- 11 Nisan 2023
- 356
- 61
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım guzel sonuclar alırsın canım. Bazen cok stres yapıyoruz ve degerlerımızı yukseltıyoruz cok ıstedıgımız ıcın allahım mucızelerımızı bıze nasıp etsınEvet canım benim ilk olacak iki yıldır evliyim henüz olmadı o yüzden çok istiyorum bilmiyorum belki fe çok istediğim için olmuyordur
Bazı doktorlar cok acımasız.. buda bugunkı testımBu arada sonucuna sevindim evet düşük ama inşallah saglikla ilerler en azından evet çocuğum oluyormus diyebilirsin tüm doktorlara inat
Bak nasıl belirginlesmis hadi inşallah sağlıklı olur ya bize de nasip olsunBazı doktorlar cok acımasız.. buda bugunkı testım
Bir de tam koyuluk yakalayamadım testte ya o yüzden canımı sıkıyorum niye olmadı diye ama beklicem sabirlaBazı doktorlar cok acımasız.. buda bugunkı testım
Bugün test baya siliklesti bende deBazı doktorlar cok acımasız.. buda bugunkı testım
Canım yumurtlaman olmustur merak etme her ovulasyon testıde net gostermuyorBugün test baya siliklesti bende de
Benımde kanamam oldu kırmızıya dondu dusuruyorum galıba kan verdım ama yıne dusuk kırmızıyada donduBir de tam koyuluk yakalayamadım testte ya o yüzden canımı sıkıyorum niye olmadı diye ama beklicem sabirla
İlaç vermediler mi yaa inşallah düşmezBenımde kanamam oldu kırmızıya dondu dusuruyorum galıba kan verdım ama yıne dusuk kırmızıyada dondu
Testi tekrarla en azından yine bak bakalım ne oluyorBenımde kanamam oldu kırmızıya dondu dusuruyorum galıba kan verdım ama yıne dusuk kırmızıyada dondu
Naptın canım merak ettimBenımde kanamam oldu kırmızıya dondu dusuruyorum galıba kan verdım ama yıne dusuk kırmızıyada dondu
Canım düşük yaptım kımyasal gebelık oldu. Sımdı baska doktora gıdıyorum zaten buda son sonrasında allaha emanet cok stres oldum. Sen ne yaptın bır gelısme varmı? Sordugun ıcınde cok tesekur ederımNaptın canım merak ettim
Çok geçmiş olsun canım Allah im hayırlısını versin. Benim de dört günüm kaldı adete bakalım ne oluyor ama yine de pek umudum yok nasipCanım düşük yaptım kımyasal gebelık oldu. Sımdı baska doktora gıdıyorum zaten buda son sonrasında allaha emanet cok stres oldum. Sen ne yaptın bır gelısme varmı? Sordugun ıcınde cok tesekur ederım
Insallah guzel haberler alırsın canım. Saglıkla gelır.Çok geçmiş olsun canım Allah im hayırlısını versin. Benim de dört günüm kaldı adete bakalım ne oluyor ama yine de pek umudum yok nasip
Adete üç gün var erken gebelik yaptım çıkmadı birşey hiç bir adet belirtim fe yok sadece yüzüm de sivilceler çıktı her zaman ki gibi birde göğüslerimin ucu aciyo o kadarInsallah guzel haberler alırsın canım. Saglıkla gelır.
Benım 6.72 ıken al bı marka cıkardı cıft cızgı bıde onu dene belkı cıkarAdete üç gün var erken gebelik yaptım çıkmadı birşey hiç bir adet belirtim fe yok sadece yüzüm de sivilceler çıktı her zaman ki gibi birde göğüslerimin ucu aciyo o kadar
Zaten surda bir hunum kaldi sonrasında kaset test yaparım hasta olmazsam ya ama karın ağrım filan başladı olacak büyük ihtimalBenım 6.72 ıken al bı marka cıkardı cıft cızgı bıde onu dene belkı cıkar
Malesef adet oldum bugünBenım 6.72 ıken al bı marka cıkardı cıft cızgı bıde onu dene belkı cıkar
Cok üzüldüm canım sen doktora gıdıyor musun?Malesef adet oldum bugün
Gidiyorum devlete de gittim geçen ay adet dönemimde özele gittim hiç problem olmadığını söyledi dedim ama adetlerim hep düzensiz nasıl problem yok diye şimdilik ilaçla altı ay bir deneyelim adeti dedi iste doğum kontrol ilacı vermedi ama progesteron içeren duphaston verdi eğer gebe kalırsam çocuk tutunur yoksa adet gordurur dedi ve dediği gibi de oldu günü gününe adet oldum malesefCok üzüldüm canım sen doktora gıdıyor musun?