Ovulasyon testi ile gebelik lütfen bakın

kızlar dün yani adetime 5 gün kala ovulasyon testim koyuydu, gebelik testimi ise bugün yaptım negatif. ne anlama gelir bu?

kızlar dün yani adetime 5 gün kala ovulasyon testim koyuydu, gebelik testimi ise bugün yaptım negatif. ne anlama gelir bu?
Canım benim geçen ay da koyuydu çok yakındı hatta sevindim gebelik var galiba dedim ama adet oldum ovülasyon pik yapacak anladığım kadarıyla yumurtlama günlerinde olduğu gibi resim at istersen bakalın

Canım benim geçen ay da koyuydu çok yakındı hatta sevindim gebelik var galiba dedim ama adet oldum ovülasyon pik yapacak anladığım kadarıyla yumurtlama günlerinde olduğu gibi resim at istersen bakalın
BU ŞEKİLDEYDİ CANIM

Eklentiler

• ovu.webp
    ovu.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 39
arkadaşlar bende adet oldum hayırlısı olsun. kasık batmalarım vardı, mide bulantılarım vardı, adete 4 gün kala ve sonrasında ovulasyon testim hep koyu çıkmıştı. demek bu kişiden kişiye değişen bişey. en güzeli adet olmayı beklemek. bu ay sabredicem deyip, yine kendimi sayfa sayfa forum okurken, denilenleri yaparken, her cümlede umut ararken buluyorum. Allah her isteyene nasip etsin inşallah.

Çok koyu değildi canım. Ama silikte sayılmazdı. Malesef olmadı. Çok umutlanmıştım 😔 inşallah senin olur 🙏
Bende yaptım canım adete iki gün kaldı ama benim de bugün yaptığım böyleydi
Üç çarpı olan bugün
İki çarpı olan dün

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 34
Back
X