- 18 Aralık 2018
- 61
- 13
- 18
Canım ben bugün adet oldum bile
Bir sonraki aya kaldı işimiz , rabbim en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere ve isteyen herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bugün adet oldum bile
Canım nasıl durumlar?? Güzel haber verecek misin:))Merhabalar adete 3 gün kala ovülasyon testi ile gebelik belli olur mu lütfen atacağım fotoya bakıp yorum yapar mısınız.Eki Görüntüle 2272634
Benim de buMerhabalar adete 3 gün kala ovülasyon testi ile gebelik belli olur mu lütfen atacağım fotoya bakıp yorum yapar mısınız.Eki Görüntüle 2272634
Canım benim geçen ay da koyuydu çok yakındı hatta sevindim gebelik var galiba dedim ama adet oldum ovülasyon pik yapacak anladığım kadarıyla yumurtlama günlerinde olduğu gibi resim at istersen bakalınkızlar dün yani adetime 5 gün kala ovulasyon testim koyuydu, gebelik testimi ise bugün yaptım negatif. ne anlama gelir bu?
BU ŞEKİLDEYDİ CANIMCanım benim geçen ay da koyuydu çok yakındı hatta sevindim gebelik var galiba dedim ama adet oldum ovülasyon pik yapacak anladığım kadarıyla yumurtlama günlerinde olduğu gibi resim at istersen bakalın
Aslında bayağı koyu aynı renkleri gibi sanki bana da haber verBU ŞEKİLDEYDİ CANIM
Canım nasıl durumlar?? Güzel haber verecek misin:))
Ovülasyon nasıldı canım koyumuydu Benim de dün yaptım ikinci çizgi çok silik ve adete 3 gün varCanım inşallah senin sonuç güzeldir![]()
Ovülasyon nasıldı canım koyumuydu Benim de dün yaptım ikinci çizgi çok silik ve adete 3 gün var
Bende yaptım canım adete iki gün kaldı ama benim de bugün yaptığım böyleydiÇok koyu değildi canım. Ama silikte sayılmazdı. Malesef olmadı. Çok umutlanmıştıminşallah senin olur
![]()
Çok koyu değildi canım. Ama silikte sayılmazdı. Malesef olmadı. Çok umutlanmıştıminşallah senin olur
![]()