ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Sağol canım. İnşallah meleğin sana gelmeye hazırlanıyordur. Bu ay olmazsa canını sıkma Rabbim hiç ummadığın anda bebişini gönderir sana. Ayın 24 ünü bende heyecanla beklicem 2 gün kalmış zaten ama ben 2 gün kala yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı. Hakkında hayırlısı olsun.

kızlar merhaba tatil bitti eve döndüm bide reglimide oldum tam tatilde...bu ay umarım bebişi yakalarım

Kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn bakın sizinle ne paylaşacağım

Eklentiler

• $558252_366131540123066_577113145_n.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $487656_366132023456351_405896160_n.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 34
Kuzucum dualarım seninle sen hiç merak etme.Hiç bişeycik çıkmayacak
Telden mesaj çek kuzu.Ben seni dürterim yarın sen meraklanma
Hayırlı haberlerini bekliyorum kuzucum aklım ve dualarım seninle

kuzucum günaydın bıtanem benım dr. gittim kadın doğum doktoruna zaten kendisi benım dr. önce çocuk düşündüğüm için altdan kontrol etti çok temiz dedi küçük bir yara var ama hiç bir zararı olmaz dedi tahlil istedi bir sürü birde b12 düşüklüğü için hapa başladık sonra baktı şiş yere bana fıtığa benziyor dedi cerahi bölüme yönlendirdi, baktı ve kasık fıtığı dedi zorlamadan olmuş diyor ama ben hiç birşey yapmadım ultrasonla iyice bakıp emin olalım dedi c.tesi gün verdi bakalım inş. temız çıkar ama şirketden bir arkadaşım hamıleyken bebeğin ağırlığından kasık fıtığı olmuş ama sonra ameliyat omamış bakalım bızımkı ne derecede sen ne yaptım meleğim kesin şuan hastanedesin 2li tarama testini heyecanla beklıyorum bebeğim kalbım sızınle

canım çok sevindim sağlıcakla kucağına al kız oğlan fark etmez eli ayağı düzgün olsun yeter ayyy benım kocişte adidastan yakkabı almıştık bırde baktı bebek ayakkabısı mini minnacık bebeğimiz olursa bu ayakkabıyı kesın alacağım dıyor
kızlar merhaba tatil bitti eve döndüm bide reglimide oldum tam tatilde...bu ay umarım bebişi yakalarım

hoşgeldin tatlım sanada günaydın bu aya dopingle gir oldumu tatılde yaptın hadı bakalım tam gaz çalışmalar başlasın rabbım bu ay senınde eşininde yüzünü güldürsün tatlım bol şans

canım benım tebrık ederim sağlıcakla kucağına al bebişini sen kesin hamişsin artık rabbım senıde bebeğinide korusun bak o kadar stres yaptın kendine sonuç pozitif artık kafanı boşalt ve rahat bır sekılde bebişine odaklan

kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn bakın sizinle ne paylaşacağım

tarih yazılı olanı 5-10 dk sonra cektim.allahım içimde cok değişik duygular var.heyecanlıyım.mutluyum. Bir de korkuyorum test yanlış sonuc verdiyse diye de.kan testi için sabırsızlanıyorum.

canımm bu sabah şeytan mı dürttü nedir kalktım yaptım ve damlatır damlatmaz ikisi de belirdi.şimdi ben hamile miyim.sabahtan beridir içimde bir coşku çok değişik ama korkuyorum da test yanlış sonuc verir mi diye ama test bozuk olsa gebeyken negatif gösterebiliyor ama pozitif gösteren bozuk test hiç duymadım. Inş. Bozuk filan değildir

Canım keyifle yaşa hamişliğini, kötü fikirleride at kafandan.Kötülükleri çekme kendine

Sağlıklı olsunlar ve güzel haberler getirsinler inşallah.

Hoşgeldin canım, o halde stressiz çalışmalara başla hemen ve kafada hamişliği kurma sakın.Relax relax

Canımmm tebriklerrr :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Suayım canım büyük bir sıkıntı olmamasına çok sevindim hayatım.Zaten bişey olmayacağını biliyordum inan
Biraz rahatla kuzucum çok stres yaşadın bu sıralar,doktorun neler diyeceğini merakla bekliyorum.Habersiz bırakma beni.

Ben daha gitmedim, 11,20de muayne.Kan testini de dışarda yaptırıcam zaten.Hemen sonuçlar çıkmayabilir.

çokkk teşekkür ederim şuayım balım.amin inş. Sağlıklı olsun da testi görür görmez allahım bebişim varsa sağlıklı evlat ver bana nolur dedim.evet baya bi düşünür olmuştum.25 inde yapacaktım ama dayanamadım.inş. Rabbim tim isteyen herkese nasip eder.rabbim büyük kimsenin kucağını boş bırakmasın.mübarek günler hürmetine herkese bebiş nasip etsin inş.

canımmm tebriklerrr :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah

çok teşekkür ederim belfüzüm.allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.

Ama kan testini elime almadan tereddütte kalıcam.inş. Bugün yaptırabilirsem cok rahatlayacağım.

Bir de bişey sorucam.ben bugün niyetliyim.sizce tutsam zarar olur mu bebiş varsa yani.bozsam mı aceba ?

canım sana da geçmiş olsun.inş. önemli bişey değildir.allah şifanı versin.

bacımm tebrik ederim beni hatırladın mııııııı umudumuz aralık ayında tanışmıştık,sonra sabredenler kulübünde biraz yazıştık sonra sen bi süre gelmedin,koptuk,şimdi burda görünce çooookkk sevindim rabbim tamamına erdirsin,hayırlı olsun canımm ben de seninle çıkmıştım bu yola,henüz bişey yok bn de umarım benim de zamanım gelmiştir artık,dualarını esirgeme olur mu taze anne bu ay özel bişey yaptın mı gebe kalmak için?????

canım benim hatırladım tabiiii.gecenlerde seni burda gördüm yazdım nasılsın egemn diye ben yazana kadar sen cıkmışsın.çok saol aminn inş.Allah razı olsun Rabbim isteyen tüm kardeşlerime versin inş. kimseye aratmasın.RABBİM SANA DA HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞ.HALA İÇİMDE TEREDDÜT VAR YA TEST BOZUK FİLAN DEĞİLDİR İNŞ. YANLIŞ DEĞİLDİR İNŞ. SONUÇ.
İKİ AYDIR BAL TARCIN ÇÖREK OTU KARISIMINDAN YEDİM FIRSAT BULDUKCA.İDRAR YOLLARIMDA ENFEKSİYON VARDI ONUN İÇİN MAYDONOZ BUHARINA OTURDUM.MAYDONOZ BUHARI İÇERİYİ TEMİZLİYOR.İÇERİ TEMİZ OLUNCA BEBİŞ TUTMASI COK DAHA KOLAY OLUYORMUS BELKİ ONUN ETKİSİ OLDU.SANA DA TAVSİYE EDERİM.BİR DE OVULASYON TESTİ ALDIM.GERCİ ONDA HİÇ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEDİM AMA 15.16. GÜNLER DİĞER GÜNLERE NAZARAN KOYULAŞMA OLMUŞTU O GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİK.ÖYLE İŞTE.

kuzucum benım teşekkür ederim tatlım benı haberdar et inş. güzel haberlerini baklıyorum mınnosum

canım sana da geçmiş olsun.inş. önemli bişey değildir.allah şifanı versin.

teşekkür ederim canım hayır orucunu bozma rabbımin izniyle hiç birsey olmaz bebişine
o korur onu sen içini ferah tut ve test bozukmu dıye düşünme hamişsin işte kandada hamiş cıkacaksın çünkü hamilelik testleri kolay kolay yanıltıcı olmaz

teşekkür ederim cvp için bekliyordum ne zaman yazacaksınız diye.bozmam gerekir mi bozsam günah olur mu diye.oh be içim rahatladı.inş. kanda da iyi bir değer cıkar da rahatlarım.şu doktoru bi arayım bugün gel der mi.sevgili doktorum da adetin yakın görünüyor 3. günü gel hormonlarına bakalım demişti.diğer doktorlar tatilden dönsün değişitircem kadın beni başından savdı resmen ya.bi de yumurtan var dediğinde aceba o bebişin kesesi miydi ? adetin 27.gününde görmüştü 27.günde yumurtlama mı olur demi.o yumurta zannetti belki de.neyse inş. bugün veririm de cıkar iyi bişey

ayy canım arada girip bakıyorum buraya da hiç yazmadım,yazdığını da görmedim kusura bakma duana kocaman amiiiiinnn diyorummm canım gönlünü ferah tut,test bariz positif hamilesin kesin yani değerin güzel artmış ki koyu çıkmış çizgi rabbim tamamına erdirsin ben de sürekli doktor kontrolündeyim adete 10 gün kala kahverengi akıntı başlıyo bende,adete kadar hergün artıyo ve rengi koyulaşıyo adet günü de kanamaya dönüyo doktora gittim ilaç verdi kullandım bi işe yaramadı ben de doktorumu değiştirdim,az önce geldim doktordan kültür aldı,sonuca göre antibiyotik vercekmiş,rahim temiz,enfeksiyonun yok dedi(kahverengi akıntı kokmuyo ve kaşıntı yapmıyor),cuma günü test sonucunu alcam ona göre ilaç kulllancam,yumurtlamada sorun yok,ben de aldım ovulasyon testi,koyu çizgiyi görüyorum,değerlendiriyoruz ama olmadı şimdiye kadar,inşallah bundan sonra olur,rabbimin takdiri,ramazan ayı bitsin de olmazsa ben de başlarım bal-tarçın-çörek otuna bu arada rabbim oruçlarını kabul etsin,hayırlı ramazanlar hepinize

canım ne güzel bebişinde senınle oruç tutyor ama sen kan sonucunu alınca istersen tutma ondan sonra ayrıca dr. yan ılma payı olabılır dediğin gibi keseydşi belkide o maşallah süpanallah dikkat et kendine ar diğer dr. baksın bi hemen gidersin

bu arada sizlere selam vermeyi unuttum arkadaşlar,sazan gibi atladım topiğinize ben tsemavinin arkadaşıyım,sizleri hep takip ediyodum ama yazamadım hiç nedense,bundan sonra burda da takılmak isterim,rabbim hamile arkadaşlarımızın gebelikle hayırla ve sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah bizleri de daha fazla bekletmesin inşallah

amin canım aminn inş. rabbim tüm isteyenlere verir.isimlerinizi yüzlerinizi bilmesemde Rabbim tüm isteyen mümin kardeşlerime ver dualarını kabul et diyorum.inş. kanda da cıksa da oh be desem amin inş.hepimiz sağlıcakla kavusalım yawrucuklarımıza.
Allah allah ne demek oluyormus ki o akıntı.sebebini söylemedi mi nerden geliyor o ?iyi şükür edelim yine rahimde bişey yok yumurtlama da varsa olur inş. sen hiççç canını sıkma gülüm.Rabbim bir an önce meleğini versin sana.bu arada eşinde doktora gitti mi ?

evet az önce bende öyle düşündüm.büyüyünce anlatırım artık ikimiz oruc tuttuk filan diye aksamı sabırsızlıkla bekliyorum hemen cıkıyormu aceba söylerler mi hemen ?

eşimin haberi yok ilk size söyledim 29 unda 1.yıl dönümümüz bizim o gün mü söylesem aceba ? bundan güzel hediye mi olur demi.

aminn inşallah canım doktor önemli bişey değil,kafana takma dedi.neden oluyo diye sorduğumda güldü,evli kadınlarda olur dedi,büyütülecek bişey değil korkma dedi..doktora güveniiyorum kendisi doçent eşim bi sperm testi yaptırdı değerleri normal çıktı görünürde sorun yok:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…