boyle ogrenen cok var canim ama test icin biraz daha bekle adet gununu en azindanKızlar yumurtlama sonrası bugun 12ncı gunum gebelık testım negatıf ama ovulasyon testım koyu boyle olup hamılelıgını ogrenen oldu mu?
insallah olsun hamilelik olsun :)Kızlar yumurtlama sonrası bugun 12ncı gunum gebelık testım negatıf ama ovulasyon testım koyu boyle olup hamılelıgını ogrenen oldu mu?
Insallah canım ben gecen ayda ovulasyon yapmıstım ıkıncı cızgı sılıktı bu ay koyu cıkınca acıkcası bı umıtlendım ama gebelık testı negatıftıboyle ogrenen cok var canim ama test icin biraz daha bekle adet gununu en azindan
Bıde doktorum bana senın cocugun olmaz bosuna ugrasma dedı bu ay rahım duvarın ınce dedı ılacda ıse yaramaz dedı baya uzdu. Hamıle olursam 10 katı cok sevınıcem :) acaba ıkıncı yumurtlamamıinsallah olsun hamilelik olsun :)
ne kadar kotu bir doktor, umarim degistirmissinizdir doktorunuzu ve umarim hamilesinizdir, dualarim sizinle haber verin bize de. boyle cok hikaye duydumBıde doktorum bana senın cocugun olmaz bosuna ugrasma dedı bu ay rahım duvarın ınce dedı ılacda ıse yaramaz dedı baya uzdu. Hamıle olursam 10 katı cok sevınıcem :) acaba ıkıncı yumurtlamamı
Yurt dışında yasıyorum bu ay ızıne gelicem turkıyede ıyı bır doktor ıle muayeneye devam edıcem. Gebelık testım negatıf ama ovulasyon yıne pozıtıf:) duaların ıcın tesekur ederım canımne kadar kotu bir doktor, umarim degistirmissinizdir doktorunuzu ve umarim hamilesinizdir, dualarim sizinle haber verin bize de. boyle cok hikaye duydum
nerede yasiyosunuz? Ben de yurtdisinda yasiyorum bayram icin geldik turkiyeye 25inde doktor randevum var iple cekiyorum gercektenYurt dışında yasıyorum bu ay ızıne gelicem turkıyede ıyı bır doktor ıle muayeneye devam edıcem. Gebelık testım negatıf ama ovulasyon yıne pozıtıf:) duaların ıcın tesekur ederım canım
Almanyada yasıyorum canım sen nerde yasıyorsun? Hamıle mısın? Turkıyedekı doktorlar cok ıyınerede yasiyosunuz? Ben de yurtdisinda yasiyorum bayram icin geldik turkiyeye 25inde doktor randevum var iple cekiyorum gercekten
Canım ben de Almanya da yaşıyorum. Bugün yumurtlamanın 9. Günü benim de böyle çıktı ovülasyon testim .Almanyada yasıyorum canım sen nerde yasıyorsun? Hamıle mısın? Turkıyedekı doktorlar cok ıyı
Neresındesın? 1/2 gune dahada koyulasır degerlendır canımCanım ben de Almanya da yaşıyorum. Bugün yumurtlamanın 9. Günü benim de böyle çıktı ovülasyon testim .
Yok ben pik gördüm 9. Günde reglden sonra. Şuna yumurtladığımı düşünmüyorum gebelikten kaynaklı olabilir mi diye yazmıştım. Siegen dayım sen ?Neresındesın? 1/2 gune dahada koyulasır degerlendır canım
Pardon canım benımde koyu ama gebelık negatıf hoc anlamıyorum ınsallah sen pozıtıf olursunYok ben pik gördüm 9. Günde reglden sonra. Şuna yumurtladığımı düşünmüyorum gebelikten kaynaklı olabilir mi diye yazmıştım. Siegen dayım sen ?
Canım adetım 15gun gecıktı ıkı kez yumurtlamısım hamıle degılım umarım sen hamılesındır ve bebısın saglıklıdırMerhaba son durumunuz nedir? Akşam üstü evde sadece ovulasyon testi olduğu için onu yaptım ilk saniyelerde direk T koyu çıktı. Zehirli guatr dan dolayı 4mg kortizon hapı kullandım ve adetim 20 gün gecikti. Yarın kan testi vereceğim ama içim içimi yiyor
Merhaba gecen hafta kadın doğuma gittim hamileyim. 8 haftalık tahmini sanırım. Doğru düzgün konuşmayan bir doktora denk geldim alttan muayene ile keseyi gördü ama bebek yok dedi. Yarın başka bir doktora gideceğim. İnş tez zamanda bebeğinizin müjdesini alırsınız.Canım adetım 15gun gecıktı ıkı kez yumurtlamısım hamıle degılım umarım sen hamılesındır ve bebısın saglıklıdır
Merhabalar, adetime 7 gün var ve ovülasyon yapar yapmaz iki çizgide koyu çıktı sizce var mıdır gebelik bunu yaptıktan 1-2 dk sonra çektim fotoğrafıMerhaba gecen hafta kadın doğuma gittim hamileyim. 8 haftalık tahmini sanırım. Doğru düzgün konuşmayan bir doktora denk geldim alttan muayene ile keseyi gördü ama bebek yok dedi. Yarın başka bir doktora gideceğim. İnş tez zamanda bebeğinizin müjdesini alırsınız.
Merhaba benim testimde T aşırı koyu çıkmıştı. Adet zamanına yakın kan verin isterseniz. Benim 20 gün gecikmede çıktı hamilelik.Merhabalar, adetime 7 gün var ve ovülasyon yapar yapmaz iki çizgide koyu çıktı sizce var mıdır gebelik bunu yaptıktan 1-2 dk sonra çektim fotoğrafı
Birde ne olur ne olmaz bu günleride değerlendirin. İki defa yumurtlamış olabilirsiniz veya geç yumurtlama olmuş olabilir.Merhabalar, adetime 7 gün var ve ovülasyon yapar yapmaz iki çizgide koyu çıktı sizce var mıdır gebelik bunu yaptıktan 1-2 dk sonra çektim fotoğrafı