Ovulasyon testi ile gebelik lütfen bakın

Amin canım senin bebek var mı kaç yıldır evlisin
22haftalik hamileyim ben arkadasim.
4 yıldır evliyim benim de eşim de varikosel vardi doktorlar normal yolla zor hamile kalırsın demişti ama Rabbim ol dedi oluverdi elhamdülillah.
Dileyen isteyen herkese Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Inşallah canim inşallah, en güzel bayram hediyen olur 🤗

Yarın adet günüm test yapmadım bi daha bekliyorum yarını. İnşallah güzel yüreğinden dökülen duan tutar bayram hediyem olur. Teşekkür ederim duyarlılığın için cevap verdiğin için 🙏 güzel haber alırsam yazacağım tekrar. 🥰

Yarın adet günüm test yapmadım bi daha bekliyorum yarını. İnşallah güzel yüreğinden dökülen duan tutar bayram hediyem olur. Teşekkür ederim duyarlılığın için cevap verdiğin için 🙏 güzel haber alırsam yazacağım tekrar. 🥰
Inşallah bayram şekerin icinde büyüyordur, yarın en güzel sürprizin olur canim, güzel ve hayırlı haberini bekleyecevim :KK68:

Ben de ovulasyonla 14.gün koyu çift çizgi gördüm, değerlendirdik yalnız 22sinde yine çift çizgi gördüm ama ikinci çizgi 14kadar koyu değildi ama yine de belirgindi silik değildi, ya dedim ikinci yumurtlama ya da hamilelik göründü şükürler olsun dedim, 3gün sonra yani bugün yaptım ikinci çizgi yok?yok yani, kızlar akıl verin bazen kafayı yediğimi düşünüyorum, göğüs ağrım var ama yumurtlama ağrısı da olabilir, hafif kramplar giriyor kasığa acaba diyorum, belime de inceden ağrı girip kayboluyor ama sıradan bel ağrısı da olabilir, çıldıracağım:((((

Aynı durumdayım sen ne yaptın son durum ne ,zamana ve Allah’a bıraktık işimizi tabi , inş olur ressamasel
Canım benim bugün adetin 24.günü .. yumurtlamayı gördüm ve değerlendirdim yumurtlamanın 11.günü ve 13.günü yani dün gebelik testi yaptım ama negatif çıktı .adete tam 4 günüm kaldı .bir haftadır felaket adet ağrısı yaşıyorum ve bel ağrısı .negatif de çıkınca adeti bekliyorum senin bat a kaç gün var benim 4

Canım benim bugün adetin 24.günü .. yumurtlamayı gördüm ve değerlendirdim yumurtlamanın 11.günü ve 13.günü yani dün gebelik testi yaptım ama negatif çıktı .adete tam 4 günüm kaldı .bir haftadır felaket adet ağrısı yaşıyorum ve bel ağrısı .negatif de çıkınca adeti bekliyorum senin bat a kaç gün var benim 4
Canım benim de 6gün kaldı, felaket bel ağrısı varsa ben büyük ihtimalle gebeyim derdim açıkçası , gebelik testinde bulunan bhcg değerleri adet geciktiğinde netleşiyor , umudunu kaybetme bence, daha hassas bir değer ise lh,yani ovulasyon testi erken gebelik testinden bile daha hassas, ama yarım silik çizgi değil net koyu T çizgisi olması lazım, çok araştırdım çok, güzel haberleri verelim birbirimize inşallah :eğlence:

Sözüm olsun hamileysem sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallah, gün gün her belirtimi hissettiğimi ruh halimi yazacağım inşallah :KK15:

Canım benim de 6gün kaldı, felaket bel ağrısı varsa ben büyük ihtimalle gebeyim derdim açıkçası , gebelik testinde bulunan bhcg değerleri adet geciktiğinde netleşiyor , umudunu kaybetme bence, daha hassas bir değer ise lh,yani ovulasyon testi erken gebelik testinden bile daha hassas, ama yarım silik çizgi değil net koyu T çizgisi olması lazım, çok araştırdım çok, güzel haberleri verelim birbirimize inşallah :eğlence:
İnşallah canım Benim burda ol haberleşelim😂

Canım ne durumdasın

Canım pembe kan geldi geçen sabah birkaç damla, eczaneden aldım progestan, 200mg başladım akşam 2tane alıyorum oruç tuttuğum için ,yanetki baş dönmesi yorgunlukmuş yaşamamak için bunları gece kullanıyorum, geçen ay da kan geldi gün sonunda adet oldum , tutunamadığını düşündüm, kafama göre oldu ama mecburdum canım:( sende var mı değişim gelişim ??

Canım pembe kan geldi geçen sabah birkaç damla, eczaneden aldım progestan, 200mg başladım akşam 2tane alıyorum oruç tuttuğum için ,yanetki baş dönmesi yorgunlukmuş yaşamamak için bunları gece kullanıyorum, geçen ay da kan geldi gün sonunda adet oldum , tutunamadığını düşündüm, kafama göre oldu ama mecburdum canım:( sende var mı değişim gelişim ??
Senin adet günün geldi mi ki canım

Senin 4 kalmış olması lazım demi 😁

Back
X