ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

yok canım şaka 5 hap kullanılırmı.bu aydan sonra mecburi bir ay ara vercem kocadan uzakta olcam çünkü sonrada aşılama isticem.

kıyamam ben sana canımıniçi
maden suyu felan içsen acaba sakıncası olurmu hiç bir bilgimde yok :26: ama istersen ay-she msj yaz o bu işlerde tecrübeli ocak topiğinin sahibi o sana güzel bilgi verir mınnosum
tamam aslınma sankı kasıklarımda acaip birseyler oluyor ağrı değilde tarif edemiyorum yaaaa :18:

canım bak ovü. testleri iyi tabıkı laboquıck cok ıyı marka ama eşine keçiboynuzu kürü yap çok faydasını göreceksın bol sans

yok canım şaka 5 hap kullanılırmı.bu aydan sonra mecburi bir ay ara vercem kocadan uzakta olcam çünkü sonrada aşılama isticem.

yanı nerden bıleyım senın sağın solun bellı olmaz
bencede bu ay olmazsa aşılama yap belkıde hiç gerek kalmaz hayırlısı olsun canım

çok sevindim canım allah saglıkla kucagına almayı buyutmeyı nasıp etsın

bencede bu ay olmazsa aşılama yap belkıde hiç gerek kalmaz hayırlısı olsun canım

ahhhhhhh.... ahhhh..... yaptım canım k.boynuzu kürünü ama nafile içmiyor benm uyuz kocamm... dediğin teste bakayım ben bi aslında bu ay aşılama yapmayı planlıyorduk ama olmazssa bu ayda beklimmm inş. testler uğurlu gelir herkese banada aminnnn....

yanlış kişiden alıntı yapmışım pardonn..

Kuzucum sağol canım benim
Soda günde 1 içiyorum, içilmesinde sakınca yokmuş,öneriyorlar da:)
Sıcak süt içtim az daha iyiyim, yemek sonrası soda içicem.

Minniş çalışıyor belki de kuzucumm :) Ayy inşallah yaaa, ne güzel olur.Derken bile suratımda sapşal bi gülümseme oluyor gerisini sen düşün canımıniçi

hehehe tak eder canıma içerim klomenleri sonra yumurtlarım tavuk gibi hergün.keşke bu ay olsada gerek kalmasa canım...senin bat yaklaştımı

bende yapıyom keçiboynuzu kürünü biraz mırın kırın ediyo ama içeceksin mecbur diyorum valla

şimdi bende gidiyordan aldım testi 20 adet ovu.6 adet gebelik 19,90 tl ye aldım uygun almışmıyım kızlar.... markası laboquıck olanından aldım

yanlış kişiden alıntı yapmışım pardonn..

canım onu içmiyorsa harput keçiboynuzu pekmezi içir sabah akşam 1 yemek kaşığı

ayyy kuzucum yaklaştıkça benıde heyecan sardı :18:
valla için çok tuhaf bu sefer ınan yüzündekı gülücüğü tahmın ediyorum canımıniçi ilk müjdeyı sana msj söyleyeceğim
inş. rabbım nasıp eder bu duyguyu
kuzucum maden suyu ıyı gercekten ama sen yınede dr. gidince söyle daha ıyı bılgı verir sana

hehehe tak eder canıma içerim klomenleri sonra yumurtlarım tavuk gibi hergün.keşke bu ay olsada gerek kalmasa canım...senin bat yaklaştımı

evet canım 5 gün kaldı :18: inş. kırmızılar gelmez

şimdi bende gidiyordan aldım testi 20 adet ovu.6 adet gebelik 19,90 tl ye aldım uygun almışmıyım kızlar.... markası laboquıck olanından aldım

canım çok uygun almışsın hadı bol şans tatlım

iyi seninki içiyoormuş yine benimki kadar inatçısı yok zaten içmedi kavga ediyoduk herseferinde bende bıraktım uyuz adam işte neolcak

dedimki ya keçiboynuzu pekmezi içeceksin yada keçiboynuzu suyu ..pekmezi hiç sevmediğinden diğerine razı oldu.ya bu erkek milletide bi tuhaf sanki zararlı bişey halbuki ne kadar faydalı bişey keçiboynuzu her açıdan..e vitaminide içir ben onuda içiriyom

kızlar çok teşekkür ederim,rabbim hepinize nasip etsin inşallah...ben de lekelenmeden korkuyorum arada kan geliyo,yattığım sürece sorun yok,sadece tuvalete kalkıyorum peçeteyle silince kan oluyo günlük pede çok az bulaşmış sabahtan beri napıyım sizce kızlar..progestan alıyorum 8 saatte bir...yarın tekrar kan testi yaptıcam doktorla konuşcam..yoğun kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama ne biliyim ben çok korkuyorum

iklem arkadaşım tebrik ederim seni de

banada uygun gibi geldi bakalım inş. sorunsuz elime ulaşır.... bi arkadaş k.boynuzu pekmezi içir demiş eşine onuda denedim anam içmiii adam uyuz uyuuuuuzzz......
tam köteklik benim herifffff....

canım senı üzmek istemem ama progestanın hiç bir faydası yok sen bence hemen aspirin içmeye başla ama ne olursa olsun sakın kendini üzme eğer yaşayacağı varsa taş taşısan yınede senınle kalır bende 8 haftalık düşük yaptım üç ay önce banada o ilacı verdiler ama bebeğim düştü başka bir dr. aspirin kullansaydın keşke dedi ama korkarak bekleme başka dr. git hemen

banada uygun gibi geldi bakalım inş. sorunsuz elime ulaşır.... bi arkadaş k.boynuzu pekmezi içir demiş eşine onuda denedim anam içmiii adam uyuz uyuuuuuzzz......
tam köteklik benim herifffff....

canım senın bu koca sanırım bebek istemıyor insan zehır bıle içer benım eşim hem keçiboynuzu suyunu hemde pekmezinı aynı anda kullandı

Son düzenleme:
kızlar kan testi yaptırdımm 1765 çıktı :44:

öğle arası kan verdim biraz önce de sonucu mail atmışlar
bütün bunları eşime haber vermeden nasıl yaptım inanın bilmiyorum ama kesin emin olmadan ona söylemek istemedim...

şimdi ona nasıl söyleyeceğim derdi başladı
ama kızlarr bunu onunla paylaşmadan sevinemiyorum resmen, bir yanım eksik gibi...

Allah hepinize nasip etsin, hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

ama hep düşük tehlikesi olunca bu hapı veriyolar aspirin ne işe yarıyomuş..yani bebeğe zararı olmaz mı kafam karıştı

gözün aydın cnm değerin çok güzel.bende eczaneden değişik bir test alıp sabah mı yapsam şuanda bel ağrım yine başladı tam popomun üst kısmı sendede varmıydı böyle ağrı daha önce hiç bu kadar ağrı çekmedim ben biraz sürer geçerdi ya yumurtlama döneminde yada reglinin ilk günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…