- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.761
adetten hemen sonra yumurtluyoruz heralde...
Benim silkus uzun sürüyor 35-39 gün filan, düzensiz zaten, bu yüzden mi acaba diye düşünmeye başladım...
suay klomen içmiştim ya ben bu ay 5 yumurta oluşmuş onları çatlattım bi güzel ay iğnemi kendim yaptım.çalışmalar devam .sonrasındada doktor su düşük engelleyici ilaç var ya ondan verdi adını hatırlayamadım şimdi.bakalım bu ay ne olcak bide diyorum ikiz falan olursa korktum bi an 5 yumurtayı duyunca
kızlar belim acayip ağrıyprdu ve az öncede kahverengi leke gelmiş çok az yumurtlama zamanı olabiliyormuş 2 saat sonra test yapıcam.ama bundan dolayı orucum bozulurmu ki yada gusul abdestim ne bileyim ilk defa bunu farkettim
gülen yüz kullanan arkadaşlar ben ayın 27 sinden beri gülenyüz görüyorum sizde en fazla kaç gün gülen yüz çıkmıştı ...yorumlar mısınız?
gülen yüz kullanan arkadaşlar ben ayın 27 sinden beri gülenyüz görüyorum sizde en fazla kaç gün gülen yüz çıkmıştı ...yorumlar mısınız?
test yapmakla ne alaka orucunun bozulması ??
adetten hemen sonra benım testte de bu kadar koyu cıktı eğer oyleyse ben o gunu degerlendırmedım yanı bu ayda bişicik yok dıye düşünücem ama adetımın son gununde de yumurtlama olurmukı çok şaşırdım bende. Umarım önümüzdeki günlerde kopkoyu bir çizgi görürüm bu arada akıntılarım yoğunlaşmaya başlıyor ve ben bu aydan fazlaca ümitliyim umarım en güzel şekilde sağlıklı bebeğim bana tutunur anne olmak istiyorum dünyanın en güzel hediyesi
pardon tatlım iyi okuyup anlamamışım özür dilerim , bozulur sanırımcnm testten değil kahve lekeden bozulurmu demiştim.
inşallah canım
akıntın varsa iyi tabi değerlendir mutlaka, yum çatladığını gösteriyormuş akıntı olması
canım benım çok sevindim klomen mı verdi acaba hadi güzel haberlerini bekliyorum canım yaaaa benımde karnım çok ağrıyor bugün yarın kırmızılar gelir benım
belfüyüde çok özledim ben o yokken hiç giresim yok
evet canım klomen sen denedinmi hiç ...tek yumurtayı tutturamıyoruz belki beşinden biri tutar bu sefer .evet belfüde yok eksikliği belli oluyor
tatlım inş. bu ay güzel haberlerini alacağız klomen kullandığım düşük yapmadan dr. vermişti bebek düşmesin dıye ama bende fayda etmedi ama sende edecek
tatlım inş. bu ay güzel haberlerini alacağız klomen kullandığım düşük yapmadan dr. vermişti bebek düşmesin dıye ama bende fayda etmedi ama sende edecek
yok o sana başka bişey vermiştir düşük önleyen. klomen yumurta sayısını arttırıyo hamilelik olasılığıda artıyo otamatikmen.işte 5 tane olmuş bu ay bakalım tutacakmı canım ya ooooooooofffffff oofffff
canım naptın testi yaptın mı koyu çizgiyi bulabildin mi bende bu ay tutmazsa bir sonraki ay almayı düşünüyorumcanım benım de gunum tam net degıldır senın gıbı. ben bazı kısılere danıstım ve dedıler kı adetının ılk gununden ıtıbaren 11. gunde basla ve bes gun boyunca dene. koyulugunu gorunce, beraber olmaya dıkkat et hergun ya da gun asırı dedıler. cıft cızgıyı koyu sekılde gormekten bahsedıyorum koyuluk derken. testın ıcınde de bu sekılde yazıyordu ben dun denedım ılk kez bugun de deneyecem
evet kuzuzcum özür dilerim kafam karişti yorgunluktan bana progestoron vermişti bu arada benim kırmızılar erken geldi bugün
evet kuzuzcum özür dilerim kafam karişti yorgunluktan bana progestoron vermişti bu arada benim kırmızılar erken geldi bugün
kızlar, hani hamilelikte ovulasyon testi silik bi çift çizgi çıkıyordu ya, o ovulasyondan kaç gün sonra oluyordu, bilen var mı? (bana önceki hamileliğimde battan 4 gün önce olmuştu ama arada ölçmemiştim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?