- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.281
canım benım tebrik ederimbebeğini sağlıkla kucağına al inş. rabbım sana bağışlasın miniğini okurken bıle göz yaşlarımı tutamadım darısı başımıza
sen böyle 5 hap on hap içeyim dersen sonun hiç iyi olmaz kendine yaparsın
ben senı uyarayımda sonra pişman olma bu ayda olmazsa git aşılama yaptır devletde benım kuzenım 2 aşılaması tuttu mesela sende dene
canım benım tebrik ederimbak minik meleğine kavuştum sağlıkla gelsin darısı başımıza
hemen kan testi yaptır ve muhakkak folik asit içmeye başla
Canımıniçi ne zaman bat peki ?
Aaa şahanee tebrikler canımm :) Sağlıkla kavuş bebişine inşallah
Kuzucum bugün belimin ağrısı bitti, bu seferde şişkinlik ve hazımsızlık hat safhadadoğal olarakta halsizim.
Kuzucum az kaldı bat a hemen acaba kötülüklerine girme, sabırla bekleyeceğizi minik yiğenimi
maaşallah ne güzel bi topik burası yaa.... birsürü hamiş var... kızlar sizcede ben ovülasyon testi ile gebe kalabilirmiyim iki yldır olmadı. pek bi sorunumuzda yok eşimin spermleri hareketi az sadece bende tüpler dahil herşey açık şükür ama olmadı işte bu ayda ovü yü denesem diyorum ama kararsızım ne yapsam ki acep....:26::26::26::26:
yok canım şaka 5 hap kullanılırmı.bu aydan sonra mecburi bir ay ara vercem kocadan uzakta olcam çünkü sonrada aşılama isticem.
çok sevindim canım allah saglıkla kucagına almayı buyutmeyı nasıp etsınkızlarrr
beni destekleyip test yaptırdınız ve çift çizgi çıkttııııı
Inanamıyorum yaaa
hemen gidip kan testi de yaptırmam lazımmm
kzılar ne yazacağımız bilemiyorum elim ayağm titriyorr
yanı nerden bıleyım senın sağın solun bellı olmaz
bencede bu ay olmazsa aşılama yap belkıde hiç gerek kalmaz hayırlısı olsun canım
ahhhhhhh.... ahhhh..... yaptım canım k.boynuzu kürünü ama nafile içmiyor benm uyuz kocamm... dediğin teste bakayım ben bi aslında bu ay aşılama yapmayı planlıyorduk ama olmazssa bu ayda beklimmm inş. testler uğurlu gelir herkese banada aminnnn....
kıyamam ben sana canımıniçi
maden suyu felan içsen acaba sakıncası olurmu hiç bir bilgimde yok :26: ama istersen ay-she msj yaz o bu işlerde tecrübeliocak topiğinin sahibi o sana güzel bilgi verir mınnosum
tamam aslınma sankı kasıklarımda acaip birseyler oluyor ağrı değilde tarif edemiyorum yaaaa :18:
canım bak ovü. testleri iyi tabıkı laboquıck cok ıyı marka ama eşine keçiboynuzu kürü yap çok faydasını göreceksın bol sans
yanı nerden bıleyım senın sağın solun bellı olmaz
bencede bu ay olmazsa aşılama yap belkıde hiç gerek kalmaz hayırlısı olsun canım
ahhhhhhh.... ahhhh..... yaptım canım k.boynuzu kürünü ama nafile içmiyor benm uyuz kocamm... dediğin teste bakayım ben bi aslında bu ay aşılama yapmayı planlıyorduk ama olmazssa bu ayda beklimmm inş. testler uğurlu gelir herkese banada aminnnn....
bende yapıyom keçiboynuzu kürünü biraz mırın kırın ediyo ama içeceksin mecbur diyorum valla
yanlış kişiden alıntı yapmışım pardonn..
Kuzucum sağol canım benim
Soda günde 1 içiyorum, içilmesinde sakınca yokmuş,öneriyorlar da:)
Sıcak süt içtim az daha iyiyim, yemek sonrası soda içicem.
Minniş çalışıyor belki de kuzucumm :) Ayy inşallah yaaa, ne güzel olur.Derken bile suratımda sapşal bi gülümseme oluyor gerisini sen düşün canımıniçi
hehehe tak eder canıma içerim klomenleri sonra yumurtlarım tavuk gibi hergün.keşke bu ay olsada gerek kalmasa canım...senin bat yaklaştımı
şimdi bende gidiyordan aldım testi 20 adet ovu.6 adet gebelik 19,90 tl ye aldım uygun almışmıyım kızlar.... markası laboquıck olanından aldım
iyi seninki içiyoormuş yine benimki kadar inatçısı yok zaten içmedi kavga ediyoduk herseferinde bende bıraktım uyuz adam işte neolcak
canım onu içmiyorsa harput keçiboynuzu pekmezi içir sabah akşam 1 yemek kaşığı
evet canım 5 gün kaldı :18: inş. kırmızılar gelmez
canım çok uygun almışsın hadı bol şans tatlım
kızlar çok teşekkür ederim,rabbim hepinize nasip etsin inşallah...ben de lekelenmeden korkuyorum arada kan geliyo,yattığım sürece sorun yok,sadece tuvalete kalkıyorum peçeteyle silince kan oluyogünlük pede çok az bulaşmış sabahtan beri napıyım sizce kızlar..progestan alıyorum 8 saatte bir...yarın tekrar kan testi yaptıcam doktorla konuşcam..yoğun kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama ne biliyim ben çok korkuyorum
iklem arkadaşım tebrik ederim seni de
banada uygun gibi geldi bakalım inş. sorunsuz elime ulaşır.... bi arkadaş k.boynuzu pekmezi içir demiş eşine onuda denedim anam içmiii adam uyuz uyuuuuuzzz......
tam köteklik benim herifffff....
canım senı üzmek istemem ama progestanın hiç bir faydası yok sen bence hemen aspirin içmeye başla ama ne olursa olsun sakın kendini üzme eğer yaşayacağı varsa taş taşısan yınede senınle kalır bende 8 haftalık düşük yaptım üç ay önce banada o ilacı verdiler ama bebeğim düştü başka bir dr. aspirin kullansaydın keşke dedi ama korkarak bekleme başka dr. git hemen
kızlar kan testi yaptırdımm 1765 çıktı :44:
öğle arası kan verdim biraz önce de sonucu mail atmışlar
bütün bunları eşime haber vermeden nasıl yaptım inanın bilmiyorum ama kesin emin olmadan ona söylemek istemedim...
şimdi ona nasıl söyleyeceğim derdi başladı
ama kızlarr bunu onunla paylaşmadan sevinemiyorum resmen, bir yanım eksik gibi...
Allah hepinize nasip etsin, hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?