• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydınn kızlar,
Ramazan hepinize hayırlı gelsin ve bebişlerinize kavuştursun inşallah.

Suayım balım sana da hayırlı ramazanlar:38:Kocişin nasıl oldu, umarım geçmiştir rahatsızlığı kuzum.
Kuzucum 2li test ptesi.Doktor değiştirdiğim için mecbur haftaiçine aldım.
Hakkımızda hayırlısı balımm:38:

iyi canım benım bu sabah işe başladı kuzucum :16:
ama canım çok sıkıldı bu sabah kuzucum kasığımın sol tarafında aşadı doğru bikini bölgesinde sabah kalktığımda bir sertlık fark ettim sağ tarafıma göre bırazda şiş bastırınca ağrıyor ne olabılır acaba çok korkuyorum bir günde çıktı kötü birşey değildir değilmi :14: :14: :14:
kocişede gösterdim oda fark etti
tatlım inş. pazartesi güzel hebrlerle gelirsin :54:

iyi canım benım bu sabah işe başladı kuzucum :16:
ama canım çok sıkıldı bu sabah kuzucum kasığımın sol tarafında aşadı doğru bikini bölgesinde sabah kalktığımda bir sertlık fark ettim sağ tarafıma göre bırazda şiş bastırınca ağrıyor ne olabılır acaba çok korkuyorum bir günde çıktı kötü birşey değildir değilmi :14: :14: :14:
kocişede gösterdim oda fark etti
tatlım inş. pazartesi güzel hebrlerle gelirsin :54:

Kuzucum ovülasyon günün geçti mi peki, acaba bişeyler oluyor olabilir mi?

günaydın arkadaşlar.Ramazanınız ve cumanız hayırlı olsun. mübarek günler hürmetine inş. Rabbim tüm isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder.

Canım yumurtlama günün üzerinden ne kadar geçti ve test yapcaksan kan testi yaptır.
Yada ovü testin varsa idrarını 3 saat tutup yap bi bakalım.

yumurtlama günümün üzerinden daha 10 gün geçti :( yani aslında anormal bir durum var burda ama anlayamıyorum valla. 35 güne kadar normal sayılıyor ya benim bugün 35.günüm bu gün.geçen ay 15 inde olmuştum bugün hala bişey yok.inş. bebek vardır ama ya sorun varsa ondan olmuyorsa.
yumurtlamam baya geç oluyor doktorun dediğine göre. 27. günde yumurtam vardı.bilmiyorum adette mi sorun var yoksa gebelik oluşmuşmudur.yada bu ayki adet günümü ayın kaçı olarak düşeneyim.doktorun yanlış görme ihtimali yoktur heralde değil mi.
ha bu arada bu sabah test yapmadım.negatif cıkarsa moralim bozulur az daha bekleyim dedim.

günaydın arkadaşlar.Ramazanınız ve cumanız hayırlı olsun. mübarek günler hürmetine inş. Rabbim tüm isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder.

yumurtlama günümün üzerinden daha 10 gün geçti :( yani aslında anormal bir durum var burda ama anlayamıyorum valla. 35 güne kadar normal sayılıyor ya benim bugün 35.günüm bu gün.geçen ay 15 inde olmuştum bugün hala bişey yok.inş. bebek vardır ama ya sorun varsa ondan olmuyorsa.
yumurtlamam baya geç oluyor doktorun dediğine göre. 27. günde yumurtam vardı.bilmiyorum adette mi sorun var yoksa gebelik oluşmuşmudur.yada bu ayki adet günümü ayın kaçı olarak düşeneyim.doktorun yanlış görme ihtimali yoktur heralde değil mi.
ha bu arada bu sabah test yapmadım.negatif cıkarsa moralim bozulur az daha bekleyim dedim.

Canım 10.gününse eğer 4 gün daha bekle.Eğer gelmezse doktora gidersin hemen.
Ve kötü bişey mi var diye düşünme hemen.Dur he:38:

kuzucum ovülasyonla alakalı olduğunu sanmıyorum öğlen dr. 100 yılhastanesine gitcez arkadaşımla çok fazla şişti çünkü

Canım ya kesin haber ver bana :44:Meraklandım şimdi çokk

ah canım geçmiş olsun.Doktor gerek duymadı.Bir çoğu gerek duymuyor.6 Ay korunma dedi.:49: bir şekilde bekliyorum dedi.Beklemedeyiz bakalım.Rabbim senide sevindiriri inşallah iş dış gebelik geçirdikten sonra başlıyormuş.Korununca sorun yok kafayı takmıyorsun bitince başlıyor işte yine:(

rahim filmi çekilmes gerektiğini söyledi banada birkaç dr bende ou yaptırdıktan snra bebek için başlıcaz.
ama dediğin gibi korunurken aklına gelmiyor ama korunmadıgında da gene telaş yapıyor ınsan .
sağlıkla bebişlerimiz olsun inşalllah.

bekle diyosun yani.of yaa gelecekse gelse kırmısılar yada biran önce öğrensem hamişsim.cok stres basıyor valla

Canım ya kesin haber ver bana :44:Meraklandım şimdi çokk

kuzum dr. gittim tansiyonumu ölçtüler bıraz düşük dedi oda sanırım sabah çok üzüldüm ondandır gösterdim kadın doğum dr. görünceksin dedi yarın sabah 11:15 randevu aldım kendı doktorumdan bakalım inş. birşey çıkmaz kuzucum aslında dün ilşki sonrası ayaklarımı havaya dıktım anı hareket yapmış olabılırmıyım bılemıyorum bugün 16 günüm benım :25:

kuzum dr. gittim tansiyonumu ölçtüler bıraz düşük dedi oda sanırım sabah çok üzüldüm ondandır gösterdim kadın doğum dr. görünceksin dedi yarın sabah 11:15 randevu aldım kendı doktorumdan bakalım inş. birşey çıkmaz kuzucum aslında dün ilşki sonrası ayaklarımı havaya dıktım anı hareket yapmış olabılırmıyım bılemıyorum bugün 16 günüm benım :25:

Sabah ne oldu ki canım hiç bişey demiyorsun bana :47:
Yarın bana haber ver ama

canım geçmiş olsun hayırdır senin neyin var ne oldu belin filan mı tutuldu?

Sabah ne oldu ki canım hiç bişey demiyorsun bana :47:
Yarın bana haber ver ama

kuzucum olurmu hiç meleğim bizimki dün illa belkı tutar dıye yakınlaşma oldu neyse bende akşam duş almadım çok uykum vardı tabı bırazda ayakları havaya diktik sabah duşa kalktım duşta fazk ettim tam bikini bölgesinde şişlik var bastırdım ağrıdı sonra korkum sefere gösterdim oda hemen dr. git dedi neyse içime kurt düştü çünkü akşam hiçbirsey yoktu kuzucum işe geldim lavaboya gittim hala şiş sankı bıraz daha buyumuş bende ağladım bızım işten arkadaş öyle yemeğinde benı dr. götürdü tansıyonumu ölçtü biraz düşük çıktı sanırım üzülmemden dolayı dr. benım yapabileceğim birsey değil kadın doğum doktoruna göster dedi bende yarın kendı doktoruma gideceğim ama çok korkuyorum :25::14::14:

kuzucum olurmu hiç meleğim bizimki dün illa belkı tutar dıye yakınlaşma oldu neyse bende akşam duş almadım çok uykum vardı tabı bırazda ayakları havaya diktik sabah duşa kalktım duşta fazk ettim tam bikini bölgesinde şişlik var bastırdım ağrıdı sonra korkum sefere gösterdim oda hemen dr. git dedi neyse içime kurt düştü çünkü akşam hiçbirsey yoktu kuzucum işe geldim lavaboya gittim hala şiş sankı bıraz daha buyumuş bende ağladım bızım işten arkadaş öyle yemeğinde benı dr. götürdü tansıyonumu ölçtü biraz düşük çıktı sanırım üzülmemden dolayı dr. benım yapabileceğim birsey değil kadın doğum doktoruna göster dedi bende yarın kendı doktoruma gideceğim ama çok korkuyorum :25::14::14:

Canım ya :( anlattıklarına göre bişey olmaması gerek aslında.Anormal bi durum yok gibi görünüyor.
Lütfen korkma hiç bişeycik olmadığını öğrenip geleceksin :38::38::38:
Yarın bana hemen msj atacaksın unutma:38::38::38::38:

Canım ya :( anlattıklarına göre bişey olmaması gerek aslında.Anormal bi durum yok gibi görünüyor.
Lütfen korkma hiç bişeycik olmadığını öğrenip geleceksin :38::38::38:
Yarın bana hemen msj atacaksın unutma:38::38::38::38:

kuzucum bana dua et yarın inş. birsey cıkmaz meleğim ben 2 gün yokum sana ancak p.tesi yazarım nasıl yazayım başka :54:

kuzucum bana dua et yarın inş. birsey cıkmaz meleğim ben 2 gün yokum sana ancak p.tesi yazarım nasıl yazayım başka :54:

Kuzucum dualarım seninle sen hiç merak etme.Hiç bişeycik çıkmayacak :38:
Telden mesaj çek kuzu.Ben seni dürterim yarın sen meraklanma:38::38::38::38:
Hayırlı haberlerini bekliyorum kuzucum aklım ve dualarım seninle:38:

calista nasılsın nasıl gidiyor hamişlik ?

sağol canımmm :16: iyi gibi şimdilik benim mide bulantılarım sabah yok ama öğleden sonra artış gösteriyo akşama fena oluyorum. Eşim dün ciciler almış hediye çok mutlu oldum. Bebek yolda yazan tişörtler varya bide ondan almış öyle şirin ki :16: İki gündür karnımda sancı oluyor ozaman çok korkuyorum bişey mi oluyor diye. İnan tuvalete gitmeye korkuyorum ya kan görürsem ya olumsuz birşey olursa filan diyede düşünmekten psikolojim bozuldu. Herşeyin hayırlısı olsun meleğimi çok merak ediyorum. :49::49: Sende ne var ne yok gelmedi dimi kırmızılar :emir_bebek:

Kızlar selam. Dün ikili test için kan verdim. Cuma günü alacağım sonucu. Doktorun biri erkek gibi sanki dedi. Diğer bir doktor 4 boyutlu ultrasonda baktı büyük olasılıkla kız dedi. öğrenemedim kesin olarak bebişimin cinsiyetini:) Görümcem ikiz bebişlerini perşembe günü dünyaya getirdi bebişlerle uğraşıyoruz:)) sizde ne var ne yok birkaç gündür takip edemiyorum forumu.

sağol canımmm :16: iyi gibi şimdilik benim mide bulantılarım sabah yok ama öğleden sonra artış gösteriyo akşama fena oluyorum. Eşim dün ciciler almış hediye çok mutlu oldum. Bebek yolda yazan tişörtler varya bide ondan almış öyle şirin ki :16: İki gündür karnımda sancı oluyor ozaman çok korkuyorum bişey mi oluyor diye. İnan tuvalete gitmeye korkuyorum ya kan görürsem ya olumsuz birşey olursa filan diyede düşünmekten psikolojim bozuldu. Herşeyin hayırlısı olsun meleğimi çok merak ediyorum. :49::49: Sende ne var ne yok gelmedi dimi kırmızılar :emir_bebek:

ohhh maşallah.Allahım sağlık versin sana ve bebişine.inanmıyorum yaa eşin cok düşünceli.o tarz tişörtleri cok begeniyorum bende.benimki de akıl edermi aceba ?:31:cok fazla takılma.Allahın izniyle bişey olmaz bebişine o sana tutundu artık.tamam dikkat et ama sürekli düşünme.beslenmene dikkat et.bol proteinli gıdalardan ye.bebiş sağlıklı sıhhatli olsun inş..bende daha bişey yok.belim cok agrıyor sanki adet olcam gibi ama umudumu yitirmek istemiyorum hiç olumsuz düşünmek istemiyorum.24 ünü bekliyorum bakalım.ayın 10 unda yumurtladım ya 14 gün geçmesini bekliyorum üstünden bakalım gelmezlerse inş. test yaparım.inş. vardır.

Back