Neden tekrar koyulaştı ki o zaman tekrar mı yumurtluyorum acabaBen ovulasyon testiyle öğrendim hamileliğimi ama sende daha yeni yumurtlama olmuş.4 haziran bugün ayın 10’u gebelik olsa bile bu kadar erken çıkmaz ki adetini bekle gecikirsen test yaparsın
Çok erken bence. Adetinizin gecikmezini bekleyip kaset test yapın en garantisi o bunlar yanıltıcı şeylerOvulasyon testi ile gebelik öğrenen var mı yumurtlama gördükten sonra bırakmadım testi devam ettim yapmaya 4 ünde yumurtlama gördüm 6sında çatladı o günden beri silikti bugün tekrar ovulasyon koyulaştı adetime 1 hafta var sizce gebelik olabilir mi test yaptım normal gebelik ama negatif çıktı
Sonuç ne olduBenimde benzer bı tablo var yumurtlamayı çok net ayın 11de gördüm sonra çizgi silikleşti ama bugün yine baya koyu nerdeyse diğer çizgi kadar
Umarım hamilesinizOvulasyon testi ile gebelik öğrenen var mı yumurtlama gördükten sonra bırakmadım testi devam ettim yapmaya 4 ünde yumurtlama gördüm 6sında çatladı o günden beri silikti bugün tekrar ovulasyon koyulaştı adetime 1 hafta var sizce gebelik olabilir mi test yaptım normal gebelik ama negatif çıktı
Aynı günler yumurtlayıp çatlamışızOvulasyon testi ile gebelik öğrenen var mı yumurtlama gördükten sonra bırakmadım testi devam ettim yapmaya 4 ünde yumurtlama gördüm 6sında çatladı o günden beri silikti bugün tekrar ovulasyon koyulaştı adetime 1 hafta var sizce gebelik olabilir mi test yaptım normal gebelik ama negatif çıktı
Hamile olduğumu öğrendim dün canım 6sında yumurtlama çatlamıştı 9 gün sonra öğrendim testte 5.98 beta değerim umarım sağlıklı artarAynı günler yumurtlayıp çatlamışız
Benim çizgiler hala koyu gidiyor canım ama adete 10 gün var test zaten çıkmaz diye yapmıyorumSonuç ne oldu
Hayırlı olsun canım testinde ikinci piki yumurtlamadan kaç gün sonra gördünHamile olduğumu öğrendim dün canım 6sında yumurtlama çatlamıştı 9 gün sonra öğrendim testte 5.98 beta değerim umarım sağlıklı artar
Ayyyy valla mı çok sevindimmmm. Ben de sizle aynı gün piki görüp çatladım. Hamilelik testleri negatif. Ama Ovulasyon 4/5 gün tek çizgi oldu sonra hep iki çizgi. Bazen az koyu bazen çok koyu sanki pik gibi ama değil. Umarım ben de gebeyimdir. Benzer durumunuz varsa paylaşın lütfen benimle. Bir de hiç belirtim yok göğüs uçlarım beyazlaştı nokta nokta bu kadar.Hamile olduğumu öğrendim dün canım 6sında yumurtlama çatlamıştı 9 gün sonra öğrendim testte 5.98 beta değerim umarım sağlıklı artar
Aynı ayyyynı. Testte çıkmıyor bende de belirti olarak sadece göğüs ucundaki beyaz noktalar var başka bir şey yok akıntım felan. Umarım güzel haber alırız yaaa ovulasyona inancımı yitirmek istememBenim çizgiler hala koyu gidiyor canım ama adete 10 gün var test zaten çıkmaz diye yapmıyorum
Senin kaç gün var canım bata.bende normalde de ovulasyon ertesi hemen göğüslerim acımaya başlıyor bu sefer bikac gün geç başladı ama yinede aciyor.gogus agrim farkli bı durum olmadığı için hamile değil miyim acaba diyorumAynı ayyyynı. Testte çıkmıyor bende de belirti olarak sadece göğüs ucundaki beyaz noktalar var başka bir şey yok akıntım felan. Umarım güzel haber alırız yaaa ovulasyona inancımı yitirmek istemem
6 gün sonra gördüm canım sonra tekrar silikleşti adetime 2 gün varken de pik gördümHayırlı olsun canım testinde ikinci piki yumurtlamadan kaç gün sonra gördün
Benimde beyazlaşmıştı ilk canım sonra sızlamaya başladı koltuk ağrımdan ağrı vuruyordu bide rahmim ağırlaşmıştı alttan aşağı çekiyor gibiydi çatı ağrısı oldu orda anladım kesin hamile olduğumu çok sağolAyyyy valla mı çok sevindimmmm. Ben de sizle aynı gün piki görüp çatladım. Hamilelik testleri negatif. Ama Ovulasyon 4/5 gün tek çizgi oldu sonra hep iki çizgi. Bazen az koyu bazen çok koyu sanki pik gibi ama değil. Umarım ben de gebeyimdir. Benzer durumunuz varsa paylaşın lütfen benimle. Bir de hiç belirtim yok göğüs uçlarım beyazlaştı nokta nokta bu kadar.
Senin kaç gün var canım bata.bende normalde de ovulasyon ertesi hemen göğüslerim acımaya başlıyor bu sefer bikac gün geç başladı ama yinede aciyor.gogus agrim farkli bı durum olmadığı için hamile değil miyim acaba diyorumbenim karın agrilarim vardı ama kasık mi bagirsak mi çözemedim biraz bağırsak problemim var üç dort gündür çünkü.Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım umarım hamilesindir ,
Ayyy inşallah ben de görürüm bu hissi yaşamayı hayırlı uğurlu olsun. İnşallah ben de başka belirti görürüm. Çok arada bir durumdayım umutlu olayım mı olmayayım mı … çok tebrik ederim sizi deBenimde beyazlaşmıştı ilk canım sonra sızlamaya başladı koltuk ağrımdan ağrı vuruyordu bide rahmim ağırlaşmıştı alttan aşağı çekiyor gibiydi çatı ağrısı oldu orda anladım kesin hamile olduğumu çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?