ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Ama benim asıl belirtim ona hiç benzemiyor söylesem gülüceksiniz ama söylicem yine de ben adetime 3 - 4 gün kala hatta 1 hafta kala ishal olurum her zaman ve yine oldum

Canım benim olsun, umutlar tükenmez hemencecik:) İyi düşünüp iyilikleri getireceğiz

inşallah canım ya keşke bu ay olsa.zaten bayramda herkes sorucak yine bebek yokmu diye.bende düşünmüyoz dicem napim deniyoz olmuyo demek istemiyorum

Deliriyorum zaten böyle soru soranlara
Kuzucum en güzelini yapıyorsun istemiyoruz diyerek, yoksa hiç susmazlar.
Allah gönlüne göre versin canımıniçi

umarım gelir melekler canım benım . . .

günaydın kızlar şimdiden herkesin bayramını kutluyorum bir hafta tatil ailemin yanına gidiyoruz dönüşte inşallah bebiş haberiyle gelebilirim

kızlarrr

ben doktordan geldim. çok şükür kist yokmuş
ama günün geçmediği için gebelik varmı yokmu bilemem dedi. alttan muayene etmedi
gerçekten görünmezmi bat.tan önce yoksa doktor beni başından mı attı bilemedim :44:

bi de folikasit verdi

peki ugs bakmadımı ve kanda baksaydı çıkardı cnm.alttan bakmaması normal ama kanda kesin çıkar..

peki ugs bakmadımı ve kanda baksaydı çıkardı cnm.alttan bakmaması normal ama kanda kesin çıkar..

ugs dediğin karından bakılan ultrason mu canım. onunla baktı zaten
benim bat 20 Ağustos olunca günün geçsin öyle gel kandan bakalım dedi. bi de sakın şimdi kendin test yapmaya kalkma diye tembih etti :44:
neden bilmem

Tatlım kana bile geçmemiş olabilir henüz.Çünkü döllenmeden bi süre sonra vücuda salgılanmaya başlanıyor.Şuan yapılan testler yanıltıcı olur.
Doktorun şuan anlaması mümkün değil zaten.Kanda çıktığı zaman bile ultrasonla göremiyorlar, vajinal ultrason ile keseyi görmeyi deniyorlar.

Güzel haberler alırız inşallah:) Bat a ne kadar var

canım öncelikle kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun önünüzdekı maçlara bakın siz
bu ay olmazsa bır dahakı ay ümitler tükenmez
güzel dileklerin içinde teşekkür ederim

inş hamilesindir canım..bende iyiyim ufaklıklarla uğraşyrm yediler bitirdiler beni...kızımda iyi napsın cimcime...rabbim inş sana daha güzel daha ii evlatlar nasip eder.....

inş. canım benım dediğin gibi olurda bebişime kısa zamanda kavuşurum rabbım büyük

Günaydınn kızlar,

Tatil geldi nihayet

Suayım sabırsızlıkla seni bekliyorumm

kuzucum benım bıtanem ancak fırsat bulup girdim nete 12 işe geldim öğle yemeğine indim sonra proje felan
sana çok güzel haberlerim var rahim duvar kalınlığım 8 mm olmuş sağ yumurtalığım 19*15mm olmuş ve bugün çatlar dedi ve son ilişki günü verdi çok güzel dedi
sol yumurtamda 20*15mm dün yada ondan önceki gün çatlamış ve ve 36 mm sıvı ekosu izlendi inş. bebişim bana gelir kızlar dua edin

canım sanada geçmiş olsun belkı hamilelikten şüpelenmiştir ondan bekle demiştir hadi hayırlısı olsun

Ay şahanee kuzucummm ya
İnanıyorum ve şiddetle hissediyorum, gelecek pıtırcık bu seferr
Hadi inşallah Allah yüzümüze baksın hayırlısıyla

Nestam kırmızıların geldiğini gözden kaçırdım sanırım
Sakın üzülme,Her başlangıç yeni bir umut unutma

kuzucum sağol bebeğim benım inş. meleğim gelir bana
senın hislerine güvenıyorum mınnosum benım
bayramın şimdiden kutlu olsun meleğim sen bebişin ve emi enişteyle güzel tatiller dilerim

kuzucum sağol bebeğim benım inş. meleğim gelir bana
senın hislerine güvenıyorum mınnosum benım
bayramın şimdiden kutlu olsun meleğim sen bebişin ve emi enişteyle güzel tatiller dilerim

Bende senin ve eniştenin bayramını kutlarım balım.
Bol bol dinlen ve doktorun dediği günü de değerlendir kuzucumm

Seni çok ama çok seviyorum canımıniçi

Slm cnlarim sizleri cok cok ozledim
Iki sefer turkiyeye gittim ikincide kayinpeder vefat etti ona gittik
Cok yiprandik bu sene cok berbat gecti
Ben halen beklemedeyim Allahim selamete cikar ins
Herkesin ayri ayri bayrami mubarek olsun ins

herkese meraba kızlar ben de ovülasyon testini ikinci ayımda denedim ve oldu inşallahh bebeğimi kucağıma almayı da nasip eder Allahım darsı isteyenlerin başına...

herkese meraba kızlar ben de ovülasyon testini ikinci ayımda denedim ve oldu inşallahh bebeğimi kucağıma almayı da nasip eder Allahım darsı isteyenlerin başına...

canım tebrikler Allah kucağına sağlıcakla almayıda nasip etsin inşallah..bende 2. ayımda ovu testi denedim bekliorum batı..çift çizgi gördüğünde gün aşırımı birliktelik yaptınız canım ovu bitince devam ettinmi

Çift çizgiyi gördükten sonra da yaptım çünkü yumurta çatlaması 24 __36 saat içinde oluyormuş çok şükür de oldu insalah sizinde olur...

Slm cnlarim sizleri cok cok ozledim
Iki sefer turkiyeye gittim ikincide kayinpeder vefat etti ona gittik
Cok yiprandik bu sene cok berbat gecti
Ben halen beklemedeyim Allahim selamete cikar ins
Herkesin ayri ayri bayrami mubarek olsun ins

Tatlım başın sağolsun
Olumsuzlukların üzerine güzel haberler alırsın inşallah canımcım.
Geçmiş bayramın kutlu olsun
Bat kaç canım

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar...çatlatma .ğnemi dün yaptım haydi bakalım çalışmalara devam

Günaydın canımmHadi inşalhah , sevindir bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…