• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler bakarmısınız

Aaa hamilesin imzanda yazıyor hayırlı olsuuunn. Ben de umutlandım seninle. 31 inde çift çizgiydi ovu tarihimdi çalıştık. Sonraki gün yaptım silikti. Dün yaptım seninki gibi çıktı. Acaba bende mi hamileyim. Ama daha 10-12 gün var adetime ☺☺ heyecanlandım. Belirtin var mıydı? Adetine kaç gün kala öğrendin canım?
canım merhaba hamile degilim totem yaptım :KK12:
gecen ay cok umutlandım olmadı bakalım bu ay bal tarcın çörek otu karısımı denedim inş olur
31 aralıkda benm yumurtlama oldu çalısmaya devam etcem bir hafta daha gecen ay yumurtlamadan sonraki günde çalısıp bırakmıstım bu ay farklı denedim hayırlısı olsun sende inş hamile kalırsn bu ay canım :KK19:

canım merhaba hamile degilim totem yaptım :KK12:
gecen ay cok umutlandım olmadı bakalım bu ay bal tarcın çörek otu karısımı denedim inş olur
31 aralıkda benm yumurtlama oldu çalısmaya devam etcem bir hafta daha gecen ay yumurtlamadan sonraki günde çalısıp bırakmıstım bu ay farklı denedim hayırlısı olsun sende inş hamile kalırsn bu ay canım :KK19:
Aa benim de 31 inde yumurtlamaydı. Beb de bırakmıştım. Dün testi görünce çalıştık. Bikaç belirti var ama sanırım daha erken, psikolojik olabilir :(

kızlar yumurtlama testi almak istiyorum netten bi yardımcı olur musunuz hangisi belirleyicidir? kendi çabalarımla olmadı tespit edemiyorum bari bu ayı kaçırmayım :(

kızlar yumurtlama testi almak istiyorum netten bi yardımcı olur musunuz hangisi belirleyicidir? kendi çabalarımla olmadı tespit edemiyorum bari bu ayı kaçırmayım :KK43:

Ben laboquick kullaniyorum n11 sitesinden aldim hep . Hatta en son abartip 50 li kutu aldim cok da uygundu fiyati :KK16:

Peki canım hiç net çizgi gördün mü belirleyici mi

Evet , belirleyici olduguna inaniyorum cunku bircok kisi zaten bununla takip edip hamile kaliyor. Bu testlerle ilgili detayli bir topik mevcut orada diger sorularina yanit bulabilirsin :KK16:

adetm 1 gun gecti gebelik testi negatf ama ovulasyn testi bu sekilde gec dillenme mi acaba

Eklentiler

• 20160206_191249.jpg
    20160206_191249.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 384
valla kafamda deli sorular hala regl olmadm ama zatn hep gecikr adetm ona yoruyorm hayrlsı

Kuzum bak demin başka bir konu başlığında arkadaş bana dedi ki, eğer adetine yakinsa ovulasyon çift çizgi çıkabiliyormuş ama eğer adetin geçtiyse ve çift çizgi koyu renkliyse gebesin demek miş yaaaaa :KK51:

arkadaslar
testım ıkı gundur poztf arkadaslar. ve ben poztften 1 gün oncede ılıskıye gırdım dun baktım poztf dunde ılıskım oldu. bugun de test poztf ıkı gundur yanı. bugundemı ılıskım olmalı.

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi:KK43:(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın....:KK46: 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo..

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi:KK43:(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın....:KK46: 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo..
Canim 21. Gun adetinin progesteron hormonuna baktirdin mi benim 57.8 di ve hamile kaldim o ay

Merhaba canım çift çizgiyi gördükten sonra yumurta catlıyor 24-36 saat içinde çift çizgi olunca ve sonraki günü ilişki olmalı sen cift cizgi olunca catladı die mi biliyorsun

hamile kalınca ovulasyon cift cizgi olacak die bisey yok canım bnm de 8 gün kala çift cikti ama degilmişim hamile belli olmuyor yani olması için t çizgisi c den daha koyu cıkarmıs hamilelikde

Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün var klomen ve çatlama iğnesi kullandım ve akşam ovilasyon testi yaptım sizce hamile miyim çok heycanlıyim

Eklentiler

• 20160613_234819.jpg
    20160613_234819.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 976
Back