- 14 Aralık 2021
- 222
- 78
- 18
- 32
- Konu Sahibi maviespumante
-
Bebek giyim mağazamız var yavrum mersindeMerak ettim bu arada ne dukkani?
Ooo ne kadar guzel, bebis dogunca giysileri hazir deseneeBebek giyim mağazamız var yavrum mersinde
Ufak tefek şeylerini ayarlarızOoo ne kadar guzel, bebis dogunca giysileri hazir desenee
Ay cok tatliymis
Canim sagolasin, hayirlisiyla o gunleri gorelim insallahUfak tefek şeylerini ayarlarızseninki olduğunda sana da bir ufak hediyem olacak tabiki ona niyet ettim ilk konuşmaya başladığımız zamanlarda
İnşallah kuzumm size de iyi pazarlarCanim sagolasin, hayirlisiyla o gunleri gorelim insallah
İyi pazarlar
Merhabalar,Merhabalar ben gebeliğimi yeni öğrendim Bi hafta öncesine kadar bende forum forum geziyordum. Evet kızlar adet günümde ovulasyon testi yaptım t c den daha koyuydu diğer gün yine yaptım c ve t eşit derecede kıpkırmızıydı. Yani yumurtlama döneminde olmadığıma göre dedim zaten belirti de var adet de gecikti gebelik testi aldım silik çıktı ikinci çizgi iki gün sonra tekrar yaptım ikinci çizgi çıktı sonra kan testi 437 sizlere de nasip olsun inşallah
Benim ovulasyonda henuz hiic hareketlenme yokİnşallah kuzumm size de iyi pazarlar
Merhabalar hayır adet öncesi yapmadım çünkü hep hayal kırıklığı oluyordu bir senedir çok denedik ama olmadı ovulasyon testi ile takip etmedim çünkü artık salmıştım bu ay yani bide tatile çıktık kafa rahattı ve tek ilişkide oldu olunca oluyor işte ama tam yumurtlama döneminde denk gelmiş zaten sonradan farkettimMerhabalar,
Oncelikle hayirli olsun, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Bilgiler icin de cok tesekkurler, 1-2 sorum olacak;
Adet gununuzden once test yapmis miydiniz? Bir de yumurtlamanizi takip etmis miydiniz testle, yumurtlamadan kac gun sonra ilk pozitifi gormus oldunuz?
Anladim, cok hayirlisi olsun tekrarMerhabalar hayır adet öncesi yapmadım çünkü hep hayal kırıklığı oluyordu bir senedir çok denedik ama olmadı ovulasyon testi ile takip etmedim çünkü artık salmıştım bu ay yani bide tatile çıktık kafa rahattı ve tek ilişkide oldu olunca oluyor işte ama tam yumurtlama döneminde denk gelmiş zaten sonradan farkettim
Kaçıncı gün bugün ?
İste gecen pazar aksam siliklesmeye baslamisti. Pazar pazartesiyi degerlendirdik yani iliskilerden sonra 6.-7. GunKaçıncı gün bugün ?
Gerci herhalde birsey tutuyorsa bile rahme yeni yerlesiyor ya da yerlesmeye calisiyordurİste gecen pazar aksam siliklesmeye baslamisti. Pazar pazartesiyi degerlendirdik yani iliskilerden sonra 6.-7. Gun
Bence şuan bunu düşünme çünkü daha çok erken bana söylediklerini hatırla erken daha birşey anlamak için kuzum baksana benimki 15. Gün silik çizgi çıktı 16. gün olmasına rağmen kanda 15 i gördük o yüzden ne yapıyoruz sabırla bekliyoruzGerci herhalde birsey tutuyorsa bile rahme yeni yerlesiyor ya da yerlesmeye calisiyordur
Hahaha yok dogru, bence de su an cok erkenBence şuan bunu düşünme çünkü daha çok erken bana söylediklerini hatırla erken daha birşey anlamak için kuzum baksana benimki 15. Gün silik çizgi çıktı 16. gün olmasına rağmen kanda 15 i gördük o yüzden ne yapıyoruz sabırla bekliyoruz
Ne yumurtam varmış ya bizi iyi uğraştırdı o mu pik bu mu pik çatladı çatlamadıHahaha yok dogru, bence de su an cok erken
Ama seninki 15. Gun mu kacinci gun bunu soylemek zor. Cunku pikten sonra 15. Gun evet, ama yumurta ne zaman catladi anlamak mumkun degil senin testlerdenpazar catlamis gibi gorunuyor ama bu da yumurtanin 4-5 gun catlayanadan surunmesi demek
Bunu sakin kotuye yorma, benim gordugum hemen hemen hamileliklerin %90’inda agri oluyor… Yerlesmeye calisiyor ufaklikNe yumurtam varmış ya bizi iyi uğraştırdı o mu pik bu mu pik çatladı çatlamadıağrım bitmiyor ilkinde de böyle olmuştu kasıklarım çok ağrımıştı şimdi de ağrıyor bir de bu sefer karnımın yan boşlukları batıyor ay hiç halim yok
Yok bebiş kötüye yormuyorum hayırlısını diliyorum öğlene randevumuz var zaten bakucuk artkBunu sakin kotuye yorma, benim gordugum hemen hemen hamileliklerin %90’inda agri oluyor… Yerlesmeye calisiyor ufaklik
Benim simdi ilk yuz yogasi dersim var. Biraz kafam dagilsin ve moral olsun bana
Senin daha yas geregi gerek yok kuzum duymanaYok bebiş kötüye yormuyorum hayırlısını diliyorum öğlene randevumuz var zaten bakucuk artkyüz yogasını da ilk kez duyuyorum şifa huzur versin sana rahatla
Estetikle değil de yogayla olabilirSenin daha yas geregi gerek yok kuzum duymanasoyle bi 35 e yaklasmaya baslayip kirisikliklarin olusmaya baslayinca ya estetikle tanisirsin ya yuz yogasiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?