse test yaparım çünkü geçmeden yapınca insan üzülüyor ☺️🤦🏻‍♀️
yaaa ne biliyim bian modum düştü tek çizgiyi görünce😔🙈 1ay öncesine kadar bat, ovülasyon, erken gebelik testi nedir bilmezdim ama şuan her dakka takip ediyorum işte🤷🏻‍♀️ bekliyim ben de ozaman canım. inşallah biz de o tanıdığın gibi güzel haberle şok oluruz bu ay 😅

Keşke küçük Bi umut daha olsaydı maalesef adet oldum cnm bu ay ballı tarçın kürüne başladım bakalım kısmet bu aya umuyorum 😊

merhaba:) 4ay önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım. yeniden hamile kalmak istiyorum ve ovülasyon testi ile yumurtlama günümü takip ederek günleri değerlendirdik. bat 5şubat. merakla bekliyorum 10gün sonrasını :) bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemeye devam edicem ve buraya sonucu yazıcam :)
Merhaba benimde bat 5 Şubat test yaptınız mı? Ben bir tane erken gebelik testi 2 tanede normal kaset test yaptım 3ü de negatif tek çizgi silik çizgi bile çıkmadı :( yarın çatlamadan sonra ki 14. Günüm umudum kalmadı kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum.

Merhaba benimde bat 5 Şubat test yaptınız mı? Ben bir tane erken gebelik testi 2 tanede normal kaset test yaptım 3ü de negatif tek çizgi silik çizgi bile çıkmadı :KK43: yarın çatlamadan sonra ki 14. Günüm umudum kalmadı kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum.
bugün regl oldum malesef:( bu kadar zorlamamaya rahat olmaya karar verdim artık. zorlayınca olmuyo galiba🤷🏻‍♀️

bugün regl oldum malesef:KK43: bu kadar zorlamamaya rahat olmaya karar verdim artık. zorlayınca olmuyo galiba🤷🏻‍♀️
Bende çok takmış durumdayım aynı ay gebelik planladığım 2 arkadaşım gebe şuan biri 4 haftalık diğeri ise 5 hemde ilk denemede olmuş. Bilmiyorum çok üzülüyorum sürekli ağlamak istiyorum eşim görmeden gizli gizli ağlıyorum. Umarım Mart'ta olur her şey gönlümüze göre :(

Bende çok takmış durumdayım aynı ay gebelik planladığım 2 arkadaşım gebe şuan biri 4 haftalık diğeri ise 5 hemde ilk denemede olmuş. Bilmiyorum çok üzülüyorum sürekli ağlamak istiyorum eşim görmeden gizli gizli ağlıyorum. Umarım Mart'ta olur her şey gönlümüze göre :KK43:
evet evet bu kadar takmamak gerek. benim eşim resmen uzaklaştı bu kadar taktığım için. artık bu siteye de girmemeye ve böyle zorlamamaya karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Back
X