Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Raziue

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
233
120
18
33
Benim adetime 6 gün var ovulasyon testi çok koyu çıktı gebelik olabilir mi

Böyle cikti

Eklentiler

• IMG_20200605_013956.webp
    IMG_20200605_013956.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 1.230
Yani unutlandirmak istemem ama gebelik olabilir . Yumurtlama uzerinden 9 gun falan gecmis oluyor. Yarin sabah Ilk idrarla erken gebelik testlerinden yapsan cikabilir.test cizgisi baya koyu cikmis cunku

Yani unutlandirmak istemem ama gebelik olabilir . Yumurtlama uzerinden 9 gun falan gecmis oluyor. Yarin sabah Ilk idrarla erken gebelik testlerinden yapsan cikabilir.test cizgisi baya koyu cikmis cunku
Gebelik testim yok yarında ovulasyon yapsam varsa gene koyu çıkar mı

Merhabalar, lh Testi gebeliği vermez, daha önce yumurtlama gördü iseniz bu 2. Yumurtlamadir muhtemelen, değerlendirin, Allah gönlünüze göre versin.. bi gebelik testi alın, inşallah gebesinizdir💜
Çoğu kişi gebeliği ovulasyon da gördüm yazılarını okudukça heyecanlanmistim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Çoğu kişi gebeliği ovulasyon da gördüm yazılarını okudukça heyecanlanmistim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Ben yumurtlamadan 12. Gün sonra ovulasyon testinde pozitif gördüm gebelik testi yaptım o da pozitifti. Kesin gösterir diye bir şey yok ama ihtimal var tabi ki. Siz de 26 mayısta yumurtlama görmüşsünüz üzerinden 11 gün fln geçmiş. Bence umutlandırmayin kendinizi ama gebelik testi yapın inşallah vardır hayırlısıyla.

Amin canım bende 16 aydıt bekliyorum inşallah vardır ovü testiyle öğrenen çok kişi var hatta gebe bir hanım denemişti sırf doğru mu diye aynı senin gibi kopkoyu çıkıyor gebelik olunca 😍😍

Yarın sıvı alımına dikkat ederek yine yap inşallah gebelik vardır 😍😍😍

Amin canım bende 16 aydıt bekliyorum inşallah vardır ovü testiyle öğrenen çok kişi var hatta gebe bir hanım denemişti sırf doğru mu diye aynı senin gibi kopkoyu çıkıyor gebelik olunca 😍😍

Aynen bugün saat 5 gibi yapacam .inşallah tekrardan koyu çıkar... Allahım isteyen herkese nasip etsin sana da Allah nasip etsin canim

Ben yumurtlamadan 12. Gün sonra ovulasyon testinde pozitif gördüm gebelik testi yaptım o da pozitifti. Kesin gösterir diye bir şey yok ama ihtimal var tabi ki. Siz de 26 mayısta yumurtlama görmüşsünüz üzerinden 11 gün fln geçmiş. Bence umutlandırmayin kendinizi ama gebelik testi yapın inşallah vardır hayırlısıyla.
Umutlanmasın da biraz heyecanlandım . İki yıl oldu beklemedeyim gebelik......Gebelik testim yok bugün tekrardan ovulasyon yapacam varsa tekrar koyu çıkar sanırım .

Eklentiler

• 1591365483068..webp
    1591365483068..webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 885
Back
X