• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

hayırlısı mınnosum :16:
prensesın ayakkabıları bornoz alt açması çok ciciler :nazar:
ayyy yesinler onun ayaklarını :9:
kuzucum göbişler :49: artık büyüdü oh oh büyümeye devam :nazar:
p.tesiyi hiç sevmiyorum çok sıkıcı geliyor bana neyse artık katlanacağız :29:

Bende sevmiyorum pazartesileri kuzucumm:( hemen geçsin bu hafta da sıkıntısız.

Geçen hafta çok şey aldım kızıma :) Göbüş çok büyümedi daha.20den sonra heralde.

günaydın kızlarr, herkese iyi haftalar

bir türlü göremedik daha miniği yaaa
geçen hafta hastane/doktor araştırması yaptım,ne zor işmiş. bir-iki seçenek vardı onlarda da randevu bulamadık haftasonu için.

cuma günü devlet hastanesine gittim, orası da bir acayip hiç ultrasonla bakmadan kan tahlili istedi, sonucu bugün göstereceğim belki lütfedip bakar bugün :) bir de erkekeleri içeri almıyolarmış, sinir oldum :47:
tek başıma gidicem artık, bi daha da gitmem zaten

Csnımcım devlet hastanesine gittiğine pişman oluyorsun zaten.
Doğru düzgün bilgi vermiyorlar ne yazık ki :(

İklem haber saldim arkadaslara,bilgi verirlerse paylaşırım seninle.

Ovulasyon testlerinde 3 gündür pozitifi görüyorum ben anlamadım bu ısı.
Çatladıktan sonra pozitif çıkmaması gerekmiyor mü?
İlk pozitifi gördükten sonra 48 saat doldu anca mı catlar?
Ay kafaya çok takiyorum :(((

Bende sevmiyorum pazartesileri kuzucumm:( hemen geçsin bu hafta da sıkıntısız.

Geçen hafta çok şey aldım kızıma :) Göbüş çok büyümedi daha.20den sonra heralde.

Csnımcım devlet hastanesine gittiğine pişman oluyorsun zaten.
Doğru düzgün bilgi vermiyorlar ne yazık ki :(

kuzucum zaten 20 haftaya ne kalmış azıcık:49: :16: sağlıkla giysin cicilerini yiğenım :54:
inş. bu hafta hemen gelip geçer canımıniçi :38:

İklem haber saldim arkadaslara,bilgi verirlerse paylaşırım seninle.

Ovulasyon testlerinde 3 gündür pozitifi görüyorum ben anlamadım bu ısı.
Çatladıktan sonra pozitif çıkmaması gerekmiyor mü?
İlk pozitifi gördükten sonra 48 saat doldu anca mı catlar?
Ay kafaya çok takiyorum :(((

normalde 2 gün çift çizgi çıkıyor diye biliyorum canım.
belki çatlamamıştır yum. o yüzden çıkıyordur
akıntın varmı?

normalde 2 gün çift çizgi çıkıyor diye biliyorum canım.
belki çatlamamıştır yum. o yüzden çıkıyordur
akıntın varmı?

Dün vardı bugun yok.dun sol kasığım agridi,aksam siddetlendi, sabahtan beri ağrı sag tarafta var sol da yok.
2 si de mı çatlıyor anlamadım.normalde hep sol tarafım ağrır adet oncesi.

Akıntım da dün ara ara gelmeyin birden yogun sekilde geldi bir kac sefer ama bugun öyle değil.adet sonrası kuruluktan hallice.
Ya da ben farklı yorumluyorum aklımdan çıkmadığı icin ;))
Takipteyim bakalım nolcak.
Sag gösterip sol vuracak sanırım :)))

Son düzenleme:
Dün vardı bugun yok.dun sol kasığım agridi,aksam siddetlendi, sabahtan beri ağrı sag tarafta var sol da yok.

Akıntım da dün ara ara gelmeyin birden yogun sekilde geldi bir kac sefer ama bugun öyle değil.adet sonrası kuruluktan hallice.

evet bak çift taraftan da yumurt. olabilirsin canm.
siz çalışmaya devam edin belki ikiz gelir :1:

ben de doktora gittim bugün
uyduruk bi ultrasonla baktı, düşün yani ilk defa bakılacak dedim elime bir çıktı foto. bile vermedi.
keseyi gördü ama biraz kanama var ve düşük tehlikesi var dedi, progesteran verdi.

çok kafama takmayayım diyorum, herkese veriyorlar progesteranı ama kanama olması canımı sıktı :5:

üzgünüm yaniii

bende de 31 agustos : silik
1 eylul : daha belirgin
2 eylul (dün) : silik çizgi
cıktı.ve dun calışma yaptık.
gec mı kaldık acaba?bu ilk denememiz sayılır.
içim içimi yıyor

evet bak çift taraftan da yumurt. olabilirsin canm.
siz çalışmaya devam edin belki ikiz gelir :1:

ben de doktora gittim bugün
uyduruk bi ultrasonla baktı, düşün yani ilk defa bakılacak dedim elime bir çıktı foto. bile vermedi.
keseyi gördü ama biraz kanama var ve düşük tehlikesi var dedi, progesteran verdi.

çok kafama takmayayım diyorum, herkese veriyorlar progesteranı ama kanama olması canımı sıktı :5:

üzgünüm yaniii

Evet canım olabilir.ins hayırlısıyla artık gelsin.

Sen hiç üzülme olacağına varır biliyorsun.Rahme düştüğümüzde yazılıyor kaderimiz.Bİz hiç bir sekilde önüne geçemeyiz.
Moralini yüksek tut.istersen baska bir doktora daha görün.
Basta bu durumu yasayipta bebeğini sağlıkla kucagina alan çok kisi var.uzme kendini.Yorulma,dinlen.
İns düzelir ,saglicakla kavuşursun bebisine ;))

Cnm bazen sag solu solda sagi agri acisindan taklit edermis o nenle nereden yumurtladin bilinmezmis:))))

bende de 31 agustos : silik
1 eylul : daha belirgin
2 eylul (dün) : silik çizgi
cıktı.ve dun calışma yaptık.
gec mı kaldık acaba?bu ilk denememiz sayılır.
içim içimi yıyor

1-2 Eylül arası yumurtlamış olabilirsin tabi testin %100 güvenilirliği yok.dun de calışma yapmışsınız.bence devam edin çalısmalara.tesri de 1-2 gün daha yapıp takip et istersen daha önce yaptıklarınla kıyaslar bu ay olmazsa önümüzdeki ay icin daha tecrübeli olursun.

saol canım, gerçekten haklısın.
ne kadar erken doktor kontrollerine başlarsak o kadar iyi dediğin gibi eğer beni rahatsız eden yönünü görürsem çok geç olmadan değiştirme şansım olacak. 30. haftadan sonra bile doktor değiştirenler var, ben daha çoook başındayım.

ilk olduğu için şaşkın ördek gibiyiz, ailemizden de uzaktayız, kendi başımıza araştırıyoruz işte.
herşeyi de okumamak lazım burda bile doktorlarla ilgili o kadar çok yazılmış şey var ki insanın kafasının karışması normal.
ama kesin bildiğim birşey var o da devlet hastane ve polikliniklerine gitmemek!

sizin de tavsiye edeceğiniz doktorlar varsa herzaman açığım...

Canım arkadasim florence nightingale gayrettepe şubesinde begüm kuseyriogluna gitmiş.Dogumu sgk geçtiği icin Avrupa florence nightingale de yapmış ve çok memnun kalmış.
Bilgine :)

tatlım 3 saat değil 2 saat sıvı tüketmeyeceksin sıvı tüketmne ama başka birsey ye besela bir yudum su içe bilirsin yalnış anlamıssın sen :9:
nıye susuz bırakıyorsun kendini allah emi nedeyim sana ben

Bu Msj arada kaynamış yeni gördüm.
Fazladan 1 saatten birsey olmaz.
Depo sağlam Can'ın Allah in izniyle birsey olmaz.dert etme sen.

kızlar çok şükür bugünde bitti iyi akşamalr ben kaçıyorum hepinizi :54: yarın görüşürüz :3:

belfücüm meleğim senıde kocaman öptüm :38: :54: meleğim allaha emanet olun bye :3:

kızlar çok şükür bugünde bitti iyi akşamalr ben kaçıyorum hepinizi :54: yarın görüşürüz :3:

belfücüm meleğim senıde kocaman öptüm :38: :54: meleğim allaha emanet olun bye :3:

Sanada gulm hayirli aksamlar Allahim hergunmuzu hayirla baslatsin hayirla bitirsin insAllah:54:

Icerde neler yasaniyor sen bilinmi ne tiyatrolar oynaniyyyyy

İlahi hiç güleceğim yoktu :) Allah da seni güldürsün.
Benimkiler top oynuyor,paslasiyorlar.bir sag tarafım ağrıyor bir sol tarafım -ara ara başladı yine-
Yumurta Senden mı cikicak , benden mı tartisması var içerde :)))

İYi akşamlarr kuzucummm:38::38::38:
Sende güzelce dinlen bu akşam, bugünün yorgunluğunu at üzerinden balım:54:

Kızlar hepinizi kocamann öpüyorum:) İyi akşamlar güzeller

Back