Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ovulasyon testim iki cizgininde koyu olmasi gerekiyor. Seninkinin birisi silik.
Canim ovulasyon testim iki cizgininde koyu olmasi gerekiyor. Seninkinin birisi silik.
Olabilir tabiki neden olmasın ama idrar testi yapsan daha iyi olmazmı canım belki çıkar,adet öncesi idrar pozitif olanda var,inşalla gönlüne göre olurDün daha silikti bugün belirginleşmeye başladı olur mu dersiniz
Olabilir tabiki neden olmasın ama idrar testi yapsan daha iyi olmazmı canım belki çıkar,adet öncesi idrar pozitif olanda var,inşalla gönlüne göre olur![]()
Güzel haberler ini alırız inşallahCanım benim evde vardı sadece denedim öyle çıkınca heveslendim kan testi yapacağım en doğrusu. Çok ama çok teşekkür ederm![]()
Güzel haberler ini alırız inşallah![]()
Canım Allahtan umut kesilmez, ama şu an ki teste göre negatif. Takibine devam et koyulaşma devam ederse bir de idrar testi yap eğer onda cok az da olsa silik çıkarsa var demektir.Çok teşekkürler cevap için bir umut işte bi an heveslendim
Canım Allahtan umut kesilmez, ama şu an ki teste göre negatif. Takibine devam et koyulaşma devam ederse bir de idrar testi yap eğer onda cok az da olsa silik çıkarsa var demektir.
Bak benim testimi atayım sana örnek olsun.
Inşallah canim inşallah, en güzel bayram hediyen olurCanım benim çok tşk ederim inşallah seninki gibi olur benimki de adet günüme kadar denicem![]()
Canım Bişey sorabilir miyim ? Benim sekiz gün önce oldu yumurtlama değerlendirdim ve adetime 7 gün kaldı benim . Ovülasyon testi ile gebelik öğreniliyor diyorlar ya . Ben yeni gün kala yanı bugün yaptım görünmeyecek kadar silik şimdi ben hamile olmam demi bu ay olsa ovülasyon koyu olurduInşallah canim inşallah, en güzel bayram hediyen olur![]()
Cabim eger gebelik oluştuysa bile henüz dollenip rahime yolculuk ediyordur embriyo yerleşmek icin daha cok erken gebelik öğrenmen icin.Canım Bişey sorabilir miyim ? Benim sekiz gün önce oldu yumurtlama değerlendirdim ve adetime 7 gün kaldı benim . Ovülasyon testi ile gebelik öğreniliyor diyorlar ya . Ben yeni gün kala yanı bugün yaptım görünmeyecek kadar silik şimdi ben hamile olmam demi bu ay olsa ovülasyon koyu olurdu
Yedi gün kala çıkmaz mı peki ne zaman ovülasyonda belli olur canımCabim eger gebelik oluştuysa bile henüz dollenip rahime yolculuk ediyordur embriyo yerleşmek icin daha cok erken gebelik öğrenmen icin.
Cabim eger gebelik oluştuysa bile henüz dollenip rahime yolculuk ediyordur embriyo yerleşmek icin daha cok erken gebelik öğrenmen icin.
Yedi gün kala çıkmaz mı peki ne zaman ovülasyonda belli olur canım
Embriyo olustuysa ancak rahime yolculuk yapip yerleşmeye gidiyordur su an ne kanda ne idrarda belli olur arkadaşım acele etme sabırla adet gününü bekle.Benim sekiz gün oldu yumurtlama henüz gebelik oluşmamıştır demi . Bu arada hcg değeri artınca mı ovülasyonda koyu çıkar
Embriyo olustuysa ancak rahime yolculuk yapip yerleşmeye gidiyordur su an ne kanda ne idrarda belli olur arkadaşım acele etme sabırla adet gününü bekle.
Ovulasyon testinden cok hcg ye önem verin lh testi de yanıltıcı olabiliyor. Adet zamanı cift cizgi görüp ovulasyon testinde adet olani da okudum burda. O yüzden adet zamanı hcg testi yaptırın derim.
Başınsağ olsun canim, tez vakitte Rabbim yerine hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.Tabi ki canım sabır .. Allahım isteyen tüm anneye bebeğini nasip etsin . Bebeğim öldü Benim on ay oldu acısı geçmedi belki bebeğim gelirse biraz rahatlarım diye düşünüyorum