- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.741
tamam canım yapmayayım o zaman ben hiç birini :) yarıngorusurz cıkıyorum ben mesaim bitti canımoya_25_oya kullanıcısından alıntı
arkadaşlar bende 1 hafta sonra bu küre başlamak istiyorum ama aklıma takılan bi şey var çocuk istiyoruz içeceğim aralık yumurtlama dönemime geliyor(yani adetin 14.günü küre başlayacagım) acaba herhangi bi sıkıntı olurmu bilgisi olan varsa lütfen yaanıtlasın hamile kalırsam bi zararı olurmucadıarzu
soru sormuslar.cvbı da :
canım bu kürü adet bitiminden 10 gün sonra başlayacaksın sorunun nedir peki senin?eğer hamile kalırsan hemen bırakırsın öyle yazıyor sitede okudum sende oku istersen ibrahim saraçoğlunun sitesinde kadınlar kulubünde sormuşlar dr da cevaplamış beğen
bilemiyorum ki şimdi ne desem ama bence riske atma.yumurtlama günlerin gecsin
tamam canım yapmayayım o zaman ben hiç birini :) yarıngorusurz cıkıyorum ben mesaim bitti canım
cok tesekkür ederim inş. bir de onu duysaydım daha bir rahatlıycam şimdi de rahatım amadün öyleydi valla ne istrsin ne alayım söyle bşey alayım sana filan.melek oldu valla.ağır iş yaptırmıyor.süper bişey oldu.inş. hep böyle kalır
Rabbim sana da nasip etsin inş. en kısa zamanda
kuzummmmm canım benimmmm cok saol Allah razı olsun bitanem.edebi metin gibi güzel anlatamadım karısık oldu ama anlamanıza cok sevindim.öyle oldu ama o an sarhoş gibi oldum. sonrasında düşündüm baya nasıl söyledim o nasıl tepkiverdi diye
aslında telini ayarlamıstım video moduna sonra sakladım köşeye ama aptal telefonun sarjı bitmiş kapanmıs.deli oldum zaten.
inş. sana da nasip etsin Rabbim en kısa zamanda sen daha güzellerini yap inş.
Eki Görüntüle 475794 kızlar benim adetim bittikten 1 gün sonra yaptığım yorumlarınızı bekliyorum birde en son test öyle oldu ne demek oluyor 3 4 5 yazanlarda ilişki oldu
günleri değerlendirmişsin cnm sonuncudada değerin düşmüş sen yinede yarın takrar et silik yada hiç çıkmazsa bir kaçgün sonra yine tekrar edersin belki ayda 2 sefer yumurtluyorsundur
slm arkadaşlar kimsecikler yok ama haber vermek istedim pazar gününü
pazar öğlene kadar uyudu gece uyumamıs tabi ben aksam yemeginden sonra bi uyuddum sahura zor kalktım.neyse kalktı.hazırlandık ettik dısarıya cıkıcaktık.aslında hiç söylemiycektim.akşam pastayı getirecektim önüne okuyunca daha bi şok olucaktı ama ilk benden duysun istedim onun için söyledim.gerci pastayı görünce de sevindi baya.sonra ben lafa girdim.zaten evlilik yıl dönümümüz oldugunu sahurda o söyledi sarıldı öptü filan.sarıldım boynuna.iyiki seni tanımısım iyiki seni sevmişim ve iyiki senle evlenmişim.daha nice uzun seneleri beraber geciririz inş. dedim.o da aynılarını bana söyledi.öptüm yanaklarından.sonra kulagına fısıldadım aşkım ben hamileyim dedim.adam şok.(sen baba oluyosun, bende anne oluyorum diycektim ama o heyecanla unutmusum)baktı bana nasıl sen hamilemisin ? gercekten mi ? evet dedim gözleri doldu, aktı bi kaç damla sarıldı sarıldı öptü işte.sonra hediyelerini verdim.bi heyecan onlara baktı.ultrason fotosunu baya inceledi.hangisi bizim tosun filan dedi.gösterdim anlattım.cok sevindi ama sonra da hani sende kist vardı hani tedavi görecektin hani bi süre bebeğimiz olmıycaktı seni kandırıkcıııı dedi bi güzel gıdıkladı
sonra hep dikkat etti.agır kaldırmıycaksın şöyle yapma böyle yapm filan.baya şeker bi adam oldu.
aksam da ekmek almaya gittim aynı zamanda pastane.pastamı da aldım haberi yoktu onu da kestik.öyleydi güzeldi.
hee öğrendi 10 dk filan sayıkladı sevindi sonra hemen anneme, babama söyleyelimmi oldu tabi ben söyletmedim.kalbini duyalım sonra dedim inş. benden habersiz söylemez.fotoları da koyayım.
Eki Görüntüle 475334 Eki Görüntüle 475335 Eki Görüntüle 475336
canım çok güzel hediyeler maşallah inşlh sonuna kadar devam eder. Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşlhh..
Ya kızlar benim bu test gittikçe silikleşiyor ya
canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ve beğendiğiniz için.
çok saol şuayım ilk geldiğimde buraya cok yardımcı oldun.hiç unutmıycam.
DaisyB seni de ilk bebeğini düşünenlerden tanıyorum cok sıcak sevimli bir insansın.inş.Rabbim sana da nasip eder gönlündeki sürprizi yapmayı.bende cok istemiştim bu ay tutmasını şükürler olsun inş. seninkide tutar bu ay sende süper bişey yaparsın.
pomogranate canım cok tesekkür ederim.amin inş. Rabbim tüm isyetenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.inanki her duamda anıyorum yüzünüzü görmemiş olsamda isimlerinizi bilmiyor olsamda sonucta din kardeşiyiz. Rabbim tüm isteyenlere en kıza zamanda hayırlısını ver, kimseye aratma diyorum.inş. isteyen herkes biran önce kavusur bebişlerine.
tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum.hepinizi öpüyorum
koyulasıp siliklestiyse yumurtlaman gecmiştr belki canım
Eki Görüntüle 475794 kızlar benim adetim bittikten 1 gün sonra yaptığım yorumlarınızı bekliyorum birde en son test öyle oldu ne demek oluyor 3 4 5 yazanlarda ilişki oldu
kızlar testlerimin fotosunu koymak istiyorum ama inşallah becerebilirim.
bir bakarmısınız, ben hala silik diye yorumluyorum ama, bugün 2.çizgi ince ama baya koyu oldu.
sizce nedir durum ?
Eki Görüntüle 475567
senin testlerin de benimkine benziyor..offf anlamıyorum kii
çok ince ama giderek koyulaşıyor çizgi dimi :44:
düne kadar koyulaşıyodu canım dünkü silik çıktı bakalım bugün ne çıkcak
adetten hemen sonra yumurtluyoruz heralde...
benim silkus uzun sürüyor 35-39 gün filan, düzensiz zaten, bu yüzden mi acaba diye düşünmeye başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?