canım merhaba hamile degilim totem yaptımAaa hamilesin imzanda yazıyor hayırlı olsuuunn. Ben de umutlandım seninle. 31 inde çift çizgiydi ovu tarihimdi çalıştık. Sonraki gün yaptım silikti. Dün yaptım seninki gibi çıktı. Acaba bende mi hamileyim. Ama daha 10-12 gün var adetime ☺☺ heyecanlandım. Belirtin var mıydı? Adetine kaç gün kala öğrendin canım?
Aa benim de 31 inde yumurtlamaydı. Beb de bırakmıştım. Dün testi görünce çalıştık. Bikaç belirti var ama sanırım daha erken, psikolojik olabilircanım merhaba hamile degilim totem yaptım
gecen ay cok umutlandım olmadı bakalım bu ay bal tarcın çörek otu karısımı denedim inş olur
31 aralıkda benm yumurtlama oldu çalısmaya devam etcem bir hafta daha gecen ay yumurtlamadan sonraki günde çalısıp bırakmıstım bu ay farklı denedim hayırlısı olsun sende inş hamile kalırsn bu ay canım
kızlar yumurtlama testi almak istiyorum netten bi yardımcı olur musunuz hangisi belirleyicidir? kendi çabalarımla olmadı tespit edemiyorum bari bu ayı kaçırmayım
Bende ondan aldım canım az önce bakalım regl bitsin kullanmaya başlayacam. Sen daha önce kullandın mı bunuBen laboquick kullaniyorum n11 sitesinden aldim hep . Hatta en son abartip 50 li kutu aldim cok da uygundu fiyati
Bende ondan aldım canım az önce bakalım regl bitsin kullanmaya başlayacam. Sen daha önce kullandın mı bunu
Peki canım hiç net çizgi gördün mü belirleyici miEvet 2aydir kullaniyorum benim duzensiz oldugu icin malum yapmak zorundayim yoksa kestiremem
Peki canım hiç net çizgi gördün mü belirleyici mi
Eki Görüntüle 1712905
Merhaba ben 3 kasında yumurtladım ovukasyon testiyle takip ettim bugün tekrar test yaptım iki ciZgi gene koyu genemi yumurtluyorum acaba yoksa hamilemiyim :)
valla kafamda deli sorular hala regl olmadm ama zatn hep gecikr adetm ona yoruyorm hayrlsıAynı sorun bende de var kafam karıştı
valla kafamda deli sorular hala regl olmadm ama zatn hep gecikr adetm ona yoruyorm hayrlsı
ahhh ahh keske öyle olsa gebelk testm negatfKuzum bak demin başka bir konu başlığında arkadaş bana dedi ki, eğer adetine yakinsa ovulasyon çift çizgi çıkabiliyormuş ama eğer adetin geçtiyse ve çift çizgi koyu renkliyse gebesin demek miş yaaaaa
Canim 21. Gun adetinin progesteron hormonuna baktirdin mi benim 57.8 di ve hamile kaldim o aykızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın.... 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo..
Merhaba canım çift çizgiyi gördükten sonra yumurta catlıyor 24-36 saat içinde çift çizgi olunca ve sonraki günü ilişki olmalı sen cift cizgi olunca catladı die mi biliyorsunkızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın.... 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?