ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

merhaba kızlar...

ben yeni bebek düşünmeye başladım.ama adet döngülerim düzenli değil.yumurtlama gününü nasıl hesaplayacağımı bilemedim.ovulasyon testi alsam ne zaman yapmam gerektiğini anlayamadım.yardımcı olabilirseniz sevinirim.yaş 30.üstelik çikolata kistim var.doktor hamile kalmanı zorlaştırır dedi
sat ve bat nedir? hiçbişey bilmiyorum nerdeyse
hepinimizin hayırlısıyla bebişleri olsun inşallah bi an evvel...amin

canım öncelikle aramıza hoşgeldin rabbım en kısa zamanda bebiş versın sat:son adet günün bat: ne zaman olacağın örnek:ben 5.temmuz.2012 oldum - 2 ağustosda tekrar olacapım inş. olmam tabı adet döngün düzenli değilse adetden hemen sonra testlere başla testlerdende laboquıck öneririm ayrıca ilk sayfada nasıl kullancağın yazılı bırde çift çizigi silikte olsa gördüğün her günü değerlendir bol şans

canım tekrardan hayırlı olsun inşlhh Allah sonuna kadar devam ettirsin.henüz eşine söylemedin yani ayy ben dayanamazdım herhalde Rabbim inşlh banada nasip eder bu duyguları..

Allah bin kere razı olsun arkadaslarım sizden.rabbim olmayana en kısa zamanda verir inş. kimseye aratmasın.yok daha söylemedim.ben az bucuk anladı zannediyordum ama dünkü yaptıklarımdan sonra iyice umudu kırıldı yawrumun görünce cok sasıracak ama cok sevinemiycek galiba hastaydın nasıl yani sen sen şimdi hamilemisin filan gibi kekeler heralde inş. allahım sana da tüm isteyenlere de nasip eder canım.

allah yardımcın olsun bu sıcakta iş de zor cok tesekkür ederimmm.bi ara kendim bile inanıyordum ama anlatırken de korkuyorum Allahım sen affet sen böyle seyler yasatma bana diyordum.ayyy pasta vardı aklımda ama ondan bekliyordum neyse senin söylediğin süper fikir yazı da yazdırayım :) ne güzel olacak yaa şimdiden heyecan bastı. bebek badisine nerde nasıl bastırtılır ki yaa.hiç bilmiyorum öyle yerler.o da cok güzel olurdu.

günaydın kızlarrr

tsemavi;canım süpersin yaa,iyi uydurmuşsun,az kaldı zaten,3 gün sonra herkes şok olcak

günaydın canımm şükür az kaldı bilse de ona göre davransa diye cok istiyorum bende söylemeyi. hemen ailelere söylemeyi düşünmüyorum bakım da 2. ayımız bitsin ondan sonra inş.

Bhcg arkadaşlar dün gittiğimde de şu testleri istedi anti hcv

anti hcv anti hıv

anti hıv(bu ikisi bulaşıcı hastalık sanırım bunları ben istedim
ama yaptıramadım eşim saçma sapan konustugu için
şimdi de doktor istedi ) tsh

vitamin b12 hbsag

hbsag heogram
ferritin kan grubu (biliyorum zaten kartım da var)

folik asit tam idrar
hemogram kan şekeri

tam idrar

kırmızı olanları önce yaptırmıstım hatırlarsınız belki, sonuclarını da sizlerle paylaşmıstım bütün degerlerim normaldi sadece ferritin (demir) düşüktü.sizce aynılarını yapmama gerek var mı ? yoksa sadece yaptırmadıklarımı mı yaptırayım ?
özelde hepsini yaptırmaya kalkarsam hepsi heralde 300 ü bulur belki gecer bile.özelden fiyat alıcam

tsh
kan sekeri
anti hiv
anti hcv

bunlar için ama heralde devlette yapırırım o zamanda hepsini tabi.ama merak ettiğim medilife aynur hanımın yazdıgı tahlil kagıdını alıp devlette labaratuvara mı gidicem direk tahlil yaptırmak istiyorum deyip yoksa devletten bi doktordan randevu alıp ona da mı göstercem bu tahlilleri yaptırmak istiyorum yardımcı olun filan mı diycem.nasıl oluyr bu işler.

(sabah yazıyordum bunu ama patron geldi kapatmak zorunda kaldım)

yazdıgım gibi cıkmamıs cok karısık cıkmıs yazılar ya of.renklerini sileyim birde bakalım nasıl olcak.

11 inde gittiğimde istedikleri solda dün gittiğimde de sağdaki testler

Bhcg

anti hcv------------ anti hcv

anti hıv ------------anti hıv

vitamin b12---------kan grubu(biliyorum zaten kartım da var)

hbsag-------------- hbsag

ferritin-------------

folik asit ----------

hemogram--------heogram

tam idrar---------tam idrar

---------------- tsh

soldaki cok olanları önce yaptırmıstım hatırlarsınız belki, sonuclarını da sizlerle paylaşmıstım bütün degerlerim normaldi sadece ferritin (demir) düşüktü.sizce aynılarını yapmama gerek var mı ? yoksa sadece yaptırmadıklarımı mı yaptırayım ?
özelde hepsini yaptırmaya kalkarsam hepsi heralde 300 ü bulur belki gecer bile.özelden fiyat alıcam

tsh
kan sekeri
anti hiv
anti hcv

bunlar için ama heralde devlette yapırırım o zamanda hepsini tabi.ama merak ettiğim medilife aynur hanımın yazdıgı tahlil kagıdını alıp devlette labaratuvara mı gidicem direk tahlil yaptırmak istiyorum deyip yoksa devletten bi doktordan randevu alıp ona da mı

Son düzenleme:

Ohh be :) ne de güzel anlatmışsın canım benim.Güzel senaryoda yazmışsın kocişine :)) yaşasın kötülükk Ama az kaldı sevincek nasılsa :)
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Bhcg
anti hcv
anti hıv(bu ikisi bulaşıcı hastalık sanırım bunları ben istedim)
vitamin b12
hbsag
ferritin
folik asit
hemogram
tam idrar

Süper tahlilleri de istemiş.Doğru

Suayımm balım günaydınn.Habersiz bırakma bizi buralarda

mrb canım. ben de yeni başladım testlere, çok kolay ilk sayfada yazıyor zaten nasıl yapılacağı.
benim de adet düzensizliğim var, artık bu testlere güveniyorum inşaat Allahım nasip eder çok bekletmeden hamile kalabilirim bende..

ben 5.günü başladım hemen çok silil çizgi çıktı mesela. silik çizgilerde günaşırı ilişki öneriliyor, çift çizgi olunca da hergün. ben bu ay böyle deneyeceğim bakalım...

canım benım o badıler bebek mağazalarında bulunuyor her yerde var sen yındede tüm tahlıllerını yaptır tekrar devletde yaptır sana verdiği tahlıl kağıtları götür devlete bunları yaptırmak ıstıyorum de yaparlar sonuçları alıp tekrar kendı dr. götür oldumu

kuzucum ben zaten sabah ilk mesaj sana yolladıım okumadınmı bırakmam sızı meleğim

hımm bugün yine avm göründü bana bende anladım ki ultrason fotosunu sade bir bebek badisine bastır :) nerde bastırılır diye ondan sordum.tamam 1 gün izin alıcaz artık napalım kan verdikten sonra hepsini yaptırrım hatta bir iki de ben mi işaretlesem ne :) bedava nasıl olsa ama kağıtta yazanların ne anlama geldiğini bilmiyorum

kuzucum ben zaten sabah ilk mesaj sana yolladıım okumadınmı bırakmam sızı meleğim
ya msj sana çekeceğime yalnışlıkla ikleme çekmişim tatlım

selam kızlar of çok sıcak izindeyim pazartesi iş başı yapıcam nasıl zor geliyo işe gitmek alışınca tatile...kasıklarım ağrıyor yumurtluyor muyum acaba

cok tskler canım. o markayı alacam ok. :)

cnm dr a görünmeden yaptıramazsın onlar bilgisayardan giriyor sen lab.gidiyorsun istek kağıdı bile yok yani ama aile hekimine gidersen sağlık ocağıda çoğu testi yapıypr kadın doğumcuya demen biraz garip olur ben özele gidiyorum diye kızabilir ama aile hekimi yapar aklında bulunsun

canım seni korkutmak için söylemedim ama tedbir olsun çatlayabilirde doktor bana çatladı dedi öbür aya kist oldugunu söyledi başka doktor işini şansa bırakma canım :))

selam kızlar of çok sıcak izindeyim pazartesi iş başı yapıcam nasıl zor geliyo işe gitmek alışınca tatile...kasıklarım ağrıyor yumurtluyor muyum acaba

canım hadi bakalım kesim çatlıyorlar çat çat çatlasın inş. valla bende ölüyorum sıcaktan uyumak istiyorum valla akşam yatarken yatak odanın camlarının hepsinin açıyoruz üstümü örtmeden yatağa atıyorum kendini dün koçiş uyurken sarıldı aman ateş topu sandım hemen elini çektım allah sen bıdı o işi bu sıcakta nasıl yapacaksın of of allah yardımcım olsun canım

Kuzucum gördüm ilk mesajını o yüzden öyle yazdımm
Bugün nasılsın.Ne kadar kaldı regliye

hmm kuzucum görmedin sandım minnoşum son 6 gün kaldı :18::18: ama pek ümidim yok benım yınede rabbım bılır olursa çok güzel bir sürpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…