- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.461
kızlar bende bu ay ovulasyon testi yapmak istiyorum gitti gidiyorda vula diye marka var çok uyduruk mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meleğim herkes hissetmeye bilir bitanem sen kımseye bakma yer değiştirir bebek çok normal yavaş yavaş yukarı çıkıyor ya ondan kuzucum için rahat olsun canımıniçi
teşekkürler canım inş. güzel haberler veririm ama ümidim bu ay kuzum koçiş çok hasta inş. birdahakı aya
Canım nerelerdesin nasıl gidiyor çalışmalar ne alemde bakalımÇay içmeye devam mı? Biz büyüyoruz şimdilik bakalım:)
Darısı sizlere inşallah canımcımm
Suayım valla iyi ki varsınn meleğim ya:) Çok seviyorummm seni çokk
kızlar bende bu ay ovulasyon testi yapmak istiyorum gitti gidiyorda vula diye marka var çok uyduruk mu
canım ben onu hiç kullanmadım ama laboquıck diye bi marka var onu kullanıyorum kullanımıda kolay tavsiye ederim :)
canım ya bir haftadır midem agrıyo yatıyodum arada girip size bakıyodum moralim bozuk çalımalara başlamak istiyorum artık kistler gitsede benimde bebeşim olsa (
Hiç duymadım valla canım.Sen diğer testten al bence.
Geçmiş olsun canım benim.Ama moral bozmak yok unutmaHayırlısıyla olcak kuzucumm, gidecek kistlerde sen hiç merak etme
Canım nerelerdesin nasıl gidiyor çalışmalar ne alemde bakalımÇay içmeye devam mı? Biz büyüyoruz şimdilik bakalım:)
Darısı sizlere inşallah canımcımm
Suayım valla iyi ki varsınn meleğim ya:) Çok seviyorummm seni çokk
canım benim bidahaki aya birlikte hamiş kalırız inşallah ramazan bize ugurlu gelsin
tamam canım bende sizinkilerden alcam kaç olanından alyım adet biter bitmez yapayım yoksa benim adetim düzenli o tarihlere göre mi yapayım hiç bilgim yok bu konu hakkında ısmarlıcam ben 20 tane olandan ısmarlayıcaktım ama yeterrli mi nabayım
arkadaşlar ya alt karnımda hafif kasılmalar ve küçük batmalar oldu yarın sabah test yapsam mı aceba cok merak ediyorum.hem testim de var daha 5 tane yapım mı napım ?
İsterse fazla al canım.Adet siklusun düzenliyse eğer kullanma talimatında belirtilen günde teste başlaman en ideali.
Hergün aynı saatte ve ilk idrar ile yapmamalısın.Çünkü yanıltıcı olabilir.Silik çizgi koyulaşmaya başladıktan sonra çalışmalara başla derim
Canım yumurtlam günün üzerinden ne kadar geçti ve test yapcaksan kan testi yaptır.
Yada ovü testin varsa idrarını 3 saat tutup yap bi bakalım.
Öyle mi diyorsun canım ama yumurtlasam testte cift çizgi görürüm dimi ben gene testlere devam mı edim ki :26:canım sen özellikle 21-22-23 günleri muhakkak değerlendir birde 30 günden geç adet göreller dr. kontrolunde hamıle kalıyorlar onlar yumurtlama gününü iyi tesbit ediyor ama inş. rabbım bu ay sana bebiş nasip eder bol şanslar
çok geçmiş olsun .konuyla alakalı olmayacak ama bir sey danışmak isterim.bende mart ayında dış gebelık yaşadım benımde iğne ile sonlandırıldı.
rahım filmi çekildin mi yada farklı bir şey yaptırdın mı tekrar hamilelik düşünmeden once.
inşallah sağlıkla hamile olur sağlıkla bebişlerimizi alırız.amin
düzenli canım 29 günde adet oluyorum 20 tane yeteli mi birde silikte olsa yapalım mı cavabı geç yazdım ilk sayfalardan itibaren okumaya başladım anlamak için
kızlar
2. çizgim çok silik çıktı gebelik testinde..
antibiyotik kullanıyorum boğaz enf. var..
ama içim ve vücumdaki garip belirtiler hamile old. söylediği için erkenden tesy yaptım pazrtsi bekiyordum adetimi..
haftasonu bi daha yapıcam inşallah koyulaşır ve sağlıklı bi bebek gelir isteyen herkese..
Öyle mi diyorsun canım ama yumurtlasam testte cift çizgi görürüm dimi ben gene testlere devam mı edim ki :26:
günaydın kızlar? nasılsınız. bende başlamıştım bua ay ovu. teste ve dün gece 15. gündü yaptım önce tek çizgiydi ve bende çöp attım..3-4 saat sonra çöpe bişe atarken bi baktım 2 çizgi olduğunu gördüm:))) ay bi hoş oldum yaa... Allah nasip ederse çalışmalara başlıycaz bu akşam gün aşırı yapıyorum ovu. testi elimde fazla yok bakalım hayırlısı artık
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar hepinize topiğimiz bol bebişli olsun
belfücüm sana ve yiğenımede günaydın 2 test yarın değil mi
günaydın canım bol çalışmalı günler canım
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar hepinize topiğimiz bol bebişli olsun
sanada hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar.Rabbim bu güzel güde hepimizin dualarını kabul etsin inşlhh