Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun bence hamilesin darisi ben ve benim gibi bekleyenlerin basina allahin izniyleEki Görüntüle 1712905
Merhaba ben 3 kasında yumurtladım ovukasyon testiyle takip ettim bugün tekrar test yaptım iki ciZgi gene koyu genemi yumurtluyorum acaba yoksa hamilemiyim :)
Canımm benim bencede hamilesin inşallahEki Görüntüle 1712905
Merhaba ben 3 kasında yumurtladım ovukasyon testiyle takip ettim bugün tekrar test yaptım iki ciZgi gene koyu genemi yumurtluyorum acaba yoksa hamilemiyim :)
Amin inş 9 gün kaldı bekliyorum hepimize nasip olsnHayirli olsun bence hamilesin darisi ben ve benim gibi bekleyenlerin basina allahin izniyle
İnş kuzum beraber inşCanımm benim bencede hamilesin inşallah
Tesekkür ederim canm inşAllah beklemeye devam etcem 9 günüm kaldıHamilesiniz bencede hayırlı olsun
Canımmm bu ovulasyon testi bazı forumlarda yumurtlamadan snra git gide koyulasınca hamile oldugunu öğrenenler varmıs daha belli degil hamilemiyim degilmiyimBu testler eczanede satılıyor mu tek tek? Bi de nasıl bu kadar erken gösteriyor? Kanda bile adetten 9 gün önce çıkmaz ki? Kafam da deli sorular :))))
Ay inşallah hamilesindir canım.. Bende okumuştum o yazılanları ama işte kanda bile çıkmayan şey idrarda nasıl çıkıyor onu anlamıdım :)Canımmm bu ovulasyon testi bazı forumlarda yumurtlamadan snra git gide koyulasınca hamile oldugunu öğrenenler varmıs daha belli degil hamilemiyim degilmiyim
Gunune 9 gun mu daha varHayirli olsun bence hamilesin darisi ben ve benim gibi bekleyenlerin basina allahin izniyle
aminnn inş canım benmAy inşallah hamilesindir canım.. Bende okumuştum o yazılanları ama işte kanda bile çıkmayan şey idrarda nasıl çıkıyor onu anlamıdım :)
evet bugün itibari ile 8 kaldı :)Gunune 9 gun mu daha var
Cubukta bu kadar erken gorunur mu kanda bile gorunmez ilac falan kullandiniz mi yada kanda baktirdiniz mi cubukta ciktiysa kanda hayli hayli cikar yada ustune gordunuzevet bugün itibari ile 8 kaldı :)
Benim 7 gunum var bakmadim cikmaz diyeevet bugün itibari ile 8 kaldı :)
Canim suan payastigin goruntuyu goremiyorum da fakat sen ovulasyon testi yaptirdin sanirim o da cift cizgi olmasi yumurtladigini gosterir hamile oldugunu dgil istersen gebelik testi al cubukta bakBenim 7 gunum var bakmadim cikmaz diye
Bize de haber ver ins iyi haberlerini bekliyouzCanim suan payastigin goruntuyu goremiyorum da fakat sen ovulasyon testi yaptirdin sanirim o da cift cizgi olmasi yumurtladigini gosterir hamile oldugunu dgil istersen gebelik testi al cubukta bak
3 aralıkda yumurtladım burada forumlarda okudugum kadarıyla adete yakın ovulasyonda koyulasırsa hamile oldugunu öğrenenler olmus bende o yüzden yaptım tekrar koyu cıktı gebelik testinde silik gibi gölge gibi cıkıyor idrara hemen gecmez dediler beklemeye devamCanim suan payastigin goruntuyu goremiyorum da fakat sen ovulasyon testi yaptirdin sanirim o da cift cizgi olmasi yumurtladigini gosterir hamile oldugunu dgil istersen gebelik testi al cubukta bak
Canim silik te ciksa hamilesin o zaman hayirli olsun3 aralıkda yumurtladım burada forumlarda okudugum kadarıyla adete yakın ovulasyonda koyulasırsa hamile oldugunu öğrenenler olmus bende o yüzden yaptım tekrar koyu cıktı gebelik testinde silik gibi gölge gibi cıkıyor idrara hemen gecmez dediler beklemeye devam