- 14 Aralık 2021
- 222
- 78
- 18
- 32
- Konu Sahibi maviespumante
-
Hem ayrıca lütfen şu testi günde bir kez aynı şartlarda yaparmısınYok yaa ondan degil iste yukarda da yazdim ya sabah esimle tartismistik. 1 saat once geldi isten konusmuyor da benimle, cikti ust katta odada oturuyor filan… isim is yani cok kizgin kendince. Bu arada incir cekirdegini doldurmayacak bir konu ama takintili oldugu bir konu, o yuzden ne yapicam onu da bilmiyorum.
Gunaydin canimHem ayrıca lütfen şu testi günde bir kez aynı şartlarda yaparmısın
Eee bu ne simdi?Hem ayrıca lütfen şu testi günde bir kez aynı şartlarda yaparmısın
Günaydın kuzum evet koyuluk hala var ama daha açık senin bat ne zaman?Eee bu ne simdi?
Dune gore daha silik cikti ovu da. Ustteki dun, alttaki bugun.
Yok mu yani, dun fake mi atti
Hesabima gore 7’si. 4 gun varGünaydın kuzum evet koyuluk hala var ama daha açık senin bat ne zaman?
Tamam sıkıntıya girme aklına sürekli geliyor biliyorum olmazsa sonraki süreci de bildiğin için içindeki his katlanıyor onu da biliyorum. Yine sabretmekten başka çare kalmıyor maalesef. Umutsuzluğa kapılma dur bakalım daha koskoca 4 gün var. Gebelik testine erken başlamasaydın keşke net sonuç vermeyebiliyor boşuna can sıkıyor çok kişide gördük o yüzden garantisi yok yavrumHesabima gore 7’si. 4 gun var
Evet evet biliyorum. Gebelik testinin negatif cikmasi cok sarsmadi beni aslinda. Ben sana soyle soyleyeyim benim ilk gebeligimde ben gebelik testini BAT’tan 2 hafta sonra yapmistim. Gerci aksamustu idrariydi ama, erken gebelik testi ile bile silik cikmisti. Ayni aksam kan verdigimde bhcg degeri 29.000 diTamam sıkıntıya girme aklına sürekli geliyor biliyorum olmazsa sonraki süreci de bildiğin için içindeki his katlanıyor onu da biliyorum. Yine sabretmekten başka çare kalmıyor maalesef. Umutsuzluğa kapılma dur bakalım daha koskoca 4 gün var. Gebelik testine erken başlamasaydın keşke net sonuç vermeyebiliyor boşuna can sıkıyor çok kişide gördük o yüzden garantisi yok yavrum
29000 e kadar aklın nerdeydi kurban olduğumEvet evet biliyorum. Gebelik testinin negatif cikmasi cok sarsmadi beni aslinda. Ben sana soyle soyleyeyim benim ilk gebeligimde ben gebelik testini BAT’tan 2 hafta sonra yapmistim. Gerci aksamustu idrariydi ama, erken gebelik testi ile bile silik cikmisti. Ayni aksam kan verdigimde bhcg degeri 29.000 diyani bu degerin hakki testte silik midir Allahini seversen, patlamis bordo olmaliydi bence
O yuzden o testin negatifligi cok sey yapmadi, daha gunume de var dedigin gibi. Ama ovunun acilmasi sasirtti beni. Yine cok hizli beliriyor bu arada, ama dunku kadar koyulmuyor.
Ayni yerde cekim yapip koydum burda arsiv niyetine dursun
Eki Görüntüle 3017954
Kiz o zamanin durumu ayri bir hikaye29000 e kadar aklın nerdeydi kurban olduğumnerde o Ceydaaa bunu yaşadıktan sonra yine de bu kadar tribe girmenin sebebi tüp bebek konusu işte yoksa ohhooo o değere göre kasetin yanması falan lazımdı benimkilerde çok hızlı belirdi normalde başında bekliyorum yumurtlamada
Benim ilk gebeliğim gibi onun da amacı vardı beni evden çıkardı seninki de seni evlendirdiKiz o zamanin durumu ayri bir hikayebir manyak urolog yillar evvel esime “senin cocugun olmaz demis” biz de olmuyor saniyorduk - ki biz 8 senedir birlikteydik hic denk gelmemisti de, korunmamaya ragmen . Bir de ben o regl doneminde tam, geciktirici kullanmistim. Dolayisiyla gecikme olunca, ilactan dolayi hormonlari bozdum herhalde dedim. Gebelik asla aklima gelmedi, ihtimal olmadigini sandigimiz icin. Surekli karin agrisi var, bir turku sökülemiyor saniyordum. Kadin dogumcu arkadasim vardi artik bi test yap dedi dalga gectim. İste 2 haftanin sonunda test yaptim ve biz şok. Esim bi sure inanmadi filan ha bu arada o sirada evli degildik. Gebeligi ogrenme tarihimiz 14 Ocak - 29 Subatta evlendik. 27 subatta da bebek alinmak zorunda kaldi. Bizi evlendirmekmis yani onun da amaci :)
Evet zaten hicbir sey sebepsiz degilBenim ilk gebeliğim gibi onun da amacı vardı beni evden çıkardı seninki de seni evlendirdi
Merhaba, ovulasyon testini hamileliğinizin hangi sürecinde denediğinizde silik çıkmışti? Cevaplarsanız sevinirimBen hamileyken denediğimde silik çıktı. Kizkardesim hamileyken ondadenemiştik yine silikti
5 gün geçmişti. Gebelik pozitif çıkınca merak edip ovulasyon yapmıştım silikti. Eşit koyulukta değildi. Ovulasyona iki üç gün kala pembe hafif belirginlesir ya öyleydi. Koyu değildiMerhaba, ovulasyon testini hamileliğinizin hangi sürecinde denediğinizde silik çıkmışti? Cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?