Hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dua etCanim silik te ciksa hamilesin o zaman hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dua etCanim silik te ciksa hamilesin o zaman hayirli olsun
inş tatlım herkese nasip olsun bende dahil emin olmam gerek önce kan tahlilinde görmeden inanmam :) aile hekimine gittim reglin 10 gün gecmeden kan testi yapamam dediCanim silik te ciksa hamilesin o zaman hayirli olsun
Bir bucuk yildir istiyorum sekiz ay once dusuk oldu hala bekliyorum ilac tedavisi uc ay gordum bu ay sondu bi haftam var hamileysem cok sukur degilsem rahim filmi cekilcek tupler acikmi diye esimin de benimde hicbi sorunumuz yok ben sadece polikistik varinş tatlım herkese nasip olsun bende dahil emin olmam gerek önce kan tahlilinde görmeden inanmam :) aile hekimine gittim reglin 10 gün gecmeden kan testi yapamam dedi
sen ne zamandr istiyorsun canım
Sen istiyosan aile hekimi yapar niye ki canim hangi il ben malatyada yasiyorum ama dr um bi gunde gecse ben istiyosam yapiyo kan tahliliniBir bucuk yildir istiyorum sekiz ay once dusuk oldu hala bekliyorum ilac tedavisi uc ay gordum bu ay sondu bi haftam var hamileysem cok sukur degilsem rahim filmi cekilcek tupler acikmi diye esimin de benimde hicbi sorunumuz yok ben sadece polikistik var
Canım zaten bir kere hamile kalmışsın ve düşüğün de çok yeni olmuş.. Hsg için çok erken değil mi?Bir bucuk yildir istiyorum sekiz ay once dusuk oldu hala bekliyorum ilac tedavisi uc ay gordum bu ay sondu bi haftam var hamileysem cok sukur degilsem rahim filmi cekilcek tupler acikmi diye esimin de benimde hicbi sorunumuz yok ben sadece polikistik var
Canim ben kurtaj olmadim vucudum atti direk dr tikaniklik kurtajda oluyo ama benim herseyim esiminde normal o yuzden dr cok umutlu oluyo bu aybuyuk ihtimal oldu diyo yine kirmizilar oyuzden normal kalamiyosun tuplerinden emin olmamiz gerekiyo ona gore asilama yapcaz diyo ilaci uc ay kullanabiliyosun sonrasinda vucut bagisiklim kazaniyo ve bi etkisi olmuyo artikCanım zaten bir kere hamile kalmışsın ve düşüğün de çok yeni olmuş.. Hsg için çok erken değil mi?
Bende hsg çektirmeyi düşünüyorum ama biz 7 aydır deniyoruz ve hiç hamile kalmadım..
Yani benim tıkalı olma ihtmali yüksek.. Ama senin tıkalı olsa hamile kalamazdın ki zaten?
Düşüğü kürtajla alırken tüplerin tıkandığından mı şüphelendi doktorun acaba?
Dr um bi kere kalsan dahi vucudun hamileligi tanidi erken kalirsin dedi sekiz aydir kalamadim zaten ilk gebeligimde dokuzuncu ayda tutmustuCanım zaten bir kere hamile kalmışsın ve düşüğün de çok yeni olmuş.. Hsg için çok erken değil mi?
Bende hsg çektirmeyi düşünüyorum ama biz 7 aydır deniyoruz ve hiç hamile kalmadım..
Yani benim tıkalı olma ihtmali yüksek.. Ama senin tıkalı olsa hamile kalamazdın ki zaten?
Düşüğü kürtajla alırken tüplerin tıkandığından mı şüphelendi doktorun acaba?
Allah hepimize nasip etsin canım ama bi kere olmus tüpler kapanıyormu ki zamanlaBir bucuk yildir istiyorum sekiz ay once dusuk oldu hala bekliyorum ilac tedavisi uc ay gordum bu ay sondu bi haftam var hamileysem cok sukur degilsem rahim filmi cekilcek tupler acikmi diye esimin de benimde hicbi sorunumuz yok ben sadece polikistik var
balikesirdeyim canım buradakiler bi cinsSen istiyosan aile hekimi yapar niye ki canim hangi il ben malatyada yasiyorum ama dr um bi gunde gecse ben istiyosam yapiyo kan tahlilini
Amin canim hayirlisiyla tupler kapanabiliyomus o yuzden emin olmak istiyo acik mi diye drAllah hepimize nasip etsin canım ama bi kere olmus tüpler kapanıyormu ki zamanla
Malatya o konuda cok iyi hastaneler aile hekimliklri cok iyi bi sikinti yasamiyoruzbalikesirdeyim canım buradakiler bi cins
hmm anladım canım hadi hayırlısı olsun in bi probelm yokturAmin canim hayirlisiyla tupler kapanabiliyomus o yuzden emin olmak istiyo acik mi diye dr
Ins canim benim dua edinhmm anladım canım hadi hayırlısı olsun in bi probelm yoktur
Hsg çektirmeye mi gidiyorsun canım? Bende çektirmeyi düşünüyorum da.. Korkuyorum biraz..Ins canim benim dua edin
Bi haftam var hamile degilsem cekilcekHsg çektirmeye mi gidiyorsun canım? Bende çektirmeyi düşünüyorum da.. Korkuyorum biraz..
inş hamiştrsn gerek kalmazBi haftam var hamile degilsem cekilcek
Ay inşallah hamilesindir canım gerek kalmaz çektirmene..Bi haftam var hamile degilsem cekilcek
Ayy ins canim yainş hamiştrsn gerek kalmaz
Ins canim yaAy inşallah hamilesindir canım gerek kalmaz çektirmene..
Eki Görüntüle 1712905
Merhaba ben 3 kasında yumurtladım ovukasyon testiyle takip ettim bugün tekrar test yaptım iki ciZgi gene koyu genemi yumurtluyorum acaba yoksa hamilemiyim :)
Aaa hamilesin imzanda yazıyor hayırlı olsuuunn. Ben de umutlandım seninle. 31 inde çift çizgiydi ovu tarihimdi çalıştık. Sonraki gün yaptım silikti. Dün yaptım seninki gibi çıktı. Acaba bende mi hamileyim. Ama daha 10-12 gün var adetime ☺☺ heyecanlandım. Belirtin var mıydı? Adetine kaç gün kala öğrendin canım?Eki Görüntüle 1712905
Merhaba ben 3 kasında yumurtladım ovukasyon testiyle takip ettim bugün tekrar test yaptım iki ciZgi gene koyu genemi yumurtluyorum acaba yoksa hamilemiyim :)