ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Elbette dostluğumuz sanal alemde kalmayacak, görüşeceğiz kuzucumBen senin yakanı bırakmam ki zaten.Seni bulmusum bırakır mıyım Bak bakim ben de var mı o göz

Valla kuzucum hissettiklerimi söylüyorum, Allah yüzümüze baksın hayırlısıyla güzel yüreklim :) Dualarım seninle

Canım bugün eğer olmazsan çok sıkıntı yapıyorsan kan testi yaptır derim.
Rüyalara da takılma , hassas dönemlerde saçmalayabiliyoruz çünkü.
Hayırlısı olur inşallah

Canım bugün eğer olmazsan çok sıkıntı yapıyorsan kan testi yaptır derim.
Rüyalara da takılma , hassas dönemlerde saçmalayabiliyoruz çünkü.
Hayırlısı olur inşallah

aslında 4 gün geçmeden yaptırmak istemiyorum belfücüm,2 ay öncede 3 gün gecikmişti ama sonra kırmızılar geldi,bakalım beklicem biraz daha

cumartesi sabahı 3 günlük bi tatile çıkıyoruz kocişle sanırım bu ikimizede iyi gelicek,

çok yıpratıyorum bazen kendimi,bugünde rüyaya taktım,ama dediğin gibi kafa çok dolu yatıyorum ve resmen saçmalıyorum...hayırlısı bakalım ne gelirse Rabbimden hepsine razıyım

Tatil iyi gelecektir canım, kafanızı boşaltmaya bakın.
Ummadığım bir anda geliyor meleklerimizi buna inan
İnşallah sonucu güzel olur canım

nestancım inş. hamişsindir hadi bakalım kız güzel haberlerini bekliyoruz test yapma sakın git tatıle gel sonra yap inş. hamilesindir canım

hmmmm evet evet aaaaaa gördüm valla:103: bak bakalım bendede varmı senı bırakacak göz :82:bulmuşken asla
minnoşum benım ben senın hislerine güveniyorum

Tatil iyi gelecektir canım, kafanızı boşaltmaya bakın.
Ummadığım bir anda geliyor meleklerimizi buna inan
İnşallah sonucu güzel olur canım

aminn inş.dediğin gibi olur tatlımm

nestancım inş. hamişsindir hadi bakalım kız güzel haberlerini bekliyoruz test yapma sakın git tatıle gel sonra yap inş. hamilesindir canım

hayırlısı artık suaycımm...vücudum iyice tuhaflaştı ya bazen adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo,ara ara sol kasığımda batma oluyo,bide sanki rahime bişiler baskı yapıyomuş gibi oluyo

aslında tatilden 3 kişi dönmek ne kadar güzel olurdu

Günü yarıladık bile kuzucum bişey kalmadı yarına :)
Hadi bakalım canımıniçi

Düşüncesi bile şahane

inş. canım benım bence bunlar hamılelık belirtilerine çok benziyor ama yınede beklemekte fayda var 3 kişi mi yoksa 4 kişi mi dönmek canım senın 1 kızın daha yokmuydu

Günü yarıladık bile kuzucum bişey kalmadı yarına :)
Hadi bakalım canımıniçi

Düşüncesi bile şahane

inş. canım benım bence bunlar hamılelık belirtilerine çok benziyor ama yınede beklemekte fayda var 3 kişi mi yoksa 4 kişi mi dönmek canım senın 1 kızın daha yokmuydu

evet canım kesinlikle beklicem...yok tatlım benim hiç çocuğum yok,22 aylık evliyim bu bebiş için 4.ayımız

geçen sene hiç çocuk istemiyodum,hatta bi keresinde günüm 6 gün geciktide deli olucaktım hamileyim diye,eşim istiyodu ama ben istemiyodum,en büyük nedenide doğum korkusu

zannettimki korunmayı bırakınca hemen hamiş kalıcam...ama öyle olmuyomuş :) yinede bunada şükür diyorum,aklımda ne doğum korkusu var nede başka bişi,sadece miniğimi kucağıma almak sitiyorum...inş.rabbim çok bekletme

tatlım kusura bakma avatarında kız resmini görünce kızın var sandım inş. canım bebeğin hayırlısıyla gelir bende 13 aylık evliyim bende korunmadım ama ben ilk 5 ay eşimle olamadım dr. gittik olmadı ben ilk vajinusmus sandım meğer değilmiş küçük bir operasyon geçirdim evlendiğim 2 günü ameliyat oldum vs.

sonra ben yumurtlama günü felan bilmiyorudum hep bu siteden öğrendim pek ilgi alanıma girmiyordu mayısta hamıle kaldım onuda 8 haftalık düşük yaptım şimdi yıne beklıyoruz meleğimizi

yoksa hamilmisin ben ensarela

yoksa hamilmisin ben ensarela

yok canım benım ama inş. hamişimdir bu ay allah nasip eder inş.
yarın sadece dr. gitcem kontrol için 28 adet olmazsam eğer inş. olmam :18:
bugünü saymazsak daha 11 gün var bayramla çabuk geçer inş.
sen nasılsın bakalım bebeiş nasıl maşallah süpanallah Nazar çok tatlı kızın

canımm oda benim kuzucum aslında,erkek kardeşimin kızı,evin neşesi şu anda..2 gün görmeyim nasıl özlüyorum yaa..

suaycım o birlikte olamama bendede olmuştu ama benimki kendimi çok kasmaktan,20 gün sonra anca olabilmiştim,canım yaa ne çok şey atlatmışsın,inş.meleğin seni çok bekletmez,bi an önce anneciğine kavuşur.

inş hamilesindir canım..bende iyiyim ufaklıklarla uğraşyrm yediler bitirdiler beni...kızımda iyi napsın cimcime...rabbim inş sana daha güzel daha ii evlatlar nasip eder.....

Kızlar günaydın 4 gündür evdeydim rahatsızdım , şimdi işteyim .

Fakat biraz üzgünüm regl belirtilerim malesef ki başladı çok üzülüyorum ama sanırım hastalanıcam. bat kaldı 3 gün

günaydın kızlar bugünüde bi atlatsaydım yarın uyuycam ne güzel tatil ne güzel...yarın doktor randevum var yumoşlara bakıcak

Erken karar veriyorsun canım, az daha sabır.
Unutma belirtiler iki durumda da benzer.
Kırmızıları görmeden bi sonuç yoktur ortada.

günaydın kızlar bugünüde bi atlatsaydım yarın uyuycam ne güzel tatil ne güzel...yarın doktor randevum var yumoşlara bakıcak

Aa süper canımcım,
Sende güzel haberlerle gel inşallah, bir sürü yumoşun olsunn

Ama benim asıl belirtim ona hiç benzemiyor söylesem gülüceksiniz ama söylicem yine de ben adetime 3 - 4 gün kala hatta 1 hafta kala ishal olurum her zaman ve yine oldum

inşallah canım ya keşke bu ay olsa.zaten bayramda herkes sorucak yine bebek yokmu diye.bende düşünmüyoz dicem napim deniyoz olmuyo demek istemiyorum

günaydın kızlar...haftanın son günü nihayet geldi,ohhh tatili nasıl özledimm

bu sabah işe geç geldim,sebebide şiddetli karın ağrısı ve beraberinde gelen kırmızılar

ne yapalım bu ayda olmadı..neredeyse hamilelik belirtilerini birebir yaşadım ama demekki benimki gerçekten psikolojik,işte bişeye taktımı takıyorum ben..sonuçta ortada

şimdi önümüze bakalım dimi,çalışmalara aynen devam,vakti zamanı gelince olucaktır mutlaka,hayırlısı olsun...sağlığımız,mutluluğumuz,huzurumuz yerinde olsunda varsın bebişte geç olsun

bugün çok polyanna gördüm kendimi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…