• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kan testinden de güzel sonuçlar alacaksın merak etme canım benim.:38:Bugünlük bozma ama daha da tutma canım.
Keyifle hamişlikler dilerim:38:

Canım şimdi geldim, artık basbaya bebek olmuş miniğim.İkili testimizde şimdilik sorun yok.Çok düşük riskli çıktı bebeğim.Kan sonucuda cuma çıkacak.Burun kemiği bile oluşmuş miniğimin.%70 erkek ama yanılma payı var.16.haftada net öğreneceğiz.55mm olmuş bu arada.Folikasiti bıraktı doktor elevit ve derrum forta başlattı:)

Merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza:) Sen de en kısa zaman da güzel haberler verirsin inşallah:38:

Adetin düzenliyse erken başlamana gerek yok canım.Kullanma talimanıtında hangi gün diyorsa o gün başla.Bu ay bebek getirsin sana inşallah:)

Etkilemez canım:54:

tamam canım sağol öyle yapayım madem

Sende iyi varsınn can arkadaşımm:38::38::38:
Hayırlısı beraber havalara uçucaz inşallah canım benim.
Sen tekrar ne zaman gidicen doktora fıtıkla alakalı

canım benım bu akşam ankara acile kadın doğum doktorunun verdiği tahlilleri yaptırcam çünkü hasvak tahlillere 98tl. istedi ne gerek var bende bu akşam devlet hastanesının acılınde tanıdığımız var o gel yaptıralım demiş bedava anneme annemle gitcez birde ordada bi göstereyim dr. fıtığı bebeğim c.tesi belli olacak sabah 9:00 da
korkuyorum bu ay hamile kalırım dıye fıtıksam eğer ne olacak :26:cumartesi gidince hepsini soracağım meleğim benım :54:
senı kocaman öptüm yarın görüşürüz kuzucum :3::54:

Test Adı Parametre Adı Sonuç Birimi Referans Aralığı
Beta - HCG 12661 mIU/ml 0 5
Beta - HCG mIU/ml 0.2-1haf 5 50
Beta - HCG mIU/ml 1-2 haf 5 500
Beta - HCG mIU/ml 2-3 haf 100 5000
Beta - HCG mIU/ml 3-4 haf 500 10000
Beta - HCG mIU/ml 4-5 haf 1000 50000
Beta - HCG mIU/ml 5-6 haf 10000 100000
Beta - HCG mIU/ml 6-7 haf 15000 200000
TIPDATA

kızlar sonucum cıktı.sanırım 12661 ne demek bilmiyorum ama bi arkadas kesin hamilesin dedi.bir de siz yorumlayın lütfen

kuzucum günaydın bıtanem :16: benım dr. gittim kadın doğum doktoruna zaten kendisi benım dr. önce çocuk düşündüğüm için altdan kontrol etti çok temiz dedi küçük bir yara var ama hiç bir zararı olmaz dedi tahlil istedi bir sürü birde b12 düşüklüğü için hapa başladık sonra baktı şiş yere bana fıtığa benziyor dedi cerahi bölüme yönlendirdi, baktı ve kasık fıtığı dedi zorlamadan olmuş diyor ama ben hiç birşey yapmadım ultrasonla iyice bakıp emin olalım dedi c.tesi gün verdi bakalım inş. temız çıkar ama şirketden bir arkadaşım hamıleyken bebeğin ağırlığından kasık fıtığı olmuş ama sonra ameliyat omamış bakalım bızımkı ne derecede sen ne yaptım meleğim kesin şuan hastanedesin 2li tarama testini heyecanla beklıyorum bebeğim kalbım sızınle :nazar::38::54:

canım çok sevindim sağlıcakla kucağına al kız oğlan fark etmez eli ayağı düzgün olsun yeter ayyy benım kocişte adidastan yakkabı almıştık bırde baktı bebek ayakkabısı mini minnacık bebeğimiz olursa bu ayakkabıyı kesın alacağım dıyor :34::54:

hoşgeldin tatlım :16: sanada günaydın bu aya dopingle gir oldumu tatılde yaptın hadı bakalım tam gaz :4::4::17: çalışmalar başlasın rabbım bu ay senınde eşininde yüzünü güldürsün tatlım bol şans :34::54:

inşallah canım benim ya bugünden itibaren başlıyorum çalışmalara gün aşırı yapcam bide bu ay çifter çifter yumurtlayım diye ilaç içtim .hepimiz hamile kalalım ay ne güzel olur:emir_bebek::emir_bebek:

TIPDATA

kızlar sonucum cıktı.sanırım 12661 ne demek bilmiyorum ama bi arkadas kesin hamilesin dedi.bir de siz yorumlayın lütfen

waooovvv super sonuç kesinkes hamilesin 5 den sonrası hamile demek zaten senin 12binlerde.maşalllahhhhhhh.
hadi bakalım hayırlısıyla şimdi keseyi bebeği görmede

Canım keyifle yaşa hamişliğini, kötü fikirleride at kafandan.Kötülükleri çekme kendine:38:

Hoşgeldin canım, o halde stressiz çalışmalara başla hemen ve kafada hamişliği kurma sakın.Relax relax :38:

kafada hamişliği kurmadan bir gün bile geçmiyoki...olumsuz etkisi olmaz umarım.bebiş istiyorum bebişşşşşşşşş

waooovvv super sonuç kesinkes hamilesin 5 den sonrası hamile demek zaten senin 12binlerde.maşalllahhhhhhh.
hadi bakalım hayırlısıyla şimdi keseyi bebeği görmede

ohh bende maşallah diyeyim o zaman.çok şükür ya.canım ben hiç bilmiyorum deger filan.ben dgerimi 126 zannettim ne demek oldugunu da anlayamadım gerci de :D inş. bakalım yarın doktor hanım tenezül ederse bende merakla bekliyorum.

harika çok sevindim .böyle güzel haberler almak çok güzel darısı tüm isteyenlerin başına

cok saol canım.cok tesekkürler.aminnnnn inş. rabbim tüm isteye kardeşlerime hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsinnn.şu mübarek günler hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin isteyen herkesin bebişi olsun

TIPDATA

kesin hamilesin başka söze gerek yok...keseyide en kısa zamanda görmeye git...oh oh geliyo bebiler

kesin hamilesin başka söze gerek yok...keseyide en kısa zamanda görmeye git...oh oh geliyo bebiler

cok saol canım valla içim öyle rahatladıki şüküler olsun rabbime.of ya doktor benle ilgilenmiyor kime gitcem benn.neyse son kez gideyim de bu sefer nasıl davranıcak bakım bi.darısı en kıza samanda sana olsun inş. canım

cok saol canım valla içim öyle rahatladıki şüküler olsun rabbime.of ya doktor benle ilgilenmiyor kime gitcem benn.neyse son kez gideyim de bu sefer nasıl davranıcak bakım bi.darısı en kıza samanda sana olsun inş. canım

inşallah darısı başıma olur :emir_bebek::emir_bebek: doktoru beyenmediysen hemen değiştir boşver bazıları cok ilgisiz ya bir iki farklı doktora git bulursun zaten iyisini

inşallah darısı başıma olur :emir_bebek::emir_bebek: doktoru beyenmediysen hemen değiştir boşver bazıları cok ilgisiz ya bir iki farklı doktora git bulursun zaten iyisini

baylikdüzünde medilifeye aynur hanıma gittim basından savar gibi iş yaptı.hatta bu ayın 11 inde gitmiştim adetin yakın 3 günü gel hormonlarına bakarız demişti.şükür hala adet filan yok :1: bir de alttan muayene etti ufak kistlerin var ve sağda yumurtan var demişti ama adetimin 27.günüydü galiba bebişin kesesi yada olusumunu yumurta zannetti.o adetin yakın dediği için hiç umudum yoktu .dünde gittim asistanına anlattım durumu kandan test istiycem diye yanına cagırmadı kagıdı yazmıs göndrrdi.cok ısınamadım.burcu hanım tatildeymiş o dönsün bir de ona gideyim bakalım

baylikdüzünde medilifeye aynur hanıma gittim basından savar gibi iş yaptı.hatta bu ayın 11 inde gitmiştim adetin yakın 3 günü gel hormonlarına bakarız demişti.şükür hala adet filan yok :1: bir de alttan muayene etti ufak kistlerin var ve sağda yumurtan var demişti ama adetimin 27.günüydü galiba bebişin kesesi yada olusumunu yumurta zannetti.o adetin yakın dediği için hiç umudum yoktu .dünde gittim asistanına anlattım durumu kandan test istiycem diye yanına cagırmadı kagıdı yazmıs göndrrdi.cok ısınamadım.burcu hanım tatildeymiş o dönsün bir de ona gideyim bakalım

haha o nasıl dokto ya bence hiç gitme bida ona.bebek oldugunnu anlamamış bile.başka doktormu yok boşver.kıymetli bebişleri ilgisiz doktorlara bırakmayalım.dikkat et kendine eşine söyledinminasıl bi tepki verdi

haha o nasıl dokto ya bence hiç gitme bida ona.bebek oldugunnu anlamamış bile.başka doktormu yok boşver.kıymetli bebişleri ilgisiz doktorlara bırakmayalım.dikkat et kendine eşine söyledinminasıl bi tepki verdi

haklısın valla yaa.zaten deli etti beni kadın.eşime daha söylemedim.29unda evlilik yıldönümümüz.o güne kadar öğrenmezse inş. o gün söylemeyi düşünüyorum.

günaydın kızlar dünkü konusmalar silinmiş galiba cok tuhaf neyse nasılsınız bugün ?

Back