Canim bu ovulasyon testi mi gebelik testi miMerhaba arkadaşlar adetime 2 gün var klomen ve çatlama iğnesi kullandım ve akşam ovilasyon testi yaptım sizce hamile miyim çok heycanlıyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bu ovulasyon testi mi gebelik testi miMerhaba arkadaşlar adetime 2 gün var klomen ve çatlama iğnesi kullandım ve akşam ovilasyon testi yaptım sizce hamile miyim çok heycanlıyim
bence sen zaten hamileymişsin canım testi yaptırdığında çok yüksek çünküCanim 21. Gun adetinin progesteron hormonuna baktirdin mi benim 57.8 di ve hamile kaldim o ay
lh yazıyor testin kenarında ovulasyon testi bu canımCanim bu ovulasyon testi mi gebelik testi mi
Suan yedi bucuk aylik hamileyim zateb rabbime sukurler olsunbence sen zaten hamileymişsin canım testi yaptırdığında çok yüksek çünkü
Gebelik testi ise hamilesin benim de oyle cikmiati ve adetime dort gun vardilh yazıyor testin kenarında ovulasyon testi bu canım
OVulasyonda yumurtlama oluo olmadigina bakiliyo yumurtlama olmus yani bi kac gun bekle gebelik testi yaptirlh yazıyor testin kenarında ovulasyon testi bu canım
Ovilasyon testi canımCanim bu ovulasyon testi mi gebelik testi mi
yok canım ovulasyon testleri bata yakın ya da bat günü gebeliğide gösteriyor kişiye göre değişiyor gerçi arkadaş onu soruyorOVulasyonda yumurtlama oluo olmadigina bakiliyo yumurtlama olmus yani bi kac gun bekle gebelik testi yaptir
vardır inşallah canım test pozitif iğnenin üzerinden 12 gün geçtiyse gebelik testi yapabilirsinMerhaba arkadaşlar adetime 2 gün var klomen ve çatlama iğnesi kullandım ve akşam ovilasyon testi yaptım sizce hamile miyim çok heycanlıyim
15. Gun bugün korkuyorum bugün regl gunum. 2 3 gün daha bekleyeceğim bakalım varsa cikacaktir. İnşallah vardır yaaa çok stres yaptimvardır inşallah canım test pozitif iğnenin üzerinden 12 gün geçtiyse gebelik testi yapabilirsin
İki kere yumurtlamış olabilirsin canım benimde bazı aylar oluyor öyle normal ve çok güzel bişi inşaAllah değerlendirmişsinizdir
Ama hamile olma ihtimalin de var canım hamilelikte ilk zamanlarda bazen lh artıyor o zamana denk gelmiş olabilir test iki ihtimalde güzel bat yakınsa test yap istersen tatlım
Adetin 21. Gunu progesteron baktirdin mi canim kac ciktiYaptim canmda hep negatif cikti.bat gecti iki gun.bekliyorum hayirlisi ins.