ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

tebrık ederım allah analı babalı buyutmeyı sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah. Bızler ıcın de dua et lutden.

Merym senın hıkayenı bıze anlatırmısın ? Nekadar yıllık evlısın ? Nasıl bır tedavı oldu vs.

10 aylık evliyim 6 aydır istitoduk ikinci ovulasyon testini kullanışımdı 2 ay önce bi geçikmem olmuştu yumurtam çatlamamış kist oluşmuş 1 ay adet olmadım doktor progestan iğnesi verdi onlarla adet oldum doktor bida düzensizlik olmasın diye 3 ay kullanmam için progestan hapı verdi bu ikinci ayımdı hamile kalmamda onunda etkisi vardır diye düşünüyorum rahmi bebek için hazırlıyomuş ya duymuşsundur belki.gün aşırı ilişki oldu hatta atladığımız zamanlarda oldu ovulasyonda pozitifi gördüğüm günden önce ve sonra ilişki oldu ayağımı yarım saat 45 dk havada tuttum. şimdilik akıma gelen bunlar kür falan yapmadım.
Bide ben adetimin 20. günü öyle meraktan ovulasyon testi yapmıştım silikti 23. gün bida yaptım ikiside aynı koyuluktaydı yani ovulasyon testinin adete yakın hatta bir hafta önce pozitif olması hamilelikten olabilirmiş kesin konuşmuyorum çünkü belki herkeste aynı olmayabilir.

çok güzel bi duyguymuş sonucu elime alınca negatifi görcem diye düşünüyodum ama pozitifi görme umudu vardı hep çok tuhaf bişey değeri görünce benim değil sonuç galiba diye adımı kontrol ettim benim olduğunu anlayınca ağladım mutluluktan Rabbim yaşamayanlarada nasip etsin inş bu duyguyu.

canım tebirk ederim çok sevindimm...idrar testi yapmısmıydın öncesinde

canım tebirk ederim çok sevindimm...idrar testi yapmısmıydın öncesinde

bende seni bekliyodum tatlım çok teşekkür ederim darısı sana inş test yapmışsın erken değil mi tatlım üzme hemen kendini ben güvenemiyorum o testlere farklı farklı hepsi bazısıda kendiliğinden çizgi belli ediyo bende öyle olmuştu da.ben idrar testi yapmadım 2 ay önce kist olunca hem onu kontrol ettiriyim hemde test yapıyım dedim kist kaybolmuş zaten bugün 27. günüm idarda çıkmaz diye düşündüm ondan yapmadım.ama yapıcam o çift çizgiyi görmek istiyorum

darısı bizlere inşallah canım.dayanamdım yaptım işte sanmam bu ay umut yok olsaydı çıkardı...5 yumurtadan hiçbiri tutmadı..dahamı çok yumurtlasam hehehehe tavuk gibi hissewdiyorum kendimi ya gıdaklamaya başlıcam yakında

canımmm çok çok tebrik ederim...Rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..darısıda bize olsun inş.

belki geç yumurtluyosundur canım.bazende testten önce sıvı alınınca açık çıkıyomuş...sen gün aşırı ilişkiyi aksatma yinede çalışmalara devam

Canım ya sıvıyı cok tuketmıyorum ramazandayız ayrıca ya sinirlerim cok bozuldu valla testın bitmesine az kaldı bitene kadar yapıcam sonra 2 günde bir ilişkiye giricem yani her gün girdedi suay ama her an da isteyemıyorum ki ben istesem eşim istemiyor . anlayacagınız durum böyle . sanırım yine ovulasyon vakti kaçtı gitti ben sadece koyu cızgıyı adetımın bittiği gün denediğimde gördüm herhalde o kadar erken yumurtlama olmuyordur dimi bunaldım ya . . . test bitsin daha yapmıcam sinirlerim bozuluyor

cnm bn de iki ay önce bu testlerdn aldım yumurtlama zamanlarımda yaptım hep ikinci çizgi soluk bir türlü koyulaşmıyodu.Ve yumurtlama belirtilerimde adet biter bitmez başlıyodu.Dişcem şu ki farklı zamanda yumurtluyo olabilrisin benim gibi herkesin aynı olmuyo.Adt biter btimez ypmaya başlamak lazım aslında

canım adet döngün kısa ise erken yumurtluyor olabilirsın. mesela 26 günde bir adet olanlar adet döneminin 4. 5. gününde falan yumurtlayabiliyormuş. ille de adetten sonra 1 hafta geçmesine gerek yok. sen gene takip et ama bence adet döneminde de takip et bakalım ne çıkıcak.

Arkadaşlar ben 2 aydı korunmuyorum fortel ovulasyon testi kullandım ama test bölgesinde çizgi daha koyu yada aynı koyulukta çıkmadı.ben çok düzenli adet olan biriyim ve doktorlar düzenli olanların % 90 her ay yumurtladığını söylüyor.bu nasıl iş eğer bu ay hamile kalırsam onca para verdiğim forteli protesto edeceğim valla.aranıza var mı fortel kullanan?????????

canım Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.darısıda benim gibi bekleyen herkese

benimde bugün adetimin 14.günü ve hala silik çizgi ama biz gün aşırı denemeye devam ediyoruz.birde bugün karın ağrım ve akıntım vardı inşallah 1-2 güne koyu çizgiyi yakalarız.koyu testimde 5-6 tane anca kalmıştır bitene kadar yapıcam.birde bir arkadaş laboquikin gebelik testi doğru sonuç vermiyor demişti bende gebelik testinden yaptım negaitfti demekki doğru sonuç veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…