Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Kendi derdime dustum, sen nasilsin
Hayırlısı olsun kuzumm tüp bebekse tüp bebek ne gerekiyorsa zorlu süreçler tabi ama zafere giden yolda her yol mübah sakın sıkma canını ayrıca kendi derdine düş zaten şuan senin durumun daha kritik ağrım var kalçama vuruyor kengi diyorlar burda. Bir de kahve akıntım var sürekli hala. Yarın gitcez işte tekrar benim umudum yok tabi ama ne olur ne olmaz diye.

Kendi derdime dustum, sen nasilsin
Hayırlısı olsun kuzumm tüp bebekse tüp bebek ne gerekiyorsa zorlu süreçler tabi ama zafere giden yolda her yol mübah sakın sıkma canını ayrıca kendi derdine düş zaten şuan senin durumun daha kritik ağrım var kalçama vuruyor kengi diyorlar burda. Bir de kahve akıntım var sürekli hala. Yarın gitcez işte tekrar benim umudum yok tabi ama ne olur ne olmaz diye.

Ya insallah guzel haberler olur yarin bir sekilde. Agri ve lekelenme onemli degil, o sekilde hamileligi devam eden bir suru kadin gordum ben. Ama tabi onemli olan bhcg artmali. Umarim oyle olur, insallah farkli yerlerde test nedeniyle tatsiz gecen bir 2 gun olur ve kalir..

İnşallah canım yarın seni haberdar edeceğim

Kacta gideceksiniz canim doktora?
Bir de ovu testi varsa elinde yapsana, ne durumda?
Of çok bekledik doktorda kan verdik yine öğleden sonra tekrar gideceğiz. Yaa gördüm testiniii hadi inşallahh varsa gün gün koyulaşması lazım ay bir umut hadi bakalım canım benim ❤

Of çok bekledik doktorda kan verdik yine öğleden sonra tekrar gideceğiz. Yaa gördüm testiniii hadi inşallahh varsa gün gün koyulaşması lazım ay bir umut hadi bakalım canım benim ❤
Ben acaip umutlandım Ayşe yaa. Çünkü ben aylardır ovu testi ile bakıyorum adet yaklaştıkça, böyle birşey ilk kez oluyor. 2 kere yaptım ikisi de aynı. ve hemen daha 30 sn içerisinde C ile birlikte belirdi T çizgisi. Dün akşam bir lekelenme oldu. İnanılmaz koku hassasiyetim var, sanki idrarımın rengi bi değişik, kasıklarımda ağrı var ve böyle bi tuhaf hissediyorum. Yani aslında sabah daha testi yapmadan tuhaf hislerle uyandım. Bilmiyorum umarım hislerimde yanılmıyorumdur... Allahım sen büyüksün, inşallah inşallah

kan sonucun öğleden sonra mı çıkacakmış? bekliyorum haberini...

Artık gün gün takip etme zamanıı bugün bi daha yapma benim de gün geçtikçe koyulaşmıştı. Belirtilerin hepsi süper ama hemen heyecanlanma ama güzel düşün benim amalarım bitmez hislerinde yanılmıyorsan bu harika olur kuzum şu işlerim bitsin ayrıntılı konuşcaz

her dakika yapmak istiyorum şu an test

siz ne yaptınız yok mu gelişme?

her dakika yapmak istiyorum şu an test

siz ne yaptınız yok mu gelişme?
Sakin ol bebiş. Çıktım doktordan 25 e düşmüş sağlıksız gebelik olduğu için vücut atıyor dedi parça parça gelmeye başladı zaten. Muayene etti hafif pcos varmış. Kilo vereceksin soğan kürü yapacaksın dedi. Dedim bu vermiş halim daha ister dedi ki haklı.

kuzu senin boy ne kilo ne?
bak hep sana pcos soruyorduk, ovu testlerin demek ki ondan tuhaf çıkıyordu belki de.
hayırlısı olsun canım üzüldüm, eminim sen de üzülmüşsündür ama olacak olanın önüne geçilmiyor malesef... inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıkla ve hayırlısı ile daha güzeli gelecek

170 boyum şuan 77 kiloyum kuzum çok kilolu durmuyorum boyum var diye ama sonuçta fazla. Evet ben de senin gibi düşündüm artık değerlendirmelerimi ona göre yaparım. Valla üzüldüm de şuan bi ton derdim var oturupta ağlayamadm bağışıklık kazanıyorum artık sanki beni merak etme seni bekliyoruz artık

Ayy valla sorma ben de aslinda sabah esimle tartistim. Fena domuzdur birseye kizdi mi gunlerce surundurur, konusmaz, gulmez filan. Hem o zaten canimi sikiyordu, hem de aksamustu tutamadim kendimi tekrar ovu yaptim bu sefer cizgi bile yok gerci biraz seyrelmis idrarla oldu ama olsun yani golge bile mi cikmaz sabahki koyuluga ne olduuu dedim yaw

Sen bir 7 kilo daha versen ciddi bir sorunun kalmaz. Su an da asiri bir kilo degil zaten

Ben eger hamileysem zor olur o
Bence hissediyorum ben hamileyim, ama su an hic tadini cikaramiyorum…
Hamileysen de dikkat edeceksin homini gırtlak yemek yok şekerim netleşmeden tad çıkarmak yok olmaynca daha çok üzülüyoruz.zaten çok uzun değil bir kaç güncük beklicik

Hamileysen de dikkat edeceksin homini gırtlak yemek yok şekerim netleşmeden tad çıkarmak yok olmaynca daha çok üzülüyoruz.zaten çok uzun değil bir kaç güncük beklicik
Yok yaa ondan degil iste yukarda da yazdim ya sabah esimle tartismistik. 1 saat once geldi isten konusmuyor da benimle, cikti ust katta odada oturuyor filan… isim is yani cok kizgin kendince. Bu arada incir cekirdegini doldurmayacak bir konu ama takintili oldugu bir konu, o yuzden ne yapicam onu da bilmiyorum.

Kız ben o yazını kaçırmışım ya böyle zamanlarda diyorum ki benim bile bazen bir anım bir anımı tutmuyor e karşımdakide insan bazen onlara da gelip gidiyor ben ne olursa olsun sırnaşmaktan yanayım küs kalamadığım için. Konu takıntılı olduğu birşeyse daha hassas daha dikkatli olmak gerekiyor çünkü erkeğin de tribi çekilmiyor be. İlişkinizi bilemiyorum tabi ama konu ne olursa olsun hele ki haklıysa ve bunu biliyorsan yatağa küs girmemek için herşeyi yapmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…