ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

tamam canım yapmayayım o zaman ben hiç birini :) yarıngorusurz cıkıyorum ben mesaim bitti canım

canım hiç telaşlanma duyarsın yakında hehehe ne istiyosan iste kocadan keyfını cıkar ya.dikkat et dediği gibi ağır iş yapma hiç

kızlar benim adetim bittikten 1 gün sonra yaptığım yorumlarınızı bekliyorum birde en son test öyle oldu ne demek oluyor 3 4 5 yazanlarda ilişki oldu

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 475794 kızlar benim adetim bittikten 1 gün sonra yaptığım yorumlarınızı bekliyorum birde en son test öyle oldu ne demek oluyor 3 4 5 yazanlarda ilişki oldu

günleri değerlendirmişsin cnm sonuncudada değerin düşmüş sen yinede yarın takrar et silik yada hiç çıkmazsa bir kaçgün sonra yine tekrar edersin belki ayda 2 sefer yumurtluyorsundur

canım çok güzel hediyeler maşallah inşlh sonuna kadar devam eder. Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşlhh..

canım çok güzel hediyeler maşallah inşlh sonuna kadar devam eder. Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşlhh..

ck tesekkür ederim cok saol canım aminnn inş. Rabbim tamamına erdirsin inş. en kısa zamanda darısı sizlere olsun.

günaydn bayanlar ben uzun süre giremicem herkezi cokta merak edecem insaallah ben yokken hersey yolunda gider ve ben geldigimde iyi haberlerle gelirim yaşadıgım kötü şeylerdn sonra hamilelik hayal gibi olsada allahtan ümit kesilmz
bende yeni doktordn geldm yumurtam 14mm olmus bu iyi bişey dedi demekki yumurta uyrıcı haplara gerk yok kendiligindn yumurtan olusuyoms dedi cok mutlu oldum tabi gün asırı ilişkiye gir bu aralar catlayabilir dedi ben aslında gelişmemesnden degilde çatlamamasındn korkuyorm dedim olabiliyo dedi hani bende kist olusmustu ya dedim catlamadıgındn olmsmudr dedim biz genelde okadar büyük kistler için öyle düsünmeyz yada tekrarlamz mı tarznde bişey söyledi ama pek anlamdm olmazsa 1hafta sonra gel catlamış mı bakalım dedi catlamzsa kist olusr dedi tamam dedim ama ben bugün gdiyorm 9 oruc borcum oldu bugünde tutmadm yine tutmamk istemiyorm acıkcası sizce yumurtlama testini yapsam zaten koyulasmaya baslar ve tam koyu olursa bu yumurtamın catladıgı anlamına gelmz mı eger koyulasmzsa cizgiler catlamamstr ozaman gitsem daha iyi olur dimi bir bilgisi olan var mı

Allah razı olsun canım. hepımız bırbırmıze duacıyız ınsaallah dualarımız kabul olur

benimde bugün 3.günüm 2 gündür silikti bugün daha koyu çıkacak heralde acayip belim ağrıyor ıslaklık hissediyorum ben bukadar erken yumurtluyorsam 2 aydır niye bebek olmadığı anlaşılıyor vallahi ,gerçi haziranda tutmşuştu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…