- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.461
günaydın kızlar benım bat dündü kırmızılar hala gelmedı
yarın test yapacağım :18:
belfücüm canım sanırım dualarımız kabul oldu inş.
Hadi bakalım hayırlı haberler ver.yarin zafer bayramı bebeğin de sana Bayram hediyesi,sizin zaferiniz olur ins.
sağol canım teşekkür ederim darısı başınıza olsun inş.. evet zafer bayramı sürprizi olacak
suay canım inşallah hamişsin bence kırmızılar gelmediyse artık gelmez diyorum...güzel haberi yarın bekliyoruz o zamanoh oh gelsin bebişler.
suay canım inşallah hamişsin bence kırmızılar gelmediyse artık gelmez diyorum...güzel haberi yarın bekliyoruz o zamanoh oh gelsin bebişler.
................ mesaj tekrarı için kusura bakmayın kızlar ya benım canım sıkıldı işde yok biraz meyva yiyelim bari
teşekkürler hayatcım kesin gibi birşsey canım bana göre kesındeyınede kan vermekte fayda var kesin sonuç
rabbım inş. bu ay sanada nasip etsin
neden cnn sıkıldı iş olmadığındanmı?
İns kesindir canım.E artık taktiklerini paylaşırsın.diger arkadaslarla birlikte pesi sıra biz de hayirli haberler veririz ins.
evet canım ya çok sıkıldım hadı kızlar gelin muhabbete belfücüm yavrum hadi ya kızlar
tamam canım benım Tattiğim doktorum oldu bundan öncekındede o oldu çok sevıyorum onu
canım bebegin gelir inşallah sana herşey istedigin gibi olurkarabiberim dogru söylüyo hamile olanlar taktiklerini paylaşşın veeee hamiş olmayan kalmasınn
Doktor filan istemiyorum ben,sıkıldım.bu ay da deneyeceğim olmazsa pasa pasa gideceğim zaten
peki kızlar iyi dinleyin anlatayım ben 03-haziranda düşük yaptım adet döngüm 28 gün düzenli düşükten sonrada düzenliydi en son 1 ağustosta adet gördüm 3 agustosta klomen içtim agustosun 7-9-11-13-14-15-16-17 günler ilşki oldu dr. 16 agustosta yumurtalıklarıma baktı biri 20.15mm olmuş bir gün önce çatlamış dedi yani 15 agustosda diğer yumurtada 19.15 mm dedi bugün çatlar dedi 17 gün ilşki verdi bide ikiz oluyormuşhayırlısı tabıkı 15 günde duphaston dıye ilaç verdi 15 günü içmeye başladım sabah akşam bebek tutunsun dıye verdi dr kesinlik başka gün başlama dedi adetıın 15 günü başlanıyor 28 adet olmam lazımdı çünkü şaşmaz çok şükür gelmedi yarında acilde kan vercem cumarteside doktoruma randevu aldım hayırlsı artık benım taktiğim bu kızlar hııı unutmadan Pharmaton vitamın kullandık eşimle ben akşam yatmadan 1 kapsül belkı onunda faydası vardır
peki kızlar iyi dinleyin anlatayım ben 03-haziranda düşük yaptım adet döngüm 28 gün düzenli düşükten sonrada düzenliydi en son 1 ağustosta adet gördüm 3 agustosta klomen içtim agustosun 7-9-11-13-14-15-16-17 günler ilşki oldu dr. 16 agustosta yumurtalıklarıma baktı biri 20.15mm olmuş bir gün önce çatlamış dedi yani 15 agustosda diğer yumurtada 19.15 mm dedi bugün çatlar dedi 17 gün ilşki verdi bide ikiz oluyormuşhayırlısı tabıkı 15 günde duphaston dıye ilaç verdi 15 günü içmeye başladım sabah akşam bebek tutunsun dıye verdi dr kesinlik başka gün başlama dedi adetıın 15 günü başlanıyor 28 adet olmam lazımdı çünkü şaşmaz çok şükür gelmedi yarında acilde kan vercem cumarteside doktoruma randevu aldım hayırlsı artık benım taktiğim bu kızlar hııı unutmadan Pharmaton vitamın kullandık eşimle ben akşam yatmadan 1 kapsül belkı onunda faydası vardır
Valla yarını nasıl edicem ben bile bilmiyorummmm
Canım ins bir daha böyle bir olay yasamazsın.
Olur mü olur bakarsın 1 beklerken 2 bebek gelir
Yapay vitaminler yerine meyve sebze gurubundan almayı tercih ediyoruzdoktor önerdiyse bilemem tabi.3sene önce ben de kullandı o vitamini pek faydasını görmemis,yarım bırakmıştım.
Valla benim de düzenledi bekarken ,evlendikten 6
Ay sonrasına kadar da.sonrasinda 2-3 gün sapmalar,adet oncesi hafta gelip adete kadar devam eden kahverengi lekeler.
Pimpirikli olduğumdan bu sebepten doktora gitmiştim olur onlar birsey değil dedi.hala ara sira adet oncesi devam ediyor .
Tabi bu şikayetten gittim ama doğumsal bir problem olduğu cikti ,hamile kalmaya engel yok ama n dogum yapamazmisim.
1 hafta icinde 2 doktora gittim.2 muayene arasında daglar kadar fark vardı çok kızdım.gitmedim o günden beri.
En mahrem ,en degerli yerin ...... Neyse
Dediğim Gibi kızdım ama olmadı bu ay pasa pasa gideceğim.
meleğim öğrenir öğrenmez sana msj atarım cepten ben senı merakta bırakırmıyım hiç malum yarın tatıl cuma söylerim topiktekilerede
canım benım rabbım senınle olsun hiç üzülme allahın izniyle bebeğin sana gelir nerde yaşıyorsun sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?