- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.601
ya mesaj yanlışlıkla sana gelmiş belfüye yollamıştım
anladım zaten cnm :) önemli değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya mesaj yanlışlıkla sana gelmiş belfüye yollamıştım
canım öncelikle aramıza hoşgeldin rabbım en kısa zamanda bebiş versın sat:son adet günün bat: ne zaman olacağın örnek:ben 5.temmuz.2012 oldum - 2 ağustosda tekrar olacapım inş. olmam tabı adet döngün düzenli değilse adetden hemen sonra testlere başla testlerdende laboquıck öneririm ayrıca ilk sayfada nasıl kullancağın yazılı bırde çift çizigi silikte olsa gördüğün her günü değerlendir bol şans
mrb canım. ben de yeni başladım testlere, çok kolay ilk sayfada yazıyor zaten nasıl yapılacağı.
benim de adet düzensizliğim var, artık bu testlere güveniyorum inşaat Allahım nasip eder çok bekletmeden hamile kalabilirim bende..
ben 5.günü başladım hemen çok silil çizgi çıktı mesela. silik çizgilerde günaşırı ilişki öneriliyor, çift çizgi olunca da hergün. ben bu ay böyle deneyeceğim bakalım...
canım hadi bakalım kesim çatlıyorlar çat çat çatlasın inş. valla bende ölüyorum sıcaktan uyumak istiyorum valla akşam yatarken yatak odanın camlarının hepsinin açıyoruz üstümü örtmeden yatağa atıyorum kendini dün koçiş uyurken sarıldı aman ateş topu sandım hemen elini çektım allah sen bıdı o işi bu sıcakta nasıl yapacaksın of of allah yardımcım olsun canım
hmm kuzucum görmedin sandım minnoşum son 6 gün kaldı :18::18: ama pek ümidim yok benım yınede rabbım bılır olursa çok güzel bir sürpriz olur
kızlar ovulasyon testini bugün yapmaya başladım 2 .çizgi silik olarak çıktı koyu değil ama belli adetim biteli bugün ikinci gün ben aslında 2. çizgiyi hiç beklemiyodum sizce normal mi ben nabayım şimde gece ilişkide bulunayım mı yoksa iyice koyulaşmasını mı bekleyeyim
Hadi bakalım Allah yüzümüze baksın hayırlısıyla kuzucumm.Meleğine kavuştursun sen beni de yiğenime inşallah
cnm dr a görünmeden yaptıramazsın onlar bilgisayardan giriyor sen lab.gidiyorsun istek kağıdı bile yok yani ama aile hekimine gidersen sağlık ocağıda çoğu testi yapıypr kadın doğumcuya demen biraz garip olur ben özele gidiyorum diye kızabilir ama aile hekimi yapar aklında bulunsun
kızlar bir sorum var, bu testleri kesin 5-10 dk geçtikten sonra mı değerlendirmek gerekir.
çünkü 3 gündür yapıyorum ilk başta 2. çizgi belli belirsiz görünüyor ama 10 dk. filan geçince silik şekilde bariz görünüyor
hangisini dikkate almam lazım, bilen varsa yardım edebilirmi?
canım hadi bakalım kesim çatlıyorlar çat çat çatlasın inş. valla bende ölüyorum sıcaktan uyumak istiyorum valla akşam yatarken yatak odanın camlarının hepsinin açıyoruz üstümü örtmeden yatağa atıyorum kendini dün koçiş uyurken sarıldı aman ateş topu sandım hemen elini çektım allah sen bıdı o işi bu sıcakta nasıl yapacaksın of of allah yardımcım olsun canım
hmm kuzucum görmedin sandım minnoşum son 6 gün kaldı :18::18: ama pek ümidim yok benım yınede rabbım bılır olursa çok güzel bir sürpriz olur
battan sonraki kaçıncı gün canım?:26:
merhaba kızlar..merak ettiğim bazı şeyler var..lüttfen cevap verinsat 8 temmuz.ayın 20-21-22-23 de yani dört gün boyunca yumurtlama ağrısı çektim.yanlız şöyle bir durum var.normalde bu kadar belirgin yumurtlama ağrısı çekmezdim.bu ay incir kürü yaptım.sanırım ondan oldu.ilk ağrım 20 sinde olduğu için yumurtam çatlamıştır diye tabiki o güne güvenerek de bugün internetten sipariş ettiğim laboquick erken gebelik testini yaptım.ilişkiden 5-6 gün sonra çıkar diyorlar ya.tabikide negatif çıktıyanlız vajinamda bir tuhaflık var.sancı şeklinde ve kasıklarımda batmalar.biraz önce bazayı kaldırayım derken daha da fazlalaştı ağrım.kızlar lütfen bişey söyleyin..döllenme olduysa bile bu kadar erken belli olmaz dimi ya
evet canım biliyorum.merak iştebugün de sabah idrarımla yaptım.önce tek çizgiydi 3-5 dakika sonra 2.çizgi belli belirsiz gözüktü ve kayboldu.benim elimde bu kadar çok test oldukça..bilemiyorum yani..allah halime acısın vallacanım 9 günde bıle kanda cıkmaz böyle seylere ınanma adetın geçsin öyle yap ben bırdefa adetıme 2 gün kala ovü. testi yaptım pozitif çıktı sonra adet oldum oyüzden bekle
merhaba kızlar..merak ettiğim bazı şeyler var..lüttfen cevap verinsat 8 temmuz.ayın 20-21-22-23 de yani dört gün boyunca yumurtlama ağrısı çektim.yanlız şöyle bir durum var.normalde bu kadar belirgin yumurtlama ağrısı çekmezdim.bu ay incir kürü yaptım.sanırım ondan oldu.ilk ağrım 20 sinde olduğu için yumurtam çatlamıştır diye tabiki o güne güvenerek de bugün internetten sipariş ettiğim laboquick erken gebelik testini yaptım.ilişkiden 5-6 gün sonra çıkar diyorlar ya.tabikide negatif çıktıyanlız vajinamda bir tuhaflık var.sancı şeklinde ve kasıklarımda batmalar.biraz önce bazayı kaldırayım derken daha da fazlalaştı ağrım.kızlar lütfen bişey söyleyin..döllenme olduysa bile bu kadar erken belli olmaz dimi ya