• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenen oldu mu ?

Adetime 10 gün var göğüs dışında başka belirtim yok. Bir de adet olacağım zamanda da ben 10 gün öncesinden karın altımdan yumurtalıklarım çalışıyor gibi bir his gelir. Dün gene öyle bir his vardı. Hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı diyorlar ama bence en bariz belirti akıntı burada. Ve maalesef bende akıntı yok. Umarım olur güzel şeyler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bende de akıntı yok canım korunmayi bıraktığımdan beri baya azaldı akıntım öncesinde çok oluyordu.ayni kalmış gunumuze hayırlı haberleri de paylasiriz inşallah 🙏

Ayyy inşallah ben de görürüm bu hissi yaşamayı hayırlı uğurlu olsun. İnşallah ben de başka belirti görürüm. Çok arada bir durumdayım umutlu olayım mı olmayayım mı … çok tebrik ederim sizi de 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çok sağol canım Allah size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah 🙏

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenen var mı yumurtlama gördükten sonra bırakmadım testi devam ettim yapmaya 4 ünde yumurtlama gördüm 6sında çatladı o günden beri silikti bugün tekrar ovulasyon koyulaştı adetime 1 hafta var sizce gebelik olabilir mi test yaptım normal gebelik ama negatif çıktı
Ben 24.gün Ovulasyon testi yaptım ikisi de çok koyuydu doktora sordum ya hamilelik ya kist vardır dedi 25.günde erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı inşAllah vardır ☺️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 176
tam adet günü ikiside kopkoyu oldu ben de ama bir gün öncesi değil ben de çıkardı 🙏🧿

Benimde beyazlaşmıştı ilk canım sonra sızlamaya başladı koltuk ağrımdan ağrı vuruyordu bide rahmim ağırlaşmıştı alttan aşağı çekiyor gibiydi çatı ağrısı oldu orda anladım kesin hamile olduğumu çok sağol 😌
O agri iliski sonrasi mi oldu rahimde

Back