- 24 Mart 2012
- 17.746
- 4.196
- 423
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.981
kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiimçok şükür rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.
Merym senın hıkayenı bıze anlatırmısın ? Nekadar yıllık evlısın ? Nasıl bır tedavı oldu vs.
kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiimçok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.
canım tebirk ederim çok sevindimm...idrar testi yapmısmıydın öncesinde
bende seni bekliyodum tatlım çok teşekkür ederim darısı sana inş test yapmışsın erken değil mi tatlım üzme hemen kendini ben güvenemiyorum o testlere farklı farklı hepsi bazısıda kendiliğinden çizgi belli ediyo bende öyle olmuştu da.ben idrar testi yapmadım 2 ay önce kist olunca hem onu kontrol ettiriyim hemde test yapıyım dedim kist kaybolmuş zaten bugün 27. günüm idarda çıkmaz diye düşündüm ondan yapmadım.ama yapıcam o çift çizgiyi görmek istiyorum
Kızlar ben bu testi cidden çözemedimya anlamadım devamlı silik çıkıyor sinir oldum sinirrr !
canım adetin kaçıncı günündesin
kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiimçok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.
17.günümdeyim ama devamlı yaptım hiç koyu çizgi olmadı ki(
Eki Görüntüle 482874
merhaba hanimlar bugun 13. Gunum test yaptim diger cizgidende koyu cikti bozuk olabilirmi yoksa yumurtlamanin hat safasindamiyim
belki geç yumurtluyosundur canım.bazende testten önce sıvı alınınca açık çıkıyomuş...sen gün aşırı ilişkiyi aksatma yinede çalışmalara devam
Canım ya sıvıyı cok tuketmıyorum ramazandayız ayrıca yasinirlerim cok bozuldu valla testın bitmesine az kaldı bitene kadar yapıcam sonra 2 günde bir ilişkiye giricem yani her gün girdedi suay ama her an da isteyemıyorum ki ben istesem eşim istemiyor . anlayacagınız durum böyle . sanırım yine ovulasyon vakti kaçtı gitti ben sadece koyu cızgıyı adetımın bittiği gün denediğimde gördüm herhalde o kadar erken yumurtlama olmuyordur dimi bunaldım ya . . . test bitsin daha yapmıcam sinirlerim bozuluyor
Canım ya sıvıyı cok tuketmıyorum ramazandayız ayrıca yasinirlerim cok bozuldu valla testın bitmesine az kaldı bitene kadar yapıcam sonra 2 günde bir ilişkiye giricem yani her gün girdedi suay ama her an da isteyemıyorum ki ben istesem eşim istemiyor . anlayacagınız durum böyle . sanırım yine ovulasyon vakti kaçtı gitti ben sadece koyu cızgıyı adetımın bittiği gün denediğimde gördüm herhalde o kadar erken yumurtlama olmuyordur dimi bunaldım ya . . . test bitsin daha yapmıcam sinirlerim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?