- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.321
Amin gulum amin ns
Ins hadi sende gel bni yanliz birakma glum
Allah razi olsun cnm bnm
allahim yeniden nasip etsin en azindan beklemeyeksin aynen calismaya devam insAllah
bucürum buradayim anne diyorrr
kızlar günaydın hepinize çok teşekkür ederim ama maalesef değer katlamadısabahın köründe gittim kan verdim çarş.günü 80,bugün 82 çıktı doktorum kimyasal dedi telefonda moral verdi ama ben çok kötüyüm allahtan kimseye söylemedik en azından hamile kalabiliyorum,tüpler falan açık amaaan ne biliyim çok kötüyüm
kızlar günaydın hepinize çok teşekkür ederim ama maalesef değer katlamadısabahın köründe gittim kan verdim çarş.günü 80,bugün 82 çıktı doktorum kimyasal dedi telefonda moral verdi ama ben çok kötüyüm allahtan kimseye söylemedik en azından hamile kalabiliyorum,tüpler falan açık amaaan ne biliyim çok kötüyüm
canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi bi kaç ay önce..yine olucak inşallah.evet dediğin gibi hamile kalabildiğimizi bilmek bile güzel ...birde kimyasal gebeliği farkında olmadan bile yaşıyormusuz inşallah bebişlerimizi alıcaz kucağımıza
canım moral bozmak istemem ama aklında olsun diye söylüyorum. ben bi dış gebelik gecirdim. önce 15 iki gün sonra 23 cıktı degerim. sonra kanamam basladı. dr. adet olduguna göre kimyasal olmus, adetle beraber atılacak dedi. ama adet bittikten sonra her ihtimale karsı die bi test daha yaptım 100 ün üstünde cıktı. ve daha sonra dıs gebelik oldugu anlasıldı. temkinli davran derim ben. takibi bırakma canım
canım benım inş. hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin kuzucum benımde evlilik yıldönümümle doğum günüm aynı gün oldu ama ben düğünden 1 ay önce nikah yaptım yani 24 mayıs hem nikah hem doğum günüvalla valla benım seferde cimrilik yaptı nerden karlı cıkarım dıye cadı işte
emi bızımkı gibi uyanık aman siz mutlu olunda gerisi boş kuzucum
ay ay banada en güzel müjdeyi verdin git güzel güzel yiğenımı izle sana en büyük hediye bu bence bıtanem benım
ay ne güzel bende bebiş odası yapmak isterim ama salon oturma odası ayrı bır oda da misafir odası zaten kıracıyım yatak odasına yatak alırım sanırım ben 3+1 evım benım yınede kısmet tabıkı hayırlsı olsun
canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi bi kaç ay önce..yine olucak inşallah.evet dediğin gibi hamile kalabildiğimizi bilmek bile güzel ...birde kimyasal gebeliği farkında olmadan bile yaşıyormusuz inşallah bebişlerimizi alıcaz kucağımıza
[ımg]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/540386_445154898861972_12906525_n.jpg[/ımg]bucürum buradayim anne diyorrr
inşallah canım..allah beterinden korusun,bi daha yaşatmasın inşallah
durum ne doktorun ne dedi tam olarak ?
inşallah canım ilişki günleri sonrasında her ihtimale karşı cocuk aspirini ve progestan kullan derim...sonuçta gebelik olusuyo ve tutunamayıp düşüyo bunlar kimyasal gebeliğe engel olabilir.doktorum öyle dedi bende kullanıyorum
canım adet kanaması gibi kanama yaşıyorum şuan,yani adet oldum...her ay olduğu gibi hiç bi farkı yok..progestan almıyorum artık..pazar günü testi tekrarla dedi doktor..ona göre konuşcaz yine..ama şuan için kimyasal dedi......pazar günü de düşmesi gerekiyo değerin
Allhim ins yaaaaaaa amin main herkesle beraberrmaaşallah bücürünetebrik ederim,rabbim tamamına erdirsin inşallah
ins gulum bnde ev tasiycam bakalim ne olacak cnm kendimi yormadan devam ederim insBizim adamlar cin çıktı desene kuzu
Sizde çok çok mutlu olun miniğinizle beraber inşallah
Göreceğiz bakalım ufaklık ne alemde canımıniçi , meraklardayım bakalım
Bizim evde 3+1 bi odayı boşaltıcam , kiracıyım bende.
Daha kocaman olacak o annesi :)
ah be gulum bnmde geen sene silik cizigiyi gordum ve dr onayladi hamilesin dedi ve 10 hafta tasidim bebegimi derken kalbi durdu ve kaybettim bir yil sonra yeniden nasip oldu saglicakla kucagima alayim insoooooooooof.................. Offfffffffffffffffffff.............................
Bende böle silik çizgiyi görmüştüm 3-4 ay evvel ama 15 gün sonra kanamam oldu ve hiçbişey anlamamıştım o zaman demek benimkide kimyasal gebelikmiş..... çok üzgünüm aynı bu resimdeki gibiydi çizgim hemde 3 tane test yapmıştım o zaman 3 de hemen hemen aynı idi(((.... O günden sonra hiç göremedim o çizgileri
canım çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah her isteyen bebişine kavuşşun
tamam canım..bebe aspirinimi kullancam? yumurtlamadan ne kadar sonra kullanıyım? progestanı günde 3 defa kullanıyodum,adet bitince ne kadar kulanıyım?
çok teşekkürn ederim...üzülmemeye çalışıyorum napıyım hayırlısı olsunAnladım geçmiş olsun canım sakın üzülme tamam mı ? biliyorum demesi kolayda sen yine de üzülmemeye gayret et
canım bebe aspirini hergün al bir tane hiç bir zararı yok.ben unutuyodum hergün içmeyi ama doktorun söylediği ilişki günlerinde ve adete kadar hep içiyorum..bide benim öncede hamileliğim oldu bebek yoktu belki kan pıhtılaşması olmustur dedi doktor o yüzdende aspirin içerek önlem alıyorum. progestanı ben günde bir tane kullanıyorum...doktorun söylediği yumurtalama tarihleri bitince progestanada başlarsın doktor zaten söylemiştir hangi gün başlayacağını...ben dün başladım içmeye bakalım
ovu testi ile gebelik varmi diye baktim ve sonuc
bunlarda normal gebelik testim
bilginiz olsun ovu testide gebelik gosteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?