- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.601
Canım güzel haberlerini bekliyoruz :) Hadi bakalım
Kuzucumm valla özledimm seni nerelere gittin
Balım yorulmadan hallet işlerini, keyfin nasıl bebeğim.
Biz iyiyiz merak etme habire bişeyler alıp duruyorum kızıma :)
Yiğenim olsun gör bak ona neler alıcam daha :))
Cnm bnm bekletmeden gelsin ins melegim
Kazasiz kurtul ins gulum sagolasin
kızlar....ovulasyon testi doğruyu gösterdi, dün akşam ve bugün sabah yaptığım gebelik testlerinde 2. çizgi bayağı belirgindi, çok şaşırdım sanırım hamileyim... yarın akşam kan testi yaptırıcam dua edin lütfen bir sorun çıkmasın, çok değişik bir duygu o çift çizgiyi görmek rabbim yaşamak isteyen herkese nasip etsin..
kızlar....ovulasyon testi doğruyu gösterdi, dün akşam ve bugün sabah yaptığım gebelik testlerinde 2. çizgi bayağı belirgindi, çok şaşırdım sanırım hamileyim... yarın akşam kan testi yaptırıcam dua edin lütfen bir sorun çıkmasın, çok değişik bir duygu o çift çizgiyi görmek rabbim yaşamak isteyen herkese nasip etsin..
canım tebrik ederim bu ovulasyon testinde 2 çizgide çok mu koyuydu yoksa diğeride koyu olup çok hafif açıkmıydı şimdiden teşekkür ederim
kuzucum meleğim benım ben çok iyiyim bitanem seni merakta bıraktığım için kusura bakma :78:
prensesın cicişlerinin gördüm çok tatlı maşallah çok beğendim bende yiğenıme neler alacağım burdan bende p.tesi dr. gideceğim yumurtalıklara bakacaklar ama ınan hiç kafama takmıyorum artık zaten bu ay düğün dolu sınav var kafam onlarla meşgul olacak zaten kuzucum tahmın ediyorum senı şimdi deli gibi almak istiyorsun al ama çok küçük alma kuzucum bebişler ilk ayda hemen büyüyorlar birde en fazla cıtçıtlı badiler al kısa kol uzun kol onlar çok ıyı
İNŞ. CANIM HAYIRLSI OLSUN
Belfu Merhaba,
Ovulasyon gununden hamile olduğunu anlayana kadar gecen sürede yaşadığın degisiklikleri hatırlıyorsan paylaşabilir mısın?
teşekkür ederim, ovulasyon testinde 2 çizgide çok koyuydu ve hemen belirdi saniyeler içinde, ben şaşırmıştım çünkü adet dönemimde yumurtlamam biraz ilginçti, netten de araştırdım hamileliği belli edebiliyormuş, dünde gebelik testinde bayağı koyu çizgiyi gördüm ve bu sabahta yaptım aynıydı, bakalım kan testinde neler olacak..
yumurtlaman nasıl ilginçtiki neler vardı yani...ne diye netten araştırdın
geçen ay bende regliden hemen sonra yapmaya başlamıştım ama ta 18.günde gördüm çift çizgiyi bu ay 12.günde yaptım silik 3 gün sonra yine yaparım artık .
....................................................................................
slm kizlarrrr beta degeri bugun geldi sabahtan 1000 cikmiscok sukur haftaya persembe yine gidicem rutin kontroller olacak insAllahhh Alllahim herkese nasip etsin ins
Sagol gulum darisi butun kizlarin badina insAllahhhcanımmmmmm bu ne güzel bir haberrrr maşallahh nazarlardan korusun allah sizi.
çoookkk çokkk sevindim .dua et benim bizim içinde ekimde önümüzdeki ay ekimde rahim filmi çekilip başlıyoruz calışmalara kısmetse.annelerin duaları kabul olur benim için dua et ne olur eşim 2 ay burda ılk aydan olması gerek :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?