ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

gozlerımız doldu ya. tebrık ederım senı. ınsaallah sag salım bebısını kucagına alırsın. hamılenın ve logusanın duası kabul olurmus bızım ıcın de dua et. suprızlerıne ve kutlamana da bayıldım valla. supersınnnnnnnn

kızlar yardım edin kafam çok karıştı adetim bittiten 1 gün sonra test yapmaya başladım adetim salı bitti çarşamba test yapmadım ilişkiye girdik
prş silikti ilişki olmadı
cuma silikti ilişki oldu
cmt ilkine yaklaşık koyulukta ilişki oldu
pazar ilkine yaklaşık koyulukta ilişki oldu
bugün aynı ilk gün gibi silik oldu şimdi bitti benim yumurtlama bundan sonra ne yapayım hesaplayıcılara göre daha bugün başlıyor bugün ilişkşiye gireyim kafayı yicem anlamdım ben bu işi yardım edin

ayy canım onu merak ettim ben de,söyledin mi acaba diye sırf senin için girdim kk ya öğrendim rahatladım,çok güzel söylemişsin,hayatınız boyunca unutamayacağınız bi anı olmuş ikiniz için de,allah mutluluğunuzu daim etsin,bebişinizle katmerlensin inşallahhh ahh ben de bi kalsam,eşimi şoka sokucam da,nerdeeeeeee,daha beklemedeyiz bakalım,hayırlısı

çok begendım tamamıyla düşüncelerimin aynısı tsemavi umarım ovulasyon setiyle bende hamişler arasına girer böyle hediyelerimi eşime sunarım bizimde evlilik yıldönümümüze geliyor :))

canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ve beğendiğiniz için.

çok saol şuayım ilk geldiğimde buraya cok yardımcı oldun.hiç unutmıycam.

DaisyB seni de ilk bebeğini düşünenlerden tanıyorum cok sıcak sevimli bir insansın.inş.Rabbim sana da nasip eder gönlündeki sürprizi yapmayı.bende cok istemiştim bu ay tutmasını şükürler olsun inş. seninkide tutar bu ay sende süper bişey yaparsın.

pomogranate canım cok tesekkür ederim.amin inş. Rabbim tüm isyetenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.inanki her duamda anıyorum yüzünüzü görmemiş olsamda isimlerinizi bilmiyor olsamda sonucta din kardeşiyiz. Rabbim tüm isteyenlere en kıza zamanda hayırlısını ver, kimseye aratma diyorum.inş. isteyen herkes biran önce kavusur bebişlerine.

tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum.hepinizi öpüyorum

evet doktor yazdı aban.yumurta çatlatmak için yapıyor.mesela ben klomen içtim daha fazla yumurtam oluşsun diye sonrada çatlatma iğnesi yaptım.sen bi doktora gözük bu kadar gecikip hamile olmaman tuhaf

teşekkür ederim canım sende aynen cok sıcak ve cok motive edici bir insansın benim bu dönemlerimde yanımda olan nadir insanlardan birisin ve iyi ki varsın umarım bende bu ay bebeğime kavuşurum ki ben bu aydan oldukça ümitliyim ama olmasada devam edicem inşallah sende sağa salim yavrunu kucağına alırsın önümüzde daha çok zaman var bizide tecrübeli anne adayı olarak bilgilendirirsin kendine ve yiğenimize iyi bak canım . . .

canım süper olmuş kalp atışlarını alırsın yakında inşallah..kociş el üstünde tutsun seni tadını çıkar

cok tesekkür ederim inş. bir de onu duysaydım daha bir rahatlıycam şimdi de rahatım ama dün öyleydi valla ne istrsin ne alayım söyle bşey alayım sana filan.melek oldu valla.ağır iş yaptırmıyor.süper bişey oldu.inş. hep böyle kalır
Rabbim sana da nasip etsin inş. en kısa zamanda

kuzummmmm canım benimmmm cok saol Allah razı olsun bitanem.edebi metin gibi güzel anlatamadım karısık oldu ama anlamanıza cok sevindim.öyle oldu ama o an sarhoş gibi oldum. sonrasında düşündüm baya nasıl söyledim o nasıl tepkiverdi diye
aslında telini ayarlamıstım video moduna sonra sakladım köşeye ama aptal telefonun sarjı bitmiş kapanmıs.deli oldum zaten.

inş. sana da nasip etsin Rabbim en kısa zamanda sen daha güzellerini yap inş.

canım cok saol kuzum.estagfirullah ne yaptımki.ama sen diğer topiğe yazdıklarımı yaptın mı?
bal çörek otu tarcın,soğan kürü,maydonoz buharı bu ay kalamasaydım hepsini yapacaktım yazmıstım da zaten.
1 gün arayla 7-10 gün boyunca yumurtlama tarihinden 3 gün önce ve 3 gün sonrasını da değerlendir mutlaka.
benim yumurtlama 29-4 ü görünüyordu. 25 -26 da başladık 2 sine kadar filandı sanırım ama muhtemelen 29unda yumurtlama oldu.ve yatacaksın mümkün oldugunca cok yat ben 1-2 saat yatıyordum ayaklarımı yatagın başlıgına koyup uyuyordum.belinin altına da yastık koy.cıkmasın spermler diye.ve günah ama 1 gün filan duş alma.sıcak suyla kesinlikle duş filan alma biliyorsundur spermin yapısını bozuyor.inş. olur canım bu ay inş...

hepsini yapıcam fırsatım olmadı kürleri yapmaya çalışıyorum ramazanda o kadar zorki ovulasyon testi aldım silk çizgi olmaya başladı bugün yarın olcak gibi birsey evet günah ama öyle yapmak istiyrum bende eşim kızıyor ramazandayız ya birde oruc tutamıcam miğdem çok bulanıyor benim halsizleştim yine malesef bugünde . Ama eşime kahve içiriyorum folıc acıd kullanyrom onuda 3 ken 2 ye düşürdüm malum sahurda ve iftarda soğana da bugün başlayacağım kısmetse allahımdan tek dileğim sağlıklı yavrularım olması . Cok yoruluyorum bu aralar evde iş yaparak bir de işe geliyorum anlayacağın bu aralar çok yoğunum umarım güzel bir şekilde sonuçlanır bebişimde tutunr bana

senin yum. olmuş gibi cnm ya ama o günlerde ilişki olmuş işte ne güzel.
bildiğim kadarıyla bir ayda 2 kere yum olurmuş ama araları en fazla 2 gün olabilirmiş yani bugünlerde tekrar koyu görmen lazım.

bir de eğer foto varsa testlerinin koyarmısın?

kızlar testlerimin fotosunu koymak istiyorum ama inşallah becerebilirim.

bir bakarmısınız, ben hala silik diye yorumluyorum ama, bugün 2.çizgi ince ama baya koyu oldu.

sizce nedir durum ?

daha foto çekmedim ama çekip koyarım şimdi dışarı çıkyom yarına koyarım inş kızlar şimdi son kes teste baktım 2. çizgi incelmiş ve testin birazı kırmızı olmuş bu nedemk oluyor

canımmmmm sakın sakın soğan kürünü şimdi yapamazsın.sogan içinde kist varsa onşarı atar ve bazı kişilerde adet kanamasını arttırıyormus.sakın yapma düşük riski de olabilir Allah korusun hamiş kalırsın kaş yapım derken göz cıkarma.sağan,maydonoz kürü bunları yapamazsın artık.soganı baktın hamiş değilsin adetine yakın 2-3 gün kala yap.hatta detaylı ac bi oku googleye sogan kürü yaz arastır.maydonoz buharı da aynı sekilde içeriyi temizlemek için.içeri temiz olunca bebiş cok cabuk oluyormus.
senin yapıcagın bal.onu zaten fırsat buldukca ye.adetine yakın adetinde ama hamile oldugunu anlayınca yemiyorsun çünkü çörekotu rahim azgını esneterek düşük riskini artırıyormus.bişey yapacaksan mutlaka cok cok arastır.

ha bir de ben idrar yolumda enfeksiyon var diye maydonoz buharına oturmustum ya halbuki bebş varmıs o zamanlar yni kesesi mi artık neyiyse.sıcaktan kacmak gerek ama ben direk içeriye buhar verdim ama şükürler olsun düşmedi.sağlıklıdır inş. bu aralar da o takıldı aklıma buhar ters bişey yapmamıstır inş.

soğan kürü kolay hamıle kalmak içinmiş diye okudum , maydonz düşürme riski varmış. çörek otunu bılmıyordum bu ay daha 2 3 gndur calısmalara basladık bakalım ne olcak

sanırım yarından itibaren oruç tutamayacağım bu imtihanda sınıfta kaldım sağlıgım acısından kendımı cok kotu hissediyorum malesef

canım dogru kolay hamile kalmak için ama kistin olursa gebeliği engeller bu kürde kisti atmak için
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/239175-sogan-kuru-kullananlar-kanama-oldu.html bu linki incelemeni öneririm

oya_25_oya kullanıcısından alıntı
arkadaşlar bende 1 hafta sonra bu küre başlamak istiyorum ama aklıma takılan bi şey var çocuk istiyoruz içeceğim aralık yumurtlama dönemime geliyor(yani adetin 14.günü küre başlayacagım) acaba herhangi bi sıkıntı olurmu bilgisi olan varsa lütfen yaanıtlasın hamile kalırsam bi zararı olurmuCADIARZU

soru sormuslar.cvbı da :

canım bu kürü adet bitiminden 10 gün sonra başlayacaksın sorunun nedir peki senin?eğer hamile kalırsan hemen bırakırsın öyle yazıyor sitede okudum sende oku istersen ibrahim saraçoğlunun sitesinde kadınlar kulubünde sormuşlar dr da cevaplamış Beğen

bilemiyorum ki şimdi ne desem ama bence riske atma.yumurtlama günlerin gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…