- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
Amin canım senin bebek var mı kaç yıldır evlisinBaşınsağ olsun canim, tez vakitte Rabbim yerine hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım senin bebek var mı kaç yıldır evlisinBaşınsağ olsun canim, tez vakitte Rabbim yerine hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
22haftalik hamileyim ben arkadasim.Amin canım senin bebek var mı kaç yıldır evlisin
Inşallah canim inşallah, en güzel bayram hediyen olur![]()
Inşallah bayram şekerin icinde büyüyordur, yarın en güzel sürprizin olur canim, güzel ve hayırlı haberini bekleyecevimYarın adet günüm test yapmadım bi daha bekliyorum yarını. İnşallah güzel yüreğinden dökülen duan tutar bayram hediyem olur. Teşekkür ederim duyarlılığın için cevap verdiğin içingüzel haber alırsam yazacağım tekrar.
![]()
Yedi gün kala çıkmaz mı peki ne zaman ovülasyonda belli olur canım
Ben de bunu bekliyordum ressamasel
[/QUOTE
Sende mi aynı durumdasın canım
Sende mi ayni durumdasınBen de bunu bekliyordum ressamasel
Aynı durumdayım sen ne yaptın son durum ne ,zamana ve Allah’a bıraktık işimizi tabi , inş olur ressamaselSende mi ayni durumdasın
Canım benim bugün adetin 24.günü .. yumurtlamayı gördüm ve değerlendirdim yumurtlamanın 11.günü ve 13.günü yani dün gebelik testi yaptım ama negatif çıktı .adete tam 4 günüm kaldı .bir haftadır felaket adet ağrısı yaşıyorum ve bel ağrısı .negatif de çıkınca adeti bekliyorum senin bat a kaç gün var benim 4Aynı durumdayım sen ne yaptın son durum ne ,zamana ve Allah’a bıraktık işimizi tabi , inş olur ressamasel
Canım benim de 6gün kaldı, felaket bel ağrısı varsa ben büyük ihtimalle gebeyim derdim açıkçası , gebelik testinde bulunan bhcg değerleri adet geciktiğinde netleşiyor , umudunu kaybetme bence, daha hassas bir değer ise lh,yani ovulasyon testi erken gebelik testinden bile daha hassas, ama yarım silik çizgi değil net koyu T çizgisi olması lazım, çok araştırdım çok, güzel haberleri verelim birbirimize inşallahCanım benim bugün adetin 24.günü .. yumurtlamayı gördüm ve değerlendirdim yumurtlamanın 11.günü ve 13.günü yani dün gebelik testi yaptım ama negatif çıktı .adete tam 4 günüm kaldı .bir haftadır felaket adet ağrısı yaşıyorum ve bel ağrısı .negatif de çıkınca adeti bekliyorum senin bat a kaç gün var benim 4
İnşallah canım Benim burda ol haberleşelimCanım benim de 6gün kaldı, felaket bel ağrısı varsa ben büyük ihtimalle gebeyim derdim açıkçası , gebelik testinde bulunan bhcg değerleri adet geciktiğinde netleşiyor , umudunu kaybetme bence, daha hassas bir değer ise lh,yani ovulasyon testi erken gebelik testinden bile daha hassas, ama yarım silik çizgi değil net koyu T çizgisi olması lazım, çok araştırdım çok, güzel haberleri verelim birbirimize inşallah![]()
Canım ne durumdasınAynı durumdayım sen ne yaptın son durum ne ,zamana ve Allah’a bıraktık işimizi tabi , inş olur ressamasel
Canım ne durumdasın
Senin adet günün geldi mi ki canımCanım pembe kan geldi geçen sabah birkaç damla, eczaneden aldım progestan, 200mg başladım akşam 2tane alıyorum oruç tuttuğum için ,yanetki baş dönmesi yorgunlukmuş yaşamamak için bunları gece kullanıyorum, geçen ay da kan geldi gün sonunda adet oldum , tutunamadığını düşündüm, kafama göre oldu ama mecburdum canımsende var mı değişim gelişim ??
Senin 4 kalmış olması lazım demiCanım pembe kan geldi geçen sabah birkaç damla, eczaneden aldım progestan, 200mg başladım akşam 2tane alıyorum oruç tuttuğum için ,yanetki baş dönmesi yorgunlukmuş yaşamamak için bunları gece kullanıyorum, geçen ay da kan geldi gün sonunda adet oldum , tutunamadığını düşündüm, kafama göre oldu ama mecburdum canımsende var mı değişim gelişim ??
Bugünden itibaren 3 :) uçak yolculuğu da yaptım insan ister istemez düşünüyor etkiler mi düşer mi diye :/ aynıydık senle sanki , inş güzel haberler alcizSenin 4 kalmış olması lazım demi![]()
Senin 4 kalmış olması lazım demi![]()
Canım ben bugün adet oldum bileOvulasyon testi yaptım hiç çizgi yok(((((( erken gebeliği gösterirdi ya hani adet olunca çizgi çıkmıyor, ümidimi bırakacağım sanırım, inş senin olur
![]()