- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.641
canım benimde 24 temmuzda adetim bitti 25 temmuzda test yapmadım ilişkide bulunduk 26 sında test yaptım 2. çizgi silikte olsa çıktı ama ilişkşde bulunmadık bu akşam kısmetse ilişki olur gün aşırı devam etcez ama çift çizgiyi koyu görürsem üst üste olması lazım heralde
mrb kızlar ben ovalasynla ilgili baska sayfaya yazıyorm ama cok girilmiyo sordugum sorularada cvp alamayabilirm bende tavsiye ettiginz testlerdn aldım adetm bugün bitti 20temmz adet günüm 35 38günde adet oluyorm salı günü doktor yumurtalıklarıma bakack insaallah hersey yolundadr 16.gün yapmaya baslıcam ama kafama takılan bişey var önce süt hormonu sonra kistle ugrastm şimdide yumurtlamaktan korkuyorm acıcası eger yumurtlamıyo olursan testlerde hiç çizgi cıkmaz mı yada az koyu olursa tamamen koyulasmzsa cizgilr bu benim yumurtlamadıgım anlamına gelir mi ilk defa kullanacam acıkcası cok heycanlıyım ve korkuyorm daha önce cok kısa sürelrle herhangi bir yöntm uygulamadn hamile kaldm ama iki bebegimide kaybettim aradn 10ay gecti şimdiyse kalamıyorm ve cook üzülüyorm insaallah bu testler işe yarar
mrb kızlar ben ovalasynla ilgili baska sayfaya yazıyorm ama cok girilmiyo sordugum sorularada cvp alamayabilirm bende tavsiye ettiginz testlerdn aldım adetm bugün bitti 20temmz adet günüm 35 38günde adet oluyorm salı günü doktor yumurtalıklarıma bakack insaallah hersey yolundadr 16.gün yapmaya baslıcam ama kafama takılan bişey var önce süt hormonu sonra kistle ugrastm şimdide yumurtlamaktan korkuyorm acıcası eger yumurtlamıyo olursan testlerde hiç çizgi cıkmaz mı yada az koyu olursa tamamen koyulasmzsa cizgilr bu benim yumurtlamadıgım anlamına gelir mi ilk defa kullanacam acıkcası cok heycanlıyım ve korkuyorm daha önce cok kısa sürelrle herhangi bir yöntm uygulamadn hamile kaldm ama iki bebegimide kaybettim aradn 10ay gecti şimdiyse kalamıyorm ve cook üzülüyorm insaallah bu testler işe yarar
ben çok bilgiliyim diyemem bende yeni tecrübe edenler arasına giriyorum , ilk yaptığımda direk tek çizgi cıkmıstı şimdi ıkı demekkı onumuzdeki gunlerde olacak diye düşünüyorum ve devam edeceğim testimi yapıp ilişkiyede bu aydan neden bilmiyorum çok umutluyum ben hepimiz beklentileirmizin karşılığını alırız inşallah
canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım dr. güzel sonuçlar alırsın düzenlı adet oluyorsan yumurtlarsın evet testte cıkar yumurtlayıp yumurtlamadığım çift çizgi silikte çıksa bu yumurtluyorsun anlamına gelir tatlım bol şanslar kafanı boşalt rahatla inş. bebeğim en kısa zamanda kollarında olur
bende denemk için bir yapaym ne cıkack dedim ama bendede ilk gün hiç bir sey cıkmz herhalde insaallah sonra cıkar insaallah beklentilerimz bosa cıkmaz rabbim gönlümzdekini versn
[ı]inşallah canım amin , benim reglim dün bitti yaptım cıktı ondan once yaptgımda cıkmamıstı demekkı ben yanlıs hesapladım her zaman [/ı]
sen kac günde regl oluyosn ki erken denedn,,, cift cizgiyi gördn mü benim adetm bugün bitti ama ben senin kadar erken yapamam cünkü 35günde adet oluyorm hamile kalabilirsek haftalarmz aynı olur
Kızlarr önümüzdeki hafta olmayacağım.İzne çıkıyorum,kayınvalidemi ziyarete gideceğim.
Hepinizi kocaman öpüyorum ve güzel haberlerini istiyorum
Hamiş arkadaşlara da sağlıklı günler diliyorum.Aman sıcaklara dikkat.
Suayım canımıniçi seni çok çok öpüyorum.Erken güzel haberler alırsan msj bildir bana yoksa yolarım saçlarını
kuzucum benım oh valla süper bende gelmek istiyorum akçay asenı çok özleyeceğim yiğenıme iyi bak
ama senın için süper olacak kuzucum
tamam güzel haberi ilk sana vereceğim minnoşum senı çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
eniştemle bol bol gezip stres atın
Kızlarr önümüzdeki hafta olmayacağım.İzne çıkıyorum,kayınvalidemi ziyarete gideceğim.
Hepinizi kocaman öpüyorum ve güzel haberlerini istiyorum
Hamiş arkadaşlara da sağlıklı günler diliyorum.Aman sıcaklara dikkat.
Suayım canımıniçi seni çok çok öpüyorum.Erken güzel haberler alırsan msj bildir bana yoksa yolarım saçlarını
30 günde 28 günde belli olmuyor şimdi anlayamadıgım bır duzensızlık olustu ve 1 gün geriye geliyor artık öylesine denedim ve gördüm ama biraz daha koyulassın dıye denemedım :)
kızlar dun adetımın 11. gunuydu ve teste yazdıgına gore dun denemelıydım testı. denemedım ama bırı koyu bırı sılık cızgı cıktı. negatıf yanı. artık 4 gunde daha mı denemelıyım bu testı ?
benim de öyle oldu cnm adetim bittikten sonraki gün hemen silik çizgi çıktı. sat 20 temmuz benim sanırım yakın tarihlerimiz.
ben hergün yapıyorum testi, koyu görene kadar da günaşırı devam edicez heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?