Ovulasyon testi ile gebelik öğrenilir mi?

egtmcanne

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
356
68
31
Kızlar merhaba ayıb 18 inde yani adet döngümün 14. Günü ovulasyonda pik görüp değerlendirdim. Bugün yumurtlamanın üzerinden 6 gün geçti. Bi ovulsyon testi yapayım dedim baya koyu çıktı. Adetime 7 8 gün var eğer yumurtlamadan 14 gün sonra olacaksam. En alttaki bugünki testim. En üstteki de pik ve sonraki yaptıklarım. Sizce gebelik olabilir mi yoksa zaten böyle çıkması normal mi?

Testlerim bunlar. Öncesi de var ama pikten sonrasını çektim. İkinci kez yumurtlama olamaz herhalde.

Eklentiler

• 4C8B5610-A3E0-4862-83B0-A99DC4B77484.jpeg
    4C8B5610-A3E0-4862-83B0-A99DC4B77484.jpeg
    204,4 KB · Görüntüleme: 48
Hamilelikte beta hcg artmasıyla beraber lh hormonuda artar evet olabilir. Ama seni ümitlendirmek istemem çünkü yumurtlama testlerinde eğer farkedersen hep bir silik çizgi vardır seni yanıltsın istemem. Sağlıklı olanı adetinden 7 gün sonra kan testi vermen. Erken yapmanın inan bana hiç avantajı yok aksine olmayınca daha çok üzülüyor insan. Rabbim hayırlısıyla kucağını doldurur inşallah

Ayrıca insanlar bir ayda tek ve çift olarak yumurtlayabiliyorlar. Çift yumurta ikizleri örneğin. Sen ay içinde nadirde olsa çiftte yumurtlayabilirsin tekte olabilir hiç olmayadabilir. Pik leri değerlendir. 3 ay değerlendirmene rağmen olmuyorsa doktora gitmeni tavsiye ederim.

Hamilelikte beta hcg artmasıyla beraber lh hormonuda artar evet olabilir. Ama seni ümitlendirmek istemem çünkü yumurtlama testlerinde eğer farkedersen hep bir silik çizgi vardır seni yanıltsın istemem. Sağlıklı olanı adetinden 7 gün sonra kan testi vermen. Erken yapmanın inan bana hiç avantajı yok aksine olmayınca daha çok üzülüyor insan. Rabbim hayırlısıyla kucağını doldurur inşallah
Aminn dileyen herkesin umarım 🥰🌺 aslında umutlanmak değil de şaşırdım. Sonrada koyulastıgını görünce. İlk defa ovulsyon testi kullanıyorum çok bilmediğimden sormak istedim. Çok teşekkür ederim cevabınız için :) bence de en mantıklısı en azından günü beklemek.

Ayrıca insanlar bir ayda tek ve çift olarak yumurtlayabiliyorlar. Çift yumurta ikizleri örneğin. Sen ay içinde nadirde olsa çiftte yumurtlayabilirsin tekte olabilir hiç olmayadabilir. Pik leri değerlendir. 3 ay değerlendirmene rağmen olmuyorsa doktora gitmeni tavsiye ederim.
Bugün yaptığım pik olacak kadar koyu değil bence ama bakalım yarın da bi test yaparım. Daha da koyulaşırlar dediğiniz gibi olabilir.

Çok fazla ovülasyon testi yaptım bende her ay denemekten artık ilmini çözdük. İnşallah sen hemen hamile kalırsın öğrenmene gerek kalmaz 🌸 sorun olduğunda her zaman yazabilirsin

Çok fazla ovülasyon testi yaptım bende her ay denemekten artık ilmini çözdük. İnşallah sen hemen hamile kalırsın öğrenmene gerek kalmaz 🌸 sorun olduğunda her zaman yazabilirsin
Çok teşekkürler canım :) sen sonuç aldın mı peki ovulasyon testlerinden, hangi markayı kullandın?

Ben bir yıl boyunca denedim. 1 yılda iki kayıbım oldu Allah kimseye yaşatmasın. Evet her ay pik gördüm ama ben şöyle zannettim evet yumurtluyorum herşey yolunda. 😔 Ama öyle değilmiş yumurtalarım kalitesiz olduğu için gebeliklerim devam etmiyor. Ayrıca 29 yaşımda pcos olduğumu öğrendim anlayacağın benimki ovülasyonla çözülecek iş değil 🥹

Sağlıklı bir birey için ovülasyon testi gerçekten mükemmel bişey ☺️ ben bir gebenin günlüğünü kullanıyorum. Ama innovitada çok hassas ve iyi olduğunu biliyorum başka kullanmadım

Ben bir yıl boyunca denedim. 1 yılda iki kayıbım oldu Allah kimseye yaşatmasın. Evet her ay pik gördüm ama ben şöyle zannettim evet yumurtluyorum herşey yolunda. 😔 Ama öyle değilmiş yumurtalarım kalitesiz olduğu için gebeliklerim devam etmiyor. Ayrıca 29 yaşımda pcos olduğumu öğrendim anlayacağın benimki ovülasyonla çözülecek iş değil 🥹
Anladım. Maalesef dediğin gibi sadece yumurtlamak yada o yumurtanın büyümesi yetmiyor. Benim de pcos vardı yıllardır en son gittiğimde sorun olmadığını söyledi doktor. Ayrıca bi oğlum var zaten 6 yaşında. O zamanlar pcos vardı yüne. Yani pcos hamileliğe asla engel değil bi çok faktör önemli. Çünkü oğluma ilk denememizde hamile kalmıştım. Şimdi bir kardeşi olsun istiyoruz tabi o da öyle. Ben bi oğlum var zaten ikinci olmasa da çok dert etmem ama dilerim siz bi an önce evladınıza kavuşursunuz. Allah gönlünüze göre versin 🙏

Tedavi oldun mu pcos için?

Amin amin inan çok sevindim evladın olduğuna Rabbim ömrünü güzel uzun eylesin güzelde bir kardeş nasip etsin inşallah 💙

X