- 13 Ocak 2018
- 12
- 3
- 86
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Benimde adet günümde bi pembe akıntı geldi bende aglaya aglaya Ovulasyon yapmıştım ama sonra kanama olmadı sıkma canınıCanim sabah ilk işin hastaneye kadın doğum doktoruna gitmek olsun belki tutunma kanaması olabilir şu anda teste göre hamilesin ama tabi kan testinin bir gün arayla verilip sonucun ikiye kutlaması gerek doktor bu kanama durumuna göre ilaç verir sen sabah ilk iş kadın doğuma gitmek olsun hadi inşallah :)
Canim sabah ilk işin hastaneye kadın doğum doktoruna gitmek olsun belki tutunma kanaması olabilir şu anda teste göre hamilesin ama tabi kan testinin bir gün arayla verilip sonucun ikiye kutlaması gerek doktor bu kanama durumuna göre ilaç verir sen sabah ilk iş kadın doğuma gitmek olsun hadi inşallah :)
Kızlar çok teşekkür ederim. Yarın gidicem ama uyuyamıyorum inanın sabah bidaha mı test yapsam bu yanlış bi test olabilir mi diye düşünmektenCnm buarada mesajini yeni gordum bence hamilesin eger alttaki hcg ise. benimde bu sekilde ovu koyu.ben adet birkac gun gectikten sonra kan testi yaptirdim.birkac gun icinde gebelik testindee koyulasir.kan testi yaptirirsan cikat muhtemelen gozun aydin
Test tekrar yapma bu şekilde kanamalar olabilir sen kadın doğuma git hala var mı kanamaKızlar çok teşekkür ederim. Yarın gidicem ama uyuyamıyorum inanın sabah bidaha mı test yapsam bu yanlış bi test olabilir mi diye düşünmekten
Canım çok şükür hiç kanama olmadı bidaha. Ama dün saat 4ten sonra uyudum 4 saatlik idrarla tekrar test yaptım şimdi değişmedi pozitif. Doktora gidicem canım. Ben öğretmenim bugün öğlen dersim gitmeden kanı veririm. Sonuç çıkınca ararım doktoru. İlkinde hemen olmuyomuş zaten sonuç yani iki kan testi gerekiyormuş öyle dedilerTest tekrar yapma bu şekilde kanamalar olabilir sen kadın doğuma git hala var mı kanama
Kaç gün kala ovülasyonda çıktı acabaCanim bende ovulasyon testiyle öğrendim. Benim ikiside ayni koyuluktaydi. Burda ikinci cizgi koyu gozukmuyor canim belki fotoda oyledir . İnsallah hamilesindir
Canım net şu gün denilemez ama bazılarında 6gün kala koyulaşmaya başlıyor. Genelde 3 yada 2gün kala bariz koyulaşıyor aynı oluyorKaç gün kala ovülasyonda çıktı acaba
Teşekkür ederimCanım net şu gün denilemez ama bazılarında 6gün kala koyulaşmaya başlıyor. Genelde 3 yada 2gün kala bariz koyulaşıyor aynı oluyor
Rica ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınTeşekkür ederim
Adete dort bes gün kalaKaç gün kala ovülasyonda çıktı acaba
Adete dort bes gün kala
Sonucun ne çıktı canım:)Canım net şu gün denilemez ama bazılarında 6gün kala koyulaşmaya başlıyor. Genelde 3 yada 2gün kala bariz koyulaşıyor aynı oluyor
Çok şükür değer iki katına çıkmışSonucun ne çıktı canım:)
Gözün aydın canim onu da görürsün inşallah en yakın zamanda :)Çok şükür değer iki katına çıkmışperşembe gel keseye bakalım dedi. Henüz çok yeni olduğu için görünmüyor. 169 du 391 oldu şuan canım
Amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinGözün aydın canim onu da görürsün inşallah en yakın zamanda :)
Bundan sonraki 3 gün şansın çok yüksek canim hayırlısı olsun :)Yüklendi kızlar bakın bugün yaptım alttakini cvplayın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?