- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.581
merhaba kızlar...
ben yeni bebek düşünmeye başladım.ama adet döngülerim düzenli değil.yumurtlama gününü nasıl hesaplayacağımı bilemedim.ovulasyon testi alsam ne zaman yapmam gerektiğini anlayamadım.yardımcı olabilirseniz sevinirim.yaş 30.üstelik çikolata kistim var.doktor hamile kalmanı zorlaştırır dedi
sat ve bat nedir? hiçbişey bilmiyorum nerdeyse
hepinimizin hayırlısıyla bebişleri olsun inşallah bi an evvel...amin
canım tekrardan hayırlı olsun inşlhh Allah sonuna kadar devam ettirsin.henüz eşine söylemedin yani ayy ben dayanamazdım herhaldeRabbim inşlh banada nasip eder bu duyguları..
günaydın canım evet dün gelmedim tatlım eğitimdeydim işyeri gönderdim tatlım nerde misafir ağırlamak gün felan yapmak çok isterdimama ben çok yoğun çalışıyorum tatlım ama düşündüğün için sağol küçük anne
yaaaa muhteşem olmuş kız okurken ben bile inandım allah emı nedeyim sana ben sende tam tiyatrocu ruhu var ama bravo bende olsam senın gibi yapardım ınankı çok muhteşem bir gün olacak canım bebek badısı alıp resmı onun üstüne yerleştir pasta alırsın üzerine de bir sen bir ben bırde bebek yazhadı bol şans darısı bebeşin kalp atışlarına olsun
günaydın kızlarrr
tsemavi;canım süpersin yaa,iyi uydurmuşsun,az kaldı zaten,3 gün sonra herkes şok olcak
dün 10 dk gecikmeyle hastaneye gittim.doktorun kapısına tıkladım acan olmadı o an öyle üzüldüm ki.sonra veznede duran kızlara sordum bi daha bakın cıkmadı dediler filan tam kapısının oraya vardım kapı acıldı doktor hazırlanmıs gidiyormus.neyse aldı beni içeriye.bu sefer baya güleryüzlüydü.şaşırdımmmmmmm belki de önceki gittiklerimde kötü gününe denk geldim.hemen gösterdim testimi hamileyim dedim.şaşırdı tuhaf tuhaf baktı suratıma hamilemisin dedi değerime baktı 12 binn diye 3 kere sayıkladı.ama nasıl olur degerin cok güzel ben nasıl farkedemedim filan dedi gülerek.bizde adetini bekliyorduk demi dedi.evet dedim gelmeyince test yaptım sonra kan verdim dedim.23 ünde vermiştim ya ben seni 2 gün önce gördümmü dedi hayır dedim odanıza almadınız ki diyince bozuldu hımmm dedi.sonra hemen ultrasona aldı.baktık.ufacık bi kara göründü boşlukta.evet hamilesin tebrik ederim cok güzel dedi.hani bebek dedim kara seyi gösterdi anammm hemen sordum kalbini ne zaman dinliycez dedim bebek var mı içinde dedim soru yagmuru.kese görünüyor ama bebek daha görünmez dedi 2 hafta sonra gel hem bebeği görürüz hem kalbini dinleriz dedi.bende üstelemedim tamam dedim.gec döllenme filan olmus olabilirmi diye sordum hayır hersey gayet normal zamanında olmus suan cok iyi dedi.gebelikle alakalı testlerden istedi ve bol bol su iç dedi.ultrason fotosunu da verdi.o heyecanla cıktım avmye gittim eşime pembe tişört aldım.kendime de şişe süt(tişörtü saklamak için süt poşetine koydum görmedi.
sonraaa yolda gelirken ben baya astım surat neyin var filan ded eşim.canım sıkılıyor basım agrıyor dedim.doktora gittim gecen gördüğü yumurta kist olmus catlamamıs hemde büyümüş kistler o yüzden adet olmuyormusum dedim.ee şimdi napıcaz dedi.pazartesiye kadar bekliycez o zamana kadar gelmezse adet söktürücü ilaç vericek,adetimi düzene sokucak o da yaklasık 5-6 ayda olurmus ondan sonra yumurta takibine başlıycakmısız ama buna da şükür ki yumurtam olgunlasıyormuş bazılarının hiç büyümeden düşüp gidiyormus benimkiler büyüyor ama çatlamasında sorun varmıs ona da heralde çatlatma iğnesi yapacak dedi.( iyi senaryo yazmısım ama değil mi baya inandırıcı nerdeyse kendim bile inanacaktım )
bişey demedi üzüldü filan içimden nasıl gülüyorum.ama bana da söyleniyor bi taraftan ben istediğimde yapsaydık böyle seyler olmazdı,ben sana o zaman söylemiştim bi sorun olur hastalık olur bişey olur istediğimiz zamanda olmaz demiştim hep kendi bildiğini okuyorsun al işte şimdi de böyle oldu filan diyor.evde gelince de, sakın agzından filan kacırma annene cok üzülür kadın dedim.eltimin de 3 senedir bebeği olmuyor yumurtası olmuyormus galiba onun da tüp filan denediler inş. onlarında en kısa zamanda olur.kaynanamda onun için cok düşüyordu üstüme korkuyordu bizimde olmazsa diye.torun torun diye kadın her aradığımda sorar var mı bişey olsun artık bişey ben istiyorum ama bakın filan der bende anne cok istiyorsan sen yap bi tane derim zaten siz böyle yapacaksanız ben yaparım bi tane daha der vurur lafı hahaha.anasıyla tutturmuslardı 2-3 aylık evliyken bebek diye bende 1 sene dolsun o zaman demiştim şükür tam 1.senemizde geliyor bize bebişimmmm benim.dün böyle geçti işte nerdeyse tüm konusmaları yazdım kızlar okudunuz ağzınıza sağlık.Yüreğinize sağlık
Rabbim bütün isteyen kardeşlerime nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inş. kimseye aratmasın gercekten cok zor
Bhcg
anti hcv
anti hıv(bu ikisi bulaşıcı hastalık sanırım bunları ben istedim)
vitamin b12
hbsag
ferritin
folik asit
hemogram
tam idrar
merhaba kızlar...
ben yeni bebek düşünmeye başladım.ama adet döngülerim düzenli değil.yumurtlama gününü nasıl hesaplayacağımı bilemedim.ovulasyon testi alsam ne zaman yapmam gerektiğini anlayamadım.yardımcı olabilirseniz sevinirim.yaş 30.üstelik çikolata kistim var.doktor hamile kalmanı zorlaştırır dedi
sat ve bat nedir? hiçbişey bilmiyorum nerdeyse
hepinimizin hayırlısıyla bebişleri olsun inşallah bi an evvel...amin
Allah bin kere razı olsun arkadaslarım sizden.rabbim olmayana en kısa zamanda verir inş. kimseye aratmasın.yok daha söylemedim.ben az bucuk anladı zannediyordum ama dünkü yaptıklarımdan sonra iyice umudu kırıldı yawrumungörünce cok sasıracak ama cok sevinemiycek galiba hastaydın nasıl yani sen sen şimdi hamilemisin filan gibi kekeler heralde inş. allahım sana da tüm isteyenlere de nasip eder canım.
allah yardımcın olsun bu sıcakta iş de zorcok tesekkür ederimmm.bi ara kendim bile inanıyordum ama anlatırken de korkuyorum Allahım sen affet sen böyle seyler yasatma bana diyordum.ayyy pasta vardı aklımda ama ondan bekliyordum neyse senin söylediğin süper fikir yazı da yazdırayım :) ne güzel olacak yaa şimdiden heyecan bastı. bebek badisine nerde nasıl bastırtılır ki yaa.hiç bilmiyorum öyle yerler.o da cok güzel olurdu.
günaydın canımm şükür az kaldı bilse de ona göre davransa diye cok istiyorum bende söylemeyi. hemen ailelere söylemeyi düşünmüyorum bakım da 2. ayımız bitsin ondan sonra inş.
Bhcg arkadaşlar dün gittiğimde de şu testleri istedi anti hcv
anti hcv anti hıv
anti hıv(bu ikisi bulaşıcı hastalık sanırım bunları ben istedim
ama yaptıramadım eşim saçma sapan konustugu için
şimdi de doktor istedi ) tsh
vitamin b12 hbsag
hbsag heogram
ferritin kan grubu (biliyorum zaten kartım da var)
folik asit tam idrar
hemogram kan şekeri
tam idrar
kırmızı olanları önce yaptırmıstım hatırlarsınız belki, sonuclarını da sizlerle paylaşmıstım bütün degerlerim normaldi sadece ferritin (demir) düşüktü.sizce aynılarını yapmama gerek var mı ? yoksa sadece yaptırmadıklarımı mı yaptırayım ?
özelde hepsini yaptırmaya kalkarsam hepsi heralde 300 ü bulur belki gecer bile.özelden fiyat alıcam
tsh
kan sekeri
anti hiv
anti hcv
bunlar için ama heralde devlette yapırırım o zamanda hepsini tabi.ama merak ettiğim medilife aynur hanımın yazdıgı tahlil kagıdını alıp devlette labaratuvara mı gidicem direk tahlil yaptırmak istiyorum deyip yoksa devletten bi doktordan randevu alıp ona da mı göstercem bu tahlilleri yaptırmak istiyorum yardımcı olun filan mı diycem.nasıl oluyr bu işler.
(sabah yazıyordum bunu ama patron geldi kapatmak zorunda kaldım)
mrb canım. ben de yeni başladım testlere, çok kolay ilk sayfada yazıyor zaten nasıl yapılacağı.
benim de adet düzensizliğim var, artık bu testlere güveniyorum inşaat Allahım nasip eder çok bekletmeden hamile kalabilirim bende..
ben 5.günü başladım hemen çok silil çizgi çıktı mesela. silik çizgilerde günaşırı ilişki öneriliyor, çift çizgi olunca da hergün. ben bu ay böyle deneyeceğim bakalım...
canım benım o badıler bebek mağazalarında bulunuyor her yerde var sen yındede tüm tahlıllerını yaptır tekrar devletde yaptır sana verdiği tahlıl kağıtları götür devlete bunları yaptırmak ıstıyorum de yaparlar sonuçları alıp tekrar kendı dr. götür oldumu
kuzucum ben zaten sabah ilk mesaj sana yolladıım okumadınmı bırakmam sızı meleğim
Ohh be :) ne de güzel anlatmışsın canım benim.Güzel senaryoda yazmışsın kocişine :)) yaşasın kötülükkAma az kaldı sevincek nasılsa :)
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Süper tahlilleri de istemiş.Doğru
Suayımm balım günaydınn.Habersiz bırakma bizi buralarda
tatlım en iyi marka laboquıck bol şanslar
kuzucum günaydın tatlım nasılsın bakalım ayyy minnoşum dünnn sen foruma nıye gelmedin diyince bende bızım burda forum alışveriş merkezi var orası sandım
yiğenım nasıl annesi babası nasıl sana karşı şimdi resmıde gördü ya değişiklik varmı
günaydın canım evet dün gelmedim tatlım eğitimdeydim işyeri gönderdim tatlım nerde misafir ağırlamak gün felan yapmak çok isterdimama ben çok yoğun çalışıyorum tatlım ama düşündüğün için sağol küçük anne
yaaaa muhteşem olmuş kız okurken ben bile inandım allah emı nedeyim sana ben sende tam tiyatrocu ruhu var ama bravo bende olsam senın gibi yapardım ınankı çok muhteşem bir gün olacak canım bebek badısı alıp resmı onun üstüne yerleştir pasta alırsın üzerine de bir sen bir ben bırde bebek yazhadı bol şans darısı bebeşin kalp atışlarına olsun
kuzucum ben zaten sabah ilk mesaj sana yolladıım okumadınmı bırakmam sızı meleğim
ya msj sana çekeceğime yalnışlıkla ikleme çekmişim tatlım
Bhcg arkadaşlar dün gittiğimde de şu testleri istedi anti hcv
anti hcv anti hıv
anti hıv(bu ikisi bulaşıcı hastalık sanırım bunları ben istedim
ama yaptıramadım eşim saçma sapan konustugu için
şimdi de doktor istedi ) tsh
vitamin b12 hbsag
hbsag heogram
ferritin kan grubu (biliyorum zaten kartım da var)
folik asit tam idrar
hemogram kan şekeri
tam idrar
kırmızı olanları önce yaptırmıstım hatırlarsınız belki, sonuclarını da sizlerle paylaşmıstım bütün degerlerim normaldi sadece ferritin (demir) düşüktü.sizce aynılarını yapmama gerek var mı ? yoksa sadece yaptırmadıklarımı mı yaptırayım ?
özelde hepsini yaptırmaya kalkarsam hepsi heralde 300 ü bulur belki gecer bile.özelden fiyat alıcam
tsh
kan sekeri
anti hiv
anti hcv
bunlar için ama heralde devlette yapırırım o zamanda hepsini tabi.ama merak ettiğim medilife aynur hanımın yazdıgı tahlil kagıdını alıp devlette labaratuvara mı gidicem direk tahlil yaptırmak istiyorum deyip yoksa devletten bi doktordan randevu alıp ona da mı göstercem bu tahlilleri yaptırmak istiyorum yardımcı olun filan mı diycem.nasıl oluyr bu işler.
(sabah yazıyordum bunu ama patron geldi kapatmak zorunda kaldım)
ya kist yapar demi of korktum şimdi doktor verdi gönderdi ya bende başka doktordan randevu aldım beyenmedim o doktoru.adetin 13 üncü gününe denk geliyor doktor randevum.o zamana kadar çatlamamıssa heralde çatlatma iğnesi yapar diye düşünüyom.ama benim ovulasyon testlerine göre erken yumurtluyorum ben yani 11 ci gün falan .bide iki aydır adetim gecikiyo 3-4 gün heralde daha geç yumurtlarım diyorum ama of doktora gidince belli olacak bakalım.
selam kızlar of çok sıcak izindeyim pazartesi iş başı yapıcam nasıl zor geliyo işe gitmek alışınca tatile...kasıklarım ağrıyor yumurtluyor muyum acaba
Kuzucum gördüm ilk mesajını o yüzden öyle yazdımm
Bugün nasılsın.Ne kadar kaldı regliye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?