Gebelik testi yarin sabah yapacagim ovulasyon testi cok fazlaydi birinifeda edeyim dedim hep ikinci cizgi silik çıkardıilk defa ikiside koyu cikti yumurtlamamin ustunden 19 gun gecti ikinci kez yumurtlamis olamam heralde diyr supheye dustum bi anOvulasyonun gebelik göstereceğini sanmıyorum gebelik için hcg ölçen bir test olmalı yanıltıcı olabilir bu
Sonuç ne oldu acaba, ben de aynı durumdayım daGebelik testi yarin sabah yapacagim ovulasyon testi cok fazlaydi birinifeda edeyim dedim hep ikinci cizgi silik çıkardıilk defa ikiside koyu cikti yumurtlamamin ustunden 19 gun gecti ikinci kez yumurtlamis olamam heralde diyr supheye dustum bi an
Ben hamileyim ve bu konuyu çok merak ettiğim için evdeki ovulasyon testlerinden yapmıştım anında ikinci çizgi belirip kopkoyu oldu pik olduğu günlerdeki gibiSonuç ne oldu acaba, ben de aynı durumdayım da
Ay hayırlı mübarek olsun darısı başıma. Benim de aynen öyle olduBen hamileyim ve bu konuyu çok merak ettiğim için evdeki ovulasyon testlerinden yapmıştım anında ikinci çizgi belirip kopkoyu oldu pik olduğu günlerdeki gibi
Amin çok teşekkür ederim darısı başınızaAy hayırlı mübarek olsun darısı başıma. Benim de aynen öyle oldu
Aslında bugün olmam lazımdı. 29. Gündeyim Genelde gününde olur ama bir gün geciktiği de olur o yüzden test almamıştım. Evde bi ovülasyon testi vardı onu yaptım t çizgisi bayağı belirgin çıktı. Ben pcos olduğum için hiç pik görmemiştim ama bu baya kırmızı yani araştırmak istedim doğru çıkıyor mu diye. Doğru değil diyenler de olmuş bekliyorum o yüzdenAmin çok teşekkür ederim darısı başınıza
Ne kadar oldu adetiniz gecikeli?
Sen kaçıncı haftada testi yapmıştınAmin çok teşekkür ederim darısı başınıza
Ne kadar oldu adetiniz gecikeli?
Adetim 3 gün gecikmişti ben yaptığımda gebelik testi pozitif çıkınca merak edip ovulasyon testi de yapmıştımSen kaçıncı haftada testi yapmıştın
Hımm anladım hayırlısı artıkAdetim 3 gün gecikmişti ben yaptığımda gebelik testi pozitif çıkınca merak edip ovulasyon testi de yapmıştım
Gebelikte lh hormonu da yükseldiği için ovülasyon tesleri gebeliği gösterebiliyor bende bu şekilde öğrenmiştim ovülasyon testimin iki çizgisi de koyu çıktığı gün hem gebelik testinde silik çizgi gördüm hem de beta hcg 76 çıkmıştıGebelik testi yarin sabah yapacagim ovulasyon testi cok fazlaydi birinifeda edeyim dedim hep ikinci cizgi silik çıkardıilk defa ikiside koyu cikti yumurtlamamin ustunden 19 gun gecti ikinci kez yumurtlamis olamam heralde diyr supheye dustum bi an
Gününüz geçince yapin bence ben adetimden 3 gun once yaptim negatif cikti gebelik testim bekledim adetim gecti 2 3 gun gecince ovulasyon testi vardi elimde onu yaptim pozitif cikti kan verdim 418 betahcg 2 gun sonra 1022 oldu biraz erken yapmışsınızMerhaba arkadaşlar benim adetime daha sekiz gün var ama beli ağrısı ve göğüs ağrısı var göğüs ucu kararma yok ama ayrıca çok sık idrara çıkıyorum bunlara bakınca gebelik verir istiyor ancak ovülasyon testi tek çizgi gösteriyor sizde de böyle olmuş muydu umut fakirin ekmeği her şeyi bebeğe bağlıyorum artık
Hamileyim canim:)Sonuç ne oldu acaba, ben de aynı durumdayım da
Hayırlı olsun çok sevindim belirtiniz varmıydı merak ettimHamileyim canim:)
Ben ovulasyon testiyle öğrendim gebe oldugumuKizlar ben femera kullandim bu ay 18mm buyudu yumurtam iki tane ama catlatma ignesi vermedi doktor biraz daha buyusun diye derken 3 gun sonra ovulasyon yaptim pik yapti o gun yumurtlamisim degerlendirdik neyse ertesi gun gittim doktora yumurtlamissin 2 yumurtanda gitmis gorunmuyor dedi bugun adet gecikmemin 3. Gunu evde ovulasyon testi vardi dayanamadim onu yaptim onunlada gebelik ogrenenler oldugunu duydum bi bakarmisiniz damlatir damlatmaz 2 cizgide belirginlesti basina boyle bisey gelen varmi
Yaptim canim bende gebeymisim:))Ben ovulasyon testiyle öğrendim gebe oldugumuSende gebe olabilirsin canım test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?