• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

adetinden kaç gün sonra yapmaya başlamıştın cnm bide kaç güne regl oluyorsun belki daha yumurtlama zamanın gelmemiştir.bende bugün 4. yaptım biraz daha koyuydu öncekilere göre sanırım bilgisayarın hesapladığına göre yumurtluycam 3- 8 ağustos arası

11. gun baslayın dıyordu testte ben de 17 temmuzda adet gordum ve 11. gun basladım. adet gunlerım bellı degıldır benım.

kızlar benim bugün yaptığım testte silik sadece cmt ve pazardı galba bunlara göre baya koyuydu çok hafif bir açıklık vardı eğer böyle giderse ben anlıcam sadece o 2 günmüş demekki anlamadığım nokta ben bugün doktordaydım yumurtalarımı gördüm ama test silik

slm arkadaşlar kimsecikler yok ama haber vermek istedim pazar gününü :1:
pazar öğlene kadar uyudu gece uyumamıs tabi ben aksam yemeginden sonra bi uyuddum sahura zor kalktım.neyse kalktı.hazırlandık ettik dısarıya cıkıcaktık.aslında hiç söylemiycektim.akşam pastayı getirecektim önüne okuyunca daha bi şok olucaktı ama ilk benden duysun istedim onun için söyledim.gerci pastayı görünce de sevindi baya.sonra ben lafa girdim.zaten evlilik yıl dönümümüz oldugunu sahurda o söyledi sarıldı öptü filan.sarıldım boynuna.iyiki seni tanımısım iyiki seni sevmişim ve iyiki senle evlenmişim.daha nice uzun seneleri beraber geciririz inş. dedim.o da aynılarını bana söyledi.öptüm yanaklarından.sonra kulagına fısıldadım aşkım ben hamileyim dedim.adam şok.(sen baba oluyosun, bende anne oluyorum diycektim ama o heyecanla unutmusum)baktı bana nasıl sen hamilemisin ? gercekten mi ? evet dedim gözleri doldu, aktı bi kaç damla sarıldı sarıldı öptü işte.sonra hediyelerini verdim.bi heyecan onlara baktı.ultrason fotosunu baya inceledi.hangisi bizim tosun filan dedi.gösterdim anlattım.cok sevindi ama sonra da hani sende kist vardı hani tedavi görecektin hani bi süre bebeğimiz olmıycaktı seni kandırıkcıııı dedi bi güzel gıdıkladı
sonra hep dikkat etti.agır kaldırmıycaksın şöyle yapma böyle yapm filan.baya şeker bi adam oldu.
aksam da ekmek almaya gittim aynı zamanda pastane.pastamı da aldım haberi yoktu onu da kestik.öyleydi güzeldi.
hee öğrendi 10 dk filan sayıkladı sevindi sonra hemen anneme, babama söyleyelimmi oldu tabi ben söyletmedim.kalbini duyalım sonra dedim inş. benden habersiz söylemez.fotoları da koyayım.

Eki Görüntüle 475334 Eki Görüntüle 475335 Eki Görüntüle 475336

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Özendim valla, bende hep düsünürüm nasil bi sürpriz yapsam, farkli heycanli ama henüz hala karar verebilmis degilm :9: Sanki hamileyimde ins benimde isteyenherkesinde bu ay tutar ya;.
Sürprizin çok guzeldi, duygulandim valla :5::5: Allah saglikli rahat bi hamilelik ve dogum nasip etsin ins :16:

27 temmuz ovu testim poz. çikti o gün ve ertesi gün degerlendirdik.. sonra hiç denemedik.. Bugun kasiklarimda inanilmaz agri var.. Acaba tekrar yumurtluyomuyumdur ovu testimde kalmadi merak içindeyim ya neyin nesi ( dün çok akintim vardi, bgn hiç yok )

Son düzenleme:
kızlar devamlı silik çizgi goruyorum git gide gitti silindi üff ne olcak bu ayda mı yok şimdi hala cok umutluyum ben yaaa

ovulasyon zamanımı başlamıştın yapmaya kaç gün var regline belki geç yumurtluyorsundur.inşallah regl olmadan koyu çizgiyi yakalarsın

günaydın kızlar çok sıcak çok

günaydın canım nasılsın valla tatlım ankara çok sıcak ama ne yapalım elimiz mahkum bide çalışmak bu sıcakta ölüm :50: çalışmalar nasıl gidiyor bittimi inş. benımde adet bıtsın çalışmalara başlıyoruz koçişe dedimki sakın ay hasta olayım deme inş. bende olmam zaten bizim çalışmalar bitiyor ertesi gün yola cıkyoruz kayseriye bayram dönüşü inş. o haftayıda atlattık mı bıttı :17: :16:

kızlar devamlı silik çizgi goruyorum git gide gitti silindi üff ne olcak bu ayda mı yok şimdi hala cok umutluyum ben yaaa

tatlım tabıkı ümidi hiç yitirme ümit her zaman var sanırım senın bata az kaldı bakalım süprüiz yumurtan hayırlısıyla gelsin :54:

günaydın canım nasılsın valla tatlım ankara çok sıcak ama ne yapalım elimiz mahkum bide çalışmak bu sıcakta ölüm :50: çalışmalar nasıl gidiyor bittimi inş. benımde adet bıtsın çalışmalara başlıyoruz koçişe dedimki sakın ay hasta olayım deme inş. bende olmam zaten bizim çalışmalar bitiyor ertesi gün yola cıkyoruz kayseriye bayram dönüşü inş. o haftayıda atlattık mı bıttı :17: :16:

tatlım tabıkı ümidi hiç yitirme ümit her zaman var sanırım senın bata az kaldı bakalım süprüiz yumurtan hayırlısıyla gelsin :54:

yok daha az kalmadı bayaaa varr endişelenmemin sebebi ben reglimden sonra deneme amaclı yaptım ve koyu çizgi belirdi ama o günü değerlendirmedim sonra yavaş yavaş silikleşmeye başladı o yüzden endişeleniyorum bat a daha var 21 ağustos daha hastalanıcam sanırım bir gün geriye gelmeye başladı artık

yok daha az kalmadı bayaaa varr endişelenmemin sebebi ben reglimden sonra deneme amaclı yaptım ve koyu çizgi belirdi ama o günü değerlendirmedim sonra yavaş yavaş silikleşmeye başladı o yüzden endişeleniyorum bat a daha var 21 ağustos daha hastalanıcam sanırım bir gün geriye gelmeye başladı artık

canım senın sat ne zaman bırde kaç günde bir adet oluyorsun

bat 21 ağustos canım 30 gün siklus fakat bu ara bir gün öncede geliyor o yüzden 21 ağustos bat

canım bu ayın agustosun 5-6-7-8-9 günleri hergün değerlendir bak bu ay hamiş kalacaksın sen ovülasyon testine bakıp etkilen me bu günler çalış ama hergün

canım bu ayın agustosun 5-6-7-8-9 günleri hergün değerlendir bak bu ay hamiş kalacaksın sen ovülasyon testine bakıp etkilen me bu günler çalış ama hergün

tamam her ihtimale karşı dünden başladım her günü değerlendiricem Allh kısmet ederse ben bu aydan çok umutluyum tatlım umarım hamile kalırımmmm

slm kızlar...uzun zamandır topiğinizi okuyorum...ve nihayet bende üye oldum ve yazmaya karar verdim

22 aylık evliyim,30 yaşındayım ve 3-4 aydır bebiş çalışmaları yapıyoruz...aslında ilk sene hiç bebek istemedim korunduk eşimle...sanırım bunda en büyük etken doğum korkusu

ama şu anda ne doğum korkusu nede başka bişi ,sadece sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcağım zamanı düşünyorum...

RABBİM inş.hiçbirimizi çok bekletmez...

bu arada benim sat 21 temmuzdu...bat 16 ağustos...

dün netten bende test siparişi verdim ve bugün elime ulaştı...dayanamdım işyerinde yaptım hemen bitanecik...bugün adetten sonraki 12.günüm

çift çizgi çıktı,2 side aynı koyulukta değil ama çok belirgin...normaldede dün kasık ağrısı ve az biraz akıntım olmuştu,şimdi ben acaba dünmü yumurtladım bilemedim

üstelik dünüde değerlendiremedik...bugünden itibaren hergünmü birlikte olmaya başlayım sizce...

suayım iyiyim kasık ağrılarım var hala sen nasılsın.çalışmalar bitti ya yumurtlama dönemimin geçmiş olması gerek artık ama hala ağrıyo kasıklar bide akşamları bacaklarım çok ağrıyo....bat a 10 gün falan var gebelik testi yapmak için çok erken değilmi....sen çalış çalış bol bol hergün nefas aldırma kocaya hehehehhe.

kızlar dün doktorda muanem vardı yumurtalara falan bakıldı hangi günler falan söylendi ve her gün ilişki kesinlikle yok dedi karar sizin tabikide gün aşırı dedi doktorun dediğini eşime söyledim baya kızdı ben 2 aydır kocama pek nefes aldırmadım genellikle hep üst üste oldu bu ay biraz daha gün aşırı ama onuda hep yapmadık doktor adetin bittikten sonra say 10 ile 18 günler gün aşırı dedi diğer günler size kalmış dedi benim test hala 2.çizgi silik ya var olsun ya da tamamen yok olsun kafam karışıyor böyle olunca bu test bana yardımcı olmadı galba

kızlar dün doktorda muanem vardı yumurtalara falan bakıldı hangi günler falan söylendi ve her gün ilişki kesinlikle yok dedi karar sizin tabikide gün aşırı dedi doktorun dediğini eşime söyledim baya kızdı ben 2 aydır kocama pek nefes aldırmadım genellikle hep üst üste oldu bu ay biraz daha gün aşırı ama onuda hep yapmadık doktor adetin bittikten sonra say 10 ile 18 günler gün aşırı dedi diğer günler size kalmış dedi benim test hala 2.çizgi silik ya var olsun ya da tamamen yok olsun kafam karışıyor böyle olunca bu test bana yardımcı olmadı galba

hmm 1 gün yap bir gün yapma gibi mesela öyle mi??? YA BEN BUGUNDEN BASLAYIP HER GUN YAPICAM ÖYLE BIR KARAR ALDIM ACABA DOGRUMU :S ARTIK HAMILE OLMAK ISTIYORUM CİDDEN

Son düzenleme:
Back