• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Ilacı yok bunun canım iste takviye vitaminler keciboynuzu özü falan bunlar iyi geliyor deniyor ama henüz hamilelik oluşmadı ondan tüp bebek düsünmeye başladık bu ay da 2 kez yumurtlama oldu benim 🤷🏻‍♀️ artık ne diyeyim Allah en uygun gördüğü vakitte yollasın yavrularımizı🤲🏻🤲🏻
Canım benim eşimin değerleri çok düşük çıktı varikosöl flan rastlanmadı. İleri hareket 0.5 ilken ilaç tedavisi. İle 7. M çıkardık 1 senede sonra instegramda ceplokmanhekim var C-life kullandım (macun ) ben. Oranın tavsiyesi üzerine ceplokman hekime macun yaptırdık 1 ayda 4 m hareketlimiz arttı hiç hamile kalamadım o zamana kadar kullandığımız ay hamile kaldım tabi kimyasaldı ama doktor iyi yanından bakalım artık dölleme yeteneği kazandılar dedi. Toplam sayımız ilk ölçümde 7m -ileri hareket 0.5 son ölçüldüğünde toplam sayı 39m -ileri hareket 11.m oldu tavsiye ederim herkese bu arada ben de hsg dahil herşeyi yaptırdım ben de hiç problem yok inşllah isteyen herkese faydalı olur şifa Allah’tan vesilesi macundan 🤲🏻

Canım benim eşimin değerleri çok düşük çıktı varikosöl flan rastlanmadı. İleri hareket 0.5 ilken ilaç tedavisi. İle 7. M çıkardık 1 senede sonra instegramda ceplokmanhekim var C-life kullandım (macun ) ben. Oranın tavsiyesi üzerine ceplokman hekime macun yaptırdık 1 ayda 4 m hareketlimiz arttı hiç hamile kalamadım o zamana kadar kullandığımız ay hamile kaldım tabi kimyasaldı ama doktor iyi yanından bakalım artık dölleme yeteneği kazandılar dedi. Toplam sayımız ilk ölçümde 7m -ileri hareket 0.5 son ölçüldüğünde toplam sayı 39m -ileri hareket 11.m oldu tavsiye ederim herkese bu arada ben de hsg dahil herşeyi yaptırdım ben de hiç problem yok inşllah isteyen herkese faydalı olur şifa Allah’tan vesilesi macundan 🤲🏻
Çok teşekkürler canım bakayım dediklerine bu ay sperm testiyle ne kadar oldu değerimiz bakalım.. bnmde hsg cekildi bir sorun çıkmadı çok şükür ama hamilelikte esimden dolayı olusmadı.. Rabbim bebek hasreti çeken herkese nasip etsin o duyguyu tattırsın inşallah 🤲🏻😍

Kızlar ovulasyondan sonra 8. Gün bugün. Bata 5 gün kaldı. Dün silik olan çizgi bugün koyulaştı böyle olan var mi yeniden mi yumurtluyorum. Adete yakın koyu çıkıp hamile kalanları gördüm ama kesin değil galiba hamile olmayanlar da olabiliyor galiba
Iki ihtimal var canım ya ikinci kez yumurtluyorsun yada hamilesin yarın ve öbür gün teste devam et koyulasip hic siliklesme olmazsa gebelik var demektir... insallah bu gebeliğin habercisidir 🤲🏻💖😍

Çok teşekkürler canım bakayım dediklerine bu ay sperm testiyle ne kadar oldu değerimiz bakalım.. bnmde hsg cekildi bir sorun çıkmadı çok şükür ama hamilelikte esimden dolayı olusmadı.. Rabbim bebek hasreti çeken herkese nasip etsin o duyguyu tattırsın inşallah 🤲🏻😍
Ne demek bizi bizden başkası anlamaz vesile olursak ne mutlu bana emin ol fayda görecek biraz fiyatı tuzlu 350 lira biz sadece macun aldık ama vitaminleri zaten 250 liradan başlıyor benim Eşim keçi boynuzu içemedği için macunu tercih ettik gerçi ona bile burun kıvırıyor bu erkekler çok zor 😂

Iki ihtimal var canım ya ikinci kez yumurtluyorsun yada hamilesin yarın ve öbür gün teste devam et koyulasip hic siliklesme olmazsa gebelik var demektir... insallah bu gebeliğin habercisidir 🤲🏻💖😍
İnşllah canım bu ay ilk defa çok geç yumurtladım. Belki ondan da olabilir. Bu ay ek olarak yumurtlamadan sonra kasık ağrım kesilmedi Ama inşllah hamileliktir. Rabbim karnımızı kucaklarımızı sağlıklı evlatlar ile doldursun 🤲🏻🤲🏻 Yarın yine yapacağım bakalım ☺️

Ne demek bizi bizden başkası anlamaz vesile olursak ne mutlu bana emin ol fayda görecek bira fiyatı tuzlu ama beni. Eşim keçi boynuzu içemedği için macunu tercih ettik gerçi ona bile burun kıvırıyor bu erkekler çok zor 😂
Allahtan benim esim iciyor ya sesi çıkmiyor kendisinden dolayı diye düsünüp çok üzüyor kendini ben hatta karıstrma bu kadar bisey olcak diyorum ama... biz de bir aktara macun yaptirmistik baya pahalı tutmuştu spermde artti hızida ama tekrar yaptramadık gebelikte olusmayınca bosamı gidiyor dedik..

Allahtan benim esim iciyor ya sesi çıkmiyor kendisinden dolayı diye düsünüp çok üzüyor kendini ben hatta karıstrma bu kadar bisey olcak diyorum ama... biz de bir aktara macun yaptirmistik baya pahalı tutmuştu spermde artti hızida ama tekrar yaptramadık gebelikte olusmayınca bosamı gidiyor dedik..
Garantici değilim ama biz faydasını gördük zaten tahlil sonuçlarınızı işitiyor ona göre macun yapıyor

İnşllah canım bu ay ilk defa çok geç yumurtladım. Belki ondan da olabilir. Bu ay ek olarak yumurtlamadan sonra kasık ağrım kesilmedi Ama inşllah hamileliktir. Rabbim karnımızı kucaklarımızı sağlıklı evlatlar ile doldursun 🤲🏻🤲🏻 Yarın yine yapacağım bakalım ☺
Amin canım amin 😍. Sen de mi geç yumurtladın benimde ömrumde ilk defa basıma geldi bu ay regliye 4 gün kala yumurtlama oldu dogal olaral regli tarihin ileri atar dediler beklemedeyim ben de

Amin canım amin 😍. Sen de mi geç yumurtladın benimde ömrumde ilk defa basıma geldi bu ay regliye 4 gün kala yumurtlama oldu dogal olaral regli tarihin ileri atar dediler beklemedeyim ben de
Evet 14. Gün yumurtluyordum 18. Gün yumurtladım eğer ileri atarsa ozaman benim 1 Temmuz bat oluyor 🙈🙈🙈 ayyy nasıl bekleyeceğim

Evet 14. Gün yumurtluyordum 18. Gün yumurtladım eğer ileri atarsa ozaman benim 1 Temmuz bat oluyor 🙈🙈🙈 ayyy nasıl bekleyeceğim
Yine iyimis yaa senin ben ne yapayım baksana 1 haziranda olackken yumurtlama 14 haziranda oldu 🤗 ben de 14 gün ekledim 28 inde belli olacak hersey bakalım🤗🤲🏻

10 dakika geçti testin üstünden iyice koyulaştı

Eklentiler

• 6C8999BC-7CDD-4052-BB76-11BB2D76AF91.webp
    6C8999BC-7CDD-4052-BB76-11BB2D76AF91.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 128
Ovulasyon varsa ovulasyon yapsana sen de 😂😂 Çifter Çifter yumurtluyoruz bu ay galiba 😂😂😂
Ayy sorma gittim eczaneye ovulasyonla bakay en azndan diye eczanede yokmuş geri döndüm eve nasil sinir oldum.anlatamam sonuç elimde hic test yok delirmek üzeryim 😂😂

Back
X