- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.101
Günaydın prenseslerrrrrrrrr
bugün rüyamda beyaz bir gelinlik giydiğimi gördüm çok heyecanlıydım uyanır uyanmaz internetten baktım anlamı da şuymuş; Evli bir kadının rüyasında kendisini gelin olarak görmesi güzel bir kız çocuğu doğurmaya veya iyi bir işe başlamaya yorulur.
Hadi hayırlısı bakalımm sizler rüya görmüyo musunuz benimkiler film gibi aynı
Günaydın tatlımmm:)
Hadi bakalım minik kuşuna kavuştursun en kısa zamanda :) Rüyaların çıkı versin :)
Kızlar ben ctesi gittim doktora herşey yolunda bir sıkıntımız yok şükürler olsun.
Calista sanada gunaydin tatlim bnm
Oy beklemek kendini dinlemek nE kadar zor
Insanin elinde degil bnm adet olacagim zaman rahimde kiprtilar olur
Bide adet olunca ter nasil kokar ole kokar terim adetten bir iki gun once
PAzartesi yada sali gunum adet olmassam ins carsamba yada persmbe test yaarim insAllah
Asiri yorgunluk ve uykuya egilim var hayir olsun insAllah bebege delalettir....
Petsbe gunu tr yolcusuyuz kismetse 6 da aksam yola cikicaz
Günaydın tatlımmm:)
Hadi bakalım minik kuşuna kavuştursun en kısa zamanda :) Rüyaların çıkı versin :)
Kızlar ben ctesi gittim doktora herşey yolunda bir sıkıntımız yok şükürler olsun.
Suayım balım sende durumlar ne var mı bişeylerrr
Amin canımSenin teste başladığın zamandan itibaren okudum ne güzel yılmadan bebişine kavuşmak için çabalamışsın. Sağlıcakla kucağına aldığın günleride görelim inşallah. Darısı başımıza olsunnn
inş. hamişsindirtatlım güzel haberler bekliyoruz gelmesin kırmızılar
günaydın balım benim yiğenime ve gelinimede günaydınayyyy yaşasın çok sevindim bende bu kız bana niye msj atmadı dedim ama iyi olmanıza sevindim büyümüşmü nasılsın oynuyormu artık yiğenım bende durum aynı gelen giden yok hala :18: çok az kaldı kuzucum çok stres oldum :18: inş. gelmez kırmızılar
Evet canım her ay yeni umutlarla burada birbirimizi besledik , zor zamanlarda çok destekler gördük.Belki dışarı da sağlayamayacağımız içtenlik samimiyete sahip olduk:)
İnancımı kaybettiğim çok zamanlar oldu.Bebeğim hiç beklemediğim olmaz dediğim zamanda oldu:) Herşey zaman diyorum artık.Ama karamsarlık ve stres olmamalı.
Sağlıkla hamiş haberlerini bekliyorum tatlım:)
Topiğimizde hamiş olmayan kalmasın.Hep bir elden devam edelim istiyorumm
Kuzucum doktor sonrası güzel haberleri de alınca artık aile gezmesine başlayalım dedik:) Yoksa aklımdaydın unutmam mümkün değil:)
Herşeyimiz yolunda 3 hafta sonra 2li test için gideceğiz onu da hayırlısıyla atlatırız inşallah.
Güzel haber işte kırmızılar yok, hayırlısıyla yiğenimmm geliyooo heyooo
Allah yüzümüze baksın balımm.Dikkat et kendine
tatlım söyledinizmi ailelere çok sevindimrabbim herşeyini hayırlısıyla yiğenimin herşeyi çok güzel gidecek inş. hayırlısıyla testleride çok güzel çıkacak
bende içimde tuhaf şeyler hissediyorum kuzucuk rabbım hayırlısını versin inş.
Evet kuzucum söyledik :) İnşallah kuzucummm
Darısı sana balım hayırlısıyla yiğenime kavuş tüm dualarım hep senle :) ne zamana beklicez :)
Slm guzeller ne var ne yok
Nedense bu ay cok umudlandim
Cok sukur adet belirtisi yok
Karnim sismedi
Sivilceler cikmadi
......vs adet olmassam persembe buyuk gun
Ins hem test yaparim hemde yolculuk zamani
Turkiye bekle bizi yuppi
Eeee sizde ne var ne yok
bende senın gibi bekliyorum heyecanla inş. kırmızılarımız gelmez canım :18:
Slm guzeller ne var ne yok
Nedense bu ay cok umudlandim
Cok sukur adet belirtisi yok
Karnim sismedi
Sivilceler cikmadi
......vs adet olmassam persembe buyuk gun
Ins hem test yaparim hemde yolculuk zamani
Turkiye bekle bizi yuppi
Eeee sizde ne var ne yok
hadi bakalım ne sevinmişlerdir şimdi
kuzucum bende 4 eğer adet olmazsam 5 yada 6 test yapacağım :18::18:
Ay hadi ikimiz kalak cnm yaa
Ayy çok güzel bir haberr
Güzel haberlerle gel
süper kuzucum ikinizdende hamiş haberi isterimmm
Merhaba kızlar. Bir süredir rahatsızım. Cuma günü bir kanama geçirdim çok hafif. acile gittim hemen bebeğim iyidi çok şükür. İğne oldum ve progestan kullanıyorum.dünde yine ufak bir kanamam oldu korku içindeyimdoktor sürekli yatman gerek dedi. Dua edin benim için. Sizler neler yaptınız takip edemedim güzel haberlerinizi bekliyorum. hamileliği olan arkadaşlarım nasıl gidiyor sizin?
caným beným çok geçmiþ olsun bol bol dinlen rabbým sený ve bebiþini korusun ayaklarýný yüksek tut çorap patik giy ayaðýna sýcak tutu kendini ilaçlarýný düzenli iç
kaç haftalýk oldu bebiþ caným ama iyi dinlen mümkünse sadece wc ye kalk sana bakacak biri gelsin yanýna
Merhaba kızlar. Bir süredir rahatsızım. Cuma günü bir kanama geçirdim çok hafif. acile gittim hemen bebeğim iyidi çok şükür. İğne oldum ve progestan kullanıyorum.dünde yine ufak bir kanamam oldu korku içindeyimdoktor sürekli yatman gerek dedi. Dua edin benim için. Sizler neler yaptınız takip edemedim güzel haberlerinizi bekliyorum. hamileliği olan arkadaşlarım nasıl gidiyor sizin?
Ayy çok güzel bir haberr
Güzel haberlerle gel
süper kuzucum ikinizdende hamiş haberi isterimmm
Cnm gecmis olsun bizi habersiz birakma ins bizde mujde veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?