• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testi ile Gebelik Ogrenme

bellazarea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
60
18
88
29
Kizlar meraba. Benim adetim
hic gecikmez bugun gecikeli 3 gun oluyor. Ben su son 4 gun ovulasyon testi yaptim elimde gebelik testi olmadigi icin. Forumda gebelik halinde ikinci cizginin birinci cizgiden koyu cikacagi yaziyordu denemek istedim hayal
kirikligina ugradim, fakat gittikce koyulasan cizgide kafami karistirmadi degil :/ basiniza hic geldi mi... ovulasyondan su gune kadar kasik batmalarim ve beyaz kremsi akintim devam ediyor..Gogus agrilarim 2 gun once basladi..

Canim bak bunlar benim hcg ve ovulsdyon testim, bende gebeligimi hcg testi olmadığı icin ovulasyon testi ile öğrendim. Sana da fikir olsun.

Eklentiler

• 20190128-4.jpg
    20190128-4.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 211
Canim benimki cok az daha silik, seninki kadar koyu degil..adetimden hala ses yok.. deli gibi akintim var arada koyu olan, yarin sabah genelik testi yapacagim..

Canim benimki cok az daha silik, seninki kadar koyu degil..adetimden hala ses yok.. deli gibi akintim var arada koyu olan, yarin sabah genelik testi yapacagim..
Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah arkadaşım.
Güzel haberlerini yazarsin inşallah.

testim negativ, ovulasyon sonrasi sol kasigimda sanci hissettigim icin özele randevu almistim bugune, ben romanyadayim burda adet sonrası 3. günü çağırıyorlar iyi çıksın diye.. bakalım anlatıcam olan biteni belki kan testi ister..

Eklentiler

• 39A85E32-3F4E-45F9-84EC-C6023B65CA97.jpeg
    39A85E32-3F4E-45F9-84EC-C6023B65CA97.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 236
Hayırlısı olsun inşallah canım, bu erken gebelik testi mi?

Doktorumun acil doğuma gitmesi gerekiyordu, cuma gününe aldık, ovulasyon testlerinin fotografını çektim gittikçe koyulaşıyorlar anlam veremedim.. adet sancım yok fakat beyazdan kahverengiyr doğru akıntım var.. adet mi olucam acaba :/

Eklentiler

• 000E2759-E663-4357-AD27-ECD5488A2451.jpeg
    000E2759-E663-4357-AD27-ECD5488A2451.jpeg
    73,9 KB · Görüntüleme: 192
Doktorumun acil doğuma gitmesi gerekiyordu, cuma gününe aldık, ovulasyon testlerinin fotografını çektim gittikçe koyulaşıyorlar anlam veremedim.. adet sancım yok fakat beyazdan kahverengiyr doğru akıntım var.. adet mi olucam acaba :/
Peki adet tarihin ne zaman?

Adet tarihim 15 marttı..benim hiç gecikmezdi o yüzden böyle evhamlandım
Canim ya 2.kez yumurtlayacaksin ya gebesin grc döllenme oluyordur ya da mevsin orda nasil bilmiyorum ama mevsimselde olabiliyor ya da stres olarak etkiliyor.
Inşallah hayırlı haber alırsın gonlune gore.

Bende bu ay takip ettim umarım hamile kalırım sizin ilk deneme miydi
Inşallah nasip olur arkadaşı,
Ben 2. Denemede kaldım ama ilk denemede bilinçsizce yapmışım meğer kuralına uymadan, 2.denemede harfiyen uydum herseyine cok şükür nasip oldu.

Inşallah nasip olur arkadaşı,
Ben 2. Denemede kaldım ama ilk denemede bilinçsizce yapmışım meğer kuralına uymadan, 2.denemede harfiyen uydum herseyine cok şükür nasip oldu.
İnşallah bana da nasip olur dua edin inşallah 🙏🏻Bende tam 11 gün boyunca yumurtlama takibi yaptım iki kez yumurtlama yakaladık değerlendirdik şimdi adetin geçmesini bekliyorum gebelik testi için

Back