- 13 Haziran 2023
- 78
- 31
- 3
- 30
Bende de akıntı yok canım korunmayi bıraktığımdan beri baya azaldı akıntım öncesinde çok oluyordu.ayni kalmış gunumuze hayırlı haberleri de paylasiriz inşallahAdetime 10 gün var göğüs dışında başka belirtim yok. Bir de adet olacağım zamanda da ben 10 gün öncesinden karın altımdan yumurtalıklarım çalışıyor gibi bir his gelir. Dün gene öyle bir his vardı. Hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı diyorlar ama bence en bariz belirti akıntı burada. Ve maalesef bende akıntı yok. Umarım olur güzel şeyler
Pcos var mı peki canım sende olanlarda da olabiliyormus böyle o beni düşündürdü.hayirli olsun bebişim sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım6 gün sonra gördüm canım sonra tekrar silikleşti adetime 2 gün varken de pik gördüm
Çok sağol canım Allah size de nasip etsin en kısa zamanda inşallahAyyy inşallah ben de görürüm bu hissi yaşamayı hayırlı uğurlu olsun. İnşallah ben de başka belirti görürüm. Çok arada bir durumdayım umutlu olayım mı olmayayım mı … çok tebrik ederim sizi de
İnşallah canım inşallahBende de akıntı yok canım korunmayi bıraktığımdan beri baya azaldı akıntım öncesinde çok oluyordu.ayni kalmış gunumuze hayırlı haberleri de paylasiriz inşallah
Amin canım benim aminnnnÇok sağol canım Allah size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Ben 24.gün Ovulasyon testi yaptım ikisi de çok koyuydu doktora sordum ya hamilelik ya kist vardır dedi 25.günde erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı inşAllah vardırOvulasyon testi ile gebelik öğrenen var mı yumurtlama gördükten sonra bırakmadım testi devam ettim yapmaya 4 ünde yumurtlama gördüm 6sında çatladı o günden beri silikti bugün tekrar ovulasyon koyulaştı adetime 1 hafta var sizce gebelik olabilir mi test yaptım normal gebelik ama negatif çıktı
Var canım hayırlı olsunBen 24.gün Ovulasyon testi yaptım ikisi de çok koyuydu doktora sordum ya hamilelik ya kist vardır dedi 25.günde erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı inşAllah vardır
Bekliyoruz yarın kan tahlili yapacağım umarım vardırVar canım hayırlı olsun
Var var hayırlı uğurlu olsunBekliyoruz yarın kan tahlili yapacağım umarım vardır
293 çıktı beta hcg sağlıcakla gelir inşAllahVar var hayırlı uğurlu olsunsağlıkla gelsin
Maşallah güzel gitmiş beta bende az önce verdim 3 gün önce 5.98 di bakalım şuan kaç oldu umarım güzel yükselmiştir293 çıktı beta hcg sağlıcakla gelir inşAllahadetime 2 gün var erken yaptım testi
İnşAllah güzel haberler alırızMaşallah güzel gitmiş beta bende az önce verdim 3 gün önce 5.98 di bakalım şuan kaç oldu umarım güzel yükselmiştir
Aldım şimdi sonucumu 9.99 3 gün önce 5.95 di sence normal mi az gibi geldi bana sonuçİnşAllah güzel haberler alırız
Benim bildiğim iki günde 2 katına çıkması lazımAldım şimdi sonucumu 9.99 3 gün önce 5.95 di sence normal mi az gibi geldi bana sonuç
O agri iliski sonrasi mi oldu rahimdeBenimde beyazlaşmıştı ilk canım sonra sızlamaya başladı koltuk ağrımdan ağrı vuruyordu bide rahmim ağırlaşmıştı alttan aşağı çekiyor gibiydi çatı ağrısı oldu orda anladım kesin hamile olduğumu çok sağol
Yok ilişki sonrası olmadı canımO agri iliski sonrasi mi oldu rahimde
Bende oldu rahimde sizlama sanki çıkacak gibi oldu ama test negatifYok ilişki sonrası olmadı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?