• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler bakarmısınız

Tgbptn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
2.193
2.050
133
34
image.jpeg
Merhaba ben 3 kasında yumurtladım ovukasyon testiyle takip ettim bugün tekrar test yaptım iki ciZgi gene koyu genemi yumurtluyorum acaba yoksa hamilemiyim :)

Bu testler eczanede satılıyor mu tek tek? Bi de nasıl bu kadar erken gösteriyor? Kanda bile adetten 9 gün önce çıkmaz ki? Kafam da deli sorular :))))

Bu testler eczanede satılıyor mu tek tek? Bi de nasıl bu kadar erken gösteriyor? Kanda bile adetten 9 gün önce çıkmaz ki? Kafam da deli sorular :))))
Canımmm bu ovulasyon testi bazı forumlarda yumurtlamadan snra git gide koyulasınca hamile oldugunu öğrenenler varmıs daha belli degil hamilemiyim degilmiyim :eek::KK22:

Canımmm bu ovulasyon testi bazı forumlarda yumurtlamadan snra git gide koyulasınca hamile oldugunu öğrenenler varmıs daha belli degil hamilemiyim degilmiyim :eek::KK22:
Ay inşallah hamilesindir canım.. Bende okumuştum o yazılanları ama işte kanda bile çıkmayan şey idrarda nasıl çıkıyor onu anlamıdım :)

Canim suan payastigin goruntuyu goremiyorum da fakat sen ovulasyon testi yaptirdin sanirim o da cift cizgi olmasi yumurtladigini gosterir hamile oldugunu dgil istersen gebelik testi al cubukta bak
3 aralıkda yumurtladım burada forumlarda okudugum kadarıyla adete yakın ovulasyonda koyulasırsa hamile oldugunu öğrenenler olmus bende o yüzden yaptım tekrar koyu cıktı gebelik testinde silik gibi gölge gibi cıkıyor idrara hemen gecmez dediler beklemeye devam :110::KK16::KK70:

3 aralıkda yumurtladım burada forumlarda okudugum kadarıyla adete yakın ovulasyonda koyulasırsa hamile oldugunu öğrenenler olmus bende o yüzden yaptım tekrar koyu cıktı gebelik testinde silik gibi gölge gibi cıkıyor idrara hemen gecmez dediler beklemeye devam :110::KK16::KK70:
Canim silik te ciksa hamilesin o zaman hayirli olsun

Back