- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.381
Eki Görüntüle 496611
♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara
Eki Görüntüle 496612
canımıniçi seni çok seviyorum bebişin eşinle uzun mutlu huzurlu yıllar dilerim
günaydın güzel anne adayları yeni haftaya başlıyoruz inşallah herkez için hayırlısı olur herkez bebişlerine kavuşur.. gurbet güzelim bebegin hayırlı olsun tekrardan.. belfücüm yeni yaş günün kutlu olsun bebeginle inşallah hayırlı bi evlat olur ..
belfü doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler gör evlatlarınla ve eşinle....
kızlar bişey sorucam benim adet döngün çok düzenlidir ama haziranda kimyasal gebelik oldu temmuzda 2 gün önce oldum ağustostada 4 gün sonra ne oluyor anlamadım neden bu düzensizlik ....bu ay yine test kullanıcam ateş ölçmekten daha kolay geliyor geçen ay 18.19.günde görmüştüm bakalım bu ay kaçında görücem nete göre 3-9 eylül arası diyor ovulasyon umarım verimli geçer yoksa bir süre bıraıcam bebek fikrini şubata kadar...
Canımıniçi ne güzel bir karşılama bu
Beraber güzel yıllar paylaşırız sağlıkla bebişlerimizle inşallah :)
Durumlar nasıl kuzu, okuduğum kadarıyla gelen giden yok şükürler olsun ki.
Kuzucum dayanabilirsen bekle çarşambaya kadar
Biz çok iyiyiz.Benim ufaklık anasına sürpriz yaptı meğersem kızmış.Artık net belli detaylıca gördük kukusunu :)
Sağlıyı yerinde haftasıyla uyumlu kuzucum:)
Canım çookk teşekkür ederim.Darısı senin başına inaşallah
Fatmacım canım çok teşekkür ederim, sağlıkla sende kavuşursun inşallah
Gurbetgüzelim artık bariz belli.Hayırlı uğurlu olsun miniğin sağlıkla gelsin inşallahh
cnm cok cok sagolm Allhim herkese nasip etsin sagliklisindan hayirlisindan insAllah
cnm bnm yaaa ins senden hamissindir duacinim guzelim bnmmm belirtilere takilma bnm hic bir belirtim olmadi sadece bariz kasik agrisi cektim onun disinda herzamanki belirtiler vardiyani yasadigim seyler onu da gebeliktenmi yoksa normal mi anlamadim guzelim nice nice guzel dogum gunleri yasa omrun uzun ve hayirli olsun guzelim
cnm yaa bnm de bole dengesiz oldu sonra pat diye hamis kaldim bide biz trden geldik yorgunuz kafalar karisik kayinpederi yogun bakimda biraktik geldik o arada geldi bizim velet herserde bir hayir vardir kayinpeder öldü ve ben o siralar hep tesbihle kuranla mesgul oldum cok sukur temeli iyi attik elhamdülillAllah
cnm bnm yaa ins ins tez vakitte gelin arkamdan ins
Ayyyyy hatlar karisti yawwwwwwinş. canım benım duanı eksık etme
gurbetcım benım doğum günüm değil belfücümün doğum günü
ay ayteyzesi yesin onu ben demiştim ama kız olacak oğluma alacağım
sağlıkla gelsin tatlım benım bende hiç birsey yok ne karın ağrısı ne başka birsey rabbım hayırlsını versin tek sıkıntım heyecan minnoşum keşke bu güzel gününde yanında olabılseydım ve beraber kutlasaydık
artık yiğenımın cinsiyeti tam belli olduğunagöre teyzesi ne ciciler göndercek ona
Ayyyyy hatlar karisti yawwwwww
Ne yaptigimi biliyommuben belfum iyiki dogdun kizin hayirli olsun gulum
Kuzucum bekleyelim bakalım miniğimiz belirti veecektir :)
Canımıniçi inşallah yanyana olacağımız günlerde gelecek güzel yüreklim benim.
tüm dualarım seninle tatlımm
belfü dr. önce erkekmi dedi .hayırlısı olsun cnm kız çocuk büyütmenin yeri ayrı bence habire bişeyler alıyorum kızıma eşimde senden çok kıyafeti var diyor ,tokalar ayakkabılar elbiseler neler neler.şimdiden topuklu ayakkabı giyeceği günleri düşünüyor...
inş. canım benım asıl gün benım için yarın yarını atlatırsam hayırlısıyla içim rahat olur
dularını eksık etme kuzucum buna çok ihtiyacım var rabbım sen hayırlısını ver inş.
Canımıniçi ne güzel bir karşılama bu
Beraber güzel yıllar paylaşırız sağlıkla bebişlerimizle inşallah :)
Durumlar nasıl kuzu, okuduğum kadarıyla gelen giden yok şükürler olsun ki.
Kuzucum dayanabilirsen bekle çarşambaya kadar
Biz çok iyiyiz.Benim ufaklık anasına sürpriz yaptı meğersem kızmış.Artık net belli detaylıca gördük kukusunu :)
Sağlıyı yerinde haftasıyla uyumlu kuzucum:)
Canım çookk teşekkür ederim.Darısı senin başına inaşallah
Fatmacım canım çok teşekkür ederim, sağlıkla sende kavuşursun inşallah
Gurbetgüzelim artık bariz belli.Hayırlı uğurlu olsun miniğin sağlıkla gelsin inşallahh
belfü;doğum günün kutlu olsunkızınla bereber nice yaşlara inşallah,rabbim ikinizi de korusun
suay bat geçti migeçmişi okuyamadım,hadi inşallah bebişin seninledir
gurbetgüzeli kanda gebelik testi yaptırdın mı
Belfu yeni Yasin hayırlı uğurlu olsun canım.kizin dogum gunü sürprizi yapmış sana :) hayırlısı ile kucagina almak nasip etsin Allah(c.c).
Yeni yasının sende yeri ayrı olmalı,hiç unutmazsın artık
Bizlere de nasip olur ins. Bu güzellikleri yasamak.
Darısı biz isteyenlerin basına
Biz de başlayacağız çalısmalara ama umutsuz başlıcam ben çünkü çok takiyorum kafama hemen olsun istiyorum ,atamiyoru
Kafamdan ;( bilinçaltı etkilenince olmuyor tabi strese sokuyorum hormonlarımi)
Nice senelere)
canımcım %70 erkek demişti:) ama kızmış kandırık yapmış :) yaramaz kuzucummm benim :)
allah hayırlı evlat nasip etsin, kızla daha çok uğraşılır :) keyifli olmalı
canımıniçi yarını da atlatacağız sen hiç merak etme
Tüm dualarım üzerinde kuzucumm, canımsın sen benim.güzel haberler alıcam bu ay senden.
Fındığıma kardeş gelecek :) ya da damat bakalım artık
egem benım bat yarın canım bakalım hayırlsı olsun inş. Darısı en kısa zamanda sana olsun tatlımbelfü;doğum günün kutlu olsunKızınla bereber nice yaşlara inşallah,rabbim ikinizi de korusun
Suay bat geçti miGeçmişi okuyamadım,hadi inşallah bebişin seninledir
Gurbetgüzeli kanda gebelik testi yaptırdın mı
Sağol egemm.Darısı en kısa zaman da senin başına :) allah gönlüne göre versin tatlımm
Kesinlikle stresi bir kenara bırakmak gerek canım, hiç olmaz dediğim bi ayda sahip oldum ben kızıma .
Senle beraber eşinde geriliyor ister istemez.Olağan rutinde denemeye çalış canım.
Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin canımcımm
belfü;doğum günün kutlu olsunkızınla bereber nice yaşlara inşallah,rabbim ikinizi de korusun
suay bat geçti migeçmişi okuyamadım,hadi inşallah bebişin seninledir
gurbetgüzeli kanda gebelik testi yaptırdın mı
Dediğin gibi stres yapmamak gerek.
Sanırım birkaç ay takıcaz sonra yeter olmuyorsa olmuyor deyip akısına bırakacağım.
Sonra bebis gelcek.cogu arkadasım planlamadan hamile kaldı sürpriz bebek oldu.kimisi düşündü ,taktı olmadı .desarj olmak ici tatile gittiler ,tatilde hamile kaldılar.sonumu böyle görüyorum ben de.
Olmazsa olmaz napalim.
Ailede hiç yok bekleyip hamile kalamayan,anne tarafı maşallah pek dogurgan.geneli ilk ayda olmadı 2. ay hamile kalmış.
Piyango bize vurmaz ins.
Moralimi düzeltebilsem ama olmuyor depresifim bu aralar çünkü bebekleri çok ama çok seviyorum ;..)
belfü nice mutlu yıllara kızınla kutlarsın artık bidaki doğum günü
günaydın kızlar hepinizin günü çok güzel geçsin benım karnım acaip ağrıyor sanırım bızım kırmızılar gelecek ağrı belıme vurduhayırlısı olsun ama üzülmek yok rabbım büyük elbet birgün olacak
belfücüm kuzucum benım günaydın dün akşama nasıl geçti bakalım eğlendinizmi neler yaptınız emi ne yaptı kızı duyunca
umarım yenı yaşın sana hep mutluluk getirir
Farklı şeylerle uğraşmanı öneririm, zevk alacağın yeni aktiviteler bul mesela :)
Ne kadar rahat olursan o kadar çabuk gelir bebeğin tatlımm
Hayatım çok teşekkürler :) Darısı sana inşallah fıstığımm
Günaydınnn kuzucumm
Strestende başlamış olabilir, dur hele bugünü bi atlatalım :) Allah hayırlısını verir inşallah canımıniçi
Gayet iyiydi akşam kocim işyerime geldi çiçek ve pasta ile :) sonrada fasıla gittik.Keyifli bir gündü.
Sabah beraber gitmiştik doktora zaten :) Adam duruldu birden kızı olucağını duyunca şimdiden iki kadınla ne yapcam diyor :))
ama sevinçli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?