- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.341
Günaydın canım,
Çok sevindim, umarım tahlillerde de bi sıkıntı çıkmaz.Ama bana his olarak bişey çıkmayacak gibi geldi.
Sağlıkla çalışmalara devam et canımm
tatlım geçmiş olsun soğan suyuda maydanoz suyuda gerçekten çok faydalı bak ne güzel bir haber bu artık enfeksiyonun kalmadı
sıra güzel bebiş haberlerinde inş. bu arada bende sağlık ocağında hamileyken birsürü tahlil yaptırdım çalıştığım için annem gidip aldı sonra sonuçları dr. götürdüm senınde yakının yada ailen varsa onlar gitsin kuzum hem iştede sıkıntı olmaz dr. saat kaça kadar orda olduğunu öğren iş çıkışı git
ÇOK TEŞEKÜR EDERİM.EVET GERCEKTEN COK FAYDALI OLUYOR.EĞER ADET OLURSAM SOĞAN SUYU VE MAYDONOZ SUYU İÇİCEM.BAL TARCIN ÇÖREK OTUNA DÜZENLİ BAŞLIYCAM.BAŞKA NE YAPMAM GEREKİYOR BİLMİYORUMİNŞ. HAMİŞ KALIRSAM ZATEN İŞTEN CIKICAM BOL BOL YÜRÜYÜŞ YAPICAM.BURDA AİLEM AKRABAM KİMSEM YOK.EŞİMİN ABİSİ ABLASI VAR ONLARDA ÜMRANİYEDELER.AMCALARI BAHÇELİEVLER VE GÜNGÖRENDELER.BİR BİZ BÖYLE UZAK KALDIK HERKESTEN İYİ OLUYOR BİR YONDEN AMA BÖYLE DURUMLARDA YAKIN ARANIYOR
arkadaşlar kafam cok karısık siz olsanız ne yapardınız ne olur bişey deyin.180 az değil ama sağlıkocagında ugrasıp durucam filan aile hekimliğini buraya aldırcam, sabah gidip vercem, işe gec kalıcam etcem derken bi sürü iş.hem bu doktorla akşamda görüşürüm heralde.ben 17:20 de cıktım benden sonra girecekler vardı hala.ben 5 bucukta gitsem bakar heralde.tahlilleri de beş bucuktan sonra yaptırabiliyordum.parayı verip böyle mi yapsam iyi aceba.kafam çok karıstı yaa
birde şu yumurta olayında bana bişey söyler misiniz ! sağda büyümüş yumurtam varmış.çatlıycak gebeliğe hazırlık demek mi bu yoksa kullanılmaz atılacak olan demek mi ?
Canımcım hiç olur muNeden anlatmak istemeyeyim.Şükürler olsun iyiyiz, herşey olağan devam ettiği için bişey demiyorum.
Daha minnak hem, halsizliklerim olmasa hamileliğimin farkında bile değilim.Olağan hayatımdan hiçbir farkı yok.Durumu tam idrak etmem tekmelerle olur heralde.
Aklına sakın böyle şeyler getirme.Beni üzme
arkadaşlar kafam cok karısık siz olsanız ne yapardınız ne olur bişey deyin.180 az değil ama sağlıkocagında ugrasıp durucam filan aile hekimliğini buraya aldırcam, sabah gidip vercem, işe gec kalıcam etcem derken bi sürü iş.hem bu doktorla akşamda görüşürüm heralde.ben 17:20 de cıktım benden sonra girecekler vardı hala.ben 5 bucukta gitsem bakar heralde.tahlilleri de beş bucuktan sonra yaptırabiliyordum.parayı verip böyle mi yapsam iyi aceba.kafam çok karıstı yaa
birde şu yumurta olayında bana bişey söyler misiniz ! sağda büyümüş yumurtam varmış.çatlıycak gebeliğe hazırlık demek mi bu yoksa kullanılmaz atılacak olan demek mi ?
tamam meleğim ne bileyim ben üzülürüm diye bassetmıyorsun sandan çünkü kaç kez sorduysam cvp vermedin bende öyle düşündüm
tamam sen üzülme kıyamam ben sana
tama ozaman inş. tekmelerini hissettiğinde yazarsın ne yapalımsağlıkla büyüsün minnoşum
tatlım ınan bu konuda bir bilgim yok ama sanırım yumurtan büyüdüyse çatlamak üzeredir sen yınede değerlendir günleri
Kuzucum benim adamdan alıştım heralde, pek bahsetmemeye bizim ki hoşlanmıyor.
Özellikli davranılmak istemiyormuş :)) Körelttim heralde kendimi.
Oldukça sakinim, hatta bir arkadaşım aradı yeni öğrendi hamile olduğumu sanırsın o hamile öyle heyecanlı :))
Sorduğunda atlamışımdır, bilinçli cevap vermemezlik yapmam kuşum.
Seni çokk seviyorum fıstığım.Senden bu ay güzel çalışmalar bekliyorum relax bi şekilde
merhabalar gülen yüz olan testlerden test yaptım dün ve bugün gülen yüz gördüm bu yumurta daha çatlamamış ama çatlayacak demek mi yumurta çatlamış olsaydı gülen yüz çıkarmıydı
kızlar merhaba
bu ay bebek için çoook ümitliydim ama bugün bebiş olmadığı kesinleşti birkaç güne adet olurum ve bende gelirim aranıza. ovulasyon testlerimin siparişini vereceğim aslında almayacaktım ama ramazan olunca en azından teste göre ilişki olur diye düşündüm artık pek bebeğim olacağına dair ümidim yok ama olsun bakalım. herhalde liste falan yapıyorsunuz tam bilmiyorum da adetim başlayıp bitince yanınızdayım
merhabalar gülen yüz olan testlerden test yaptım dün ve bugün gülen yüz gördüm bu yumurta daha çatlamamış ama çatlayacak demek mi yumurta çatlamış olsaydı gülen yüz çıkarmıydı
kızlar hepinize günaydın cumanız mübarek olsun tüm dualarınız ve muradlarınız kabul olsun
kızlar merhaba
bu ay bebek için çoook ümitliydim ama bugün bebiş olmadığı kesinleşti birkaç güne adet olurum ve bende gelirim aranıza. ovulasyon testlerimin siparişini vereceğim aslında almayacaktım ama ramazan olunca en azından teste göre ilişki olur diye düşündüm artık pek bebeğim olacağına dair ümidim yok ama olsun bakalım. herhalde liste falan yapıyorsunuz tam bilmiyorum da adetim başlayıp bitince yanınızdayım
kızlar hepinize günaydın cumanız mübarek olsun tüm dualarınız ve muradlarınız kabul olsun
slm kızlar bu ovülasyon testi gerçekten işe yarıyormu bilemiyorum çünkü ben son reglimi temmuz 2 sinde gördüm regli olmadan bi gün önce ovülasyon yaptım 2. çizgide birinci çizgi gibi koyuluktaydı ben hamiş olduğumu sandım çok ümitlenmiştim ama malesef 1 gün sora regli oldum kafam çok karışık açıkcası
Canım bu durumu yaşayanlarda oluyor.Ovülasyon testi gebeliği doğrulamak açısından net bir cevap veremiyor ne yazık ki.
Ama ben uzun süre çift çizgi görünce regli öncesi şüphelenmiştim ve kan testi yaptırmıştım.Bende geçerli olmuştu yani.
Tek başına güvenilmemeli elbette
günaydın canım aminnn hepimizin duaları kabul olur inşallahh :))
Hoşgeldin canım.Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.
Karamsarlığa düşme lütfen.Elbet gelecek bebeğin, o zamana kadar pozitif olmak gerek
Gülenyüz sonrası hergün çalış canım
Günaydınn kuzucummmnasılsın
Artık cumaya geldik şükürler olsun.Dinlenmekten başka hiçbirşey düşünmüyorum :)
ewt canım malesef geçerli olmuyor ama genelde regli öncesi çift çizgi görülürmüş gebelik var ise ama bende gebelik olmadı hayırlısı bakalım bu arada seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşlh
amin emoşum amın
günaydın meleğimevet yuppi benımde akşam yemeğe avukat kuzenım gelecek yemekleri akşamdan hazırladım künefe diye başımın etini yiyor cumartesi sabah lazere gitcem pazarda arkadaşla çifliğe gidiyoruz süper biryer ya CENTLMEN PKNK - ANKARA gelde senıde götüreyim yiğenimle
dinlen dinlen ayaklarını uzat tv izle oh ohkocişinde hizmet eder
belfü hamileliin hayirli olsun. Rabbim eli ayagi düzgün hayirli evlat dogurmani nasip etsin Insaallah.
sen ov. testleriylemi hamile kaldin??
Teşekkür ederim canımDarısı senin başına inşallah en kısa zaman da.İyi düşünmekten vazgeçme hiç olur mu.Beklemediğin bir anda seninle olucak inan
Ohh hatunn sen ne sosyalsin bu aralarhızına yetişilmiyor :) Gez kuzucum en güzeli valla, Ellerine kollarına sağlık inşallah geldiğimde yerim güzel yemeklerinden
Senin gelme olayı ne oldu istanbula.Bak beni es geçme yolarım biliyorsun
Kuzucum bu akşamdan itibaren 3gün koci geç gelecek.
anlayacağın evde yalnızları oynuyacağım:) önce dinlenip, sonra temizliğe adamayı düşünüyorum kendimi.
Bizim ufaklığın el verdiği derece de bazen kasığımda ağrı oluyor misal geçen hafta yapamadım temizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?